- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.001
Evet canım aynen. Oh çok sevindim maşallah umarım iyidir ateş@Zelichka evet ateş çıkmıştı hastaneden en son. Bebisiyle ilgilenmekten giremiyordur
Laktoz intoleransi geçiyor bir süre sonra canım üzülme. Bı de yanlış yönlendirmek istemem ama relaktaz damla kullanıyor sanırım intoleransi olanlar basit bı damla yokmuymus orda?Laktoz intoleransı var dedi doktor da. Onun için ilaç bu ülkede yokmuş. Lanet olası ülke, nefret ediyorum. Bıktım usandım artık. Türkiye'de olsaydım keşke
Sen nerdesin canım? Burda laktazım diye bir ilaç varmış onun için reçetesiz alınıyorsa sana kargolansa keşke. Doktora sordur türkiyeden.Laktoz intoleransı var dedi doktor da. Onun için ilaç bu ülkede yokmuş. Lanet olası ülke, nefret ediyorum. Bıktım usandım artık. Türkiye'de olsaydım keşke
Evet araştırdım ama bu ülkede yok yok yokLaktoz intoleransi geçiyor bir süre sonra canım üzülme. Bı de yanlış yönlendirmek istemem ama relaktaz damla kullanıyor sanırım intoleransi olanlar basit bı damla yokmuymus orda?
Kargo ile getirtmeye çalışıcağız. Laktazim maalesef buzdolabında saklanması gerekiyormuş. O gelene kadar bozulur ama relaktaz diye bir ilaç buldum. O 25 derece altı diyor. O gelir sanırım kargo ile.Sen nerdesin canım? Burda laktazım diye bir ilaç varmış onun için reçetesiz alınıyorsa sana kargolansa keşke. Doktora sordur türkiyeden.
Cnm merak ettim hangi ülke acabaEvet araştırdım ama bu ülkede yok yok yokhiçbir çeşidi yok ilacın. Bir şekilde getirtmeye çalışıcağız. Kargo bir şey ayarlayıp. Ülke değil de sanki kabile Böyle ülke olmaz olsun.
Benim kızım da iki üç gün önce k. validelerde çok ağladı ve sesi çatallandı ertesi gün azalarak düzeldi senin gibi hasta mı oldu diye düşündüm, tabi bu arada çok ağlayınca onlar da saçma saçma söylendi ve evet bu aralar çok mızmız ve meme reddi de var, atak haftası olsa gerekEvet canım güya yarın atak dönemine giriyor ama bizim 10 gündür falan böyle erken mı girdi bilmiyorum ki.
Kücük bir kavanoz işimi gorur o zaman aslında cok bekletmiycrm 1 gün kadar en fazla.Bi yeri incinmemiştir merak etme canım bazen öyle çılgın gibi ağlıyorlar sancısı çok olabilir hiç susmazsa yine de bi doktora gidin gazın yavaş yavaş azalması gerekiyor aslında inşallah bi an önce kurtulursunuz
Sana ne oldu canım oğlun mu huysuz başka bişeye mi kızdın?
Buzdolabında 3 gün duruyor ama kapakta değil rafta beklemeli. Bide cam daha sağlıklı. Cam biberon yoksa cam kavonoza koy içeceği zaman biberona alırsınız.
Eki Görüntüle 2197762
Ayy kızlar 15 kişi misafir ağırladım. 2 haftadır böyle. Ama bugün hemşehrilerim geldi hepsi birer çeşit yapmış bende börekle kırabiye yaptım baklava ekler aldım iyi oldu. Çok iyi geldiler bana. Oğlum uyumuştu onlar gelmeden hepsi kuyruk olup beşiğinin başına yoplandılar sevmeye başladılar uyurken çok tatlılardı sonra ıyandı bizimki verdim nasıl sevdiler bilhassa beyler:) sonra tekrar uyuttum oğluşu uyudu kuzum yarım saate falan. Birde oyun halısı sormuştum dediklerinizin hepsini araştırdım.sonsuzzz yookido aldım bende. Hareketli aksamı olması hoşuma gitti 210 liraya aldım. Sen ne kadara almıştın pahalı mı almışım ki?
Not: biraz fazla devrik cümle kullanıyorum sanırım şair mi olsaymışım ne:)
Meme reddinde ikinci gün, off
Denerim canım. Ama şöyle bi sorun var bir de, sağılmış olan sütümü biberondan içmiyor hanımefendi o süt de ziyan olcak.. Umarım öyle alırCanım o gögsün tazyikliyse eğer oyun haline dönüştürmüş olabilir. Bir süre önce 5 dk sağıp versen bırakma huyunu unutabilir
Evet cnm uykulu halde alıyor başka türlü yaklaştığı an ağlamaya ittirmeys başlıyor, kaygım tamamen bırakmasıSeninki de mi başladı? N’oluyo bu sıpalara yaa, benimki de uykusu varsa alıyor, açsa önce krizlere giriyor.. tüh ya üzüldüm şimdi
Öyle canım dün itibariyle atağa girdikBenim kızım da iki üç gün önce k. validelerde çok ağladı ve sesi çatallandı ertesi gün azalarak düzeldi senin gibi hasta mı oldu diye düşündüm, tabi bu arada çok ağlayınca onlar da saçma saçma söylendi ve evet bu aralar çok mızmız ve meme reddi de var, atak haftası olsa gerek
Oturtabilirsin dedi doktor zaten desteksiz duramaz. Sanki sırtında çivi var 2 gündür yatmak istemiyor basıyor çığlığı. Tekte oturamayacağına göre yapıştı kucağıma.Bugün sormayı unuttum doktora. Oturmak isteyeni oturtabilir miymisiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?