2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Laktoz intoleransı var dedi doktor da. Onun için ilaç bu ülkede yokmuş. Lanet olası ülke, nefret ediyorum. Bıktım usandım artık. Türkiye'de olsaydım keşke

Laktoz intoleransı var dedi doktor da. Onun için ilaç bu ülkede yokmuş. Lanet olası ülke, nefret ediyorum. Bıktım usandım artık. Türkiye'de olsaydım keşke
Laktoz intoleransi geçiyor bir süre sonra canım üzülme. Bı de yanlış yönlendirmek istemem ama relaktaz damla kullanıyor sanırım intoleransi olanlar basit bı damla yokmuymus orda?

Sen nerdesin canım? Burda laktazım diye bir ilaç varmış onun için reçetesiz alınıyorsa sana kargolansa keşke. Doktora sordur türkiyeden.

Ayy kızlar 15 kişi misafir ağırladım. 2 haftadır böyle. Ama bugün hemşehrilerim geldi hepsi birer çeşit yapmış bende börekle kırabiye yaptım baklava ekler aldım iyi oldu. Çok iyi geldiler bana. Oğlum uyumuştu onlar gelmeden hepsi kuyruk olup beşiğinin başına yoplandılar sevmeye başladılar uyurken çok tatlılardı sonra ıyandı bizimki verdim nasıl sevdiler bilhassa beyler:) sonra tekrar uyuttum oğluşu uyudu kuzum yarım saate falan. Birde oyun halısı sormuştum dediklerinizin hepsini araştırdım. sonsuzzz yookido aldım bende. Hareketli aksamı olması hoşuma gitti 210 liraya aldım. Sen ne kadara almıştın pahalı mı almışım ki?
Not: biraz fazla devrik cümle kullanıyorum sanırım şair mi olsaymışım ne:)

Laktoz intoleransi geçiyor bir süre sonra canım üzülme. Bı de yanlış yönlendirmek istemem ama relaktaz damla kullanıyor sanırım intoleransi olanlar basit bı damla yokmuymus orda?
Evet araştırdım ama bu ülkede yok yok yok hiçbir çeşidi yok ilacın. Bir şekilde getirtmeye çalışıcağız. Kargo bir şey ayarlayıp. Ülke değil de sanki kabile Böyle ülke olmaz olsun.

Sen nerdesin canım? Burda laktazım diye bir ilaç varmış onun için reçetesiz alınıyorsa sana kargolansa keşke. Doktora sordur türkiyeden.
Kargo ile getirtmeye çalışıcağız. Laktazim maalesef buzdolabında saklanması gerekiyormuş. O gelene kadar bozulur ama relaktaz diye bir ilaç buldum. O 25 derece altı diyor. O gelir sanırım kargo ile.

Iyı geceler herkese üşenmedim bütün sayfaları okudum :)
Ben mama sandalyesi fikrimi söylemiştim sunny baby soft chıco ile hemen hemen aynı fiyatı yarı fiyatı sadece :) bi bakmanızı tavsiye ederim
Bı arkadaş da mama sandalyesini aktif kullanan görmedim demiş belki denk gelmedi bilmiyorum ama ben kızım 6 aylıkken başladım kullanmaya şu an dört yaşında hala daha kullanıyor çünkü büyük tepsisi çıkınca normal sandalye gibi işlevi oluyor ıkı üç aya devredecek inşallah kardeşine :)

Kızlar içinizde bebeğinr bakso damla kullanan varmı. Gazı çok fazla doktor gaz damlasına ek olarak istersen bundanda alabilirsin dedi iyi gelirmiş bende ogün araştırmadan aldım bikaç gundir kullaniyorumda bebegime ama simdi baktm 4-10yaş arası cocuklar icin dio. Bebekler icin uygunmu bilemedm

Evet canım güya yarın atak dönemine giriyor ama bizim 10 gündür falan böyle erken mı girdi bilmiyorum ki.
Benim kızım da iki üç gün önce k. validelerde çok ağladı ve sesi çatallandı ertesi gün azalarak düzeldi senin gibi hasta mı oldu diye düşündüm, tabi bu arada çok ağlayınca onlar da saçma saçma söylendi ve evet bu aralar çok mızmız ve meme reddi de var, atak haftası olsa gerek

Kücük bir kavanoz işimi gorur o zaman aslında cok bekletmiycrm 1 gün kadar en fazla.
Sorumu yanıtladığın için sagol canım. Kızın nasıl sen nasılsın? Umarım her şey yolundadır

Yok canım bende aynı aldım, e bebekte o fiyattı zaten indirime de girmedi hiç. Güle güle kullansın paşa oğluş

Canım o gögsün tazyikliyse eğer oyun haline dönüştürmüş olabilir. Bir süre önce 5 dk sağıp versen bırakma huyunu unutabilir
Denerim canım. Ama şöyle bi sorun var bir de, sağılmış olan sütümü biberondan içmiyor hanımefendi o süt de ziyan olcak.. Umarım öyle alır

Öyle canım dün itibariyle atağa girdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…