2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm uykulu halde alıyor başka türlü yaklaştığı an ağlamaya ittirmeys başlıyor, kaygım tamamen bırakması
sonsuzzz kızlar burda mı bilmiyorum belki Instagram'da okumuş da olabilirim. Bebelerin dikkati başka yerlere kaydığı için reddederlermis bazen. Bı anne emzirmeye devam etmek için memesine renkli kalemlerle resim çizmiş.
Bizimki de bugün biberonu istemedi baktım kafa oradan oraya duvardaki stickerlara bakıyor. Biberonu o taraftan verdim içti hepsini.

Bende sakinleştirip veriyorum sürekli, alıyor şükür şimdilik cnm

Kücük bir kavanoz işimi gorur o zaman aslında cok bekletmiycrm 1 gün kadar en fazla.
Sorumu yanıtladığın için sagol canım. Kızın nasıl sen nasılsın? Umarım her şey yolundadır
İyiyiz biz canım büyümeye çalışıyoruz bakalım senin kızlar ne alemde alıştın mı 2 çocuklu hayata
Denerim canım. Ama şöyle bi sorun var bir de, sağılmış olan sütümü biberondan içmiyor hanımefendi o süt de ziyan olcak.. Umarım öyle alır
Kaşıkla falan verince de mi içmiyor canım
Evet cnm uykulu halde alıyor başka türlü yaklaştığı an ağlamaya ittirmeys başlıyor, kaygım tamamen bırakması
3.-4. aylarda çevreyi keşfettikleri için meme reddi doğalmış canım kucakta gezerek falan emzirmeye çalış hiç almak istemezse ama bu bi süreç atlatırız umarım
Gece 4 te uyanıp kendi kendine konuşmaya kahkaha atmaya başladı. Yarım saat sonra da uyudu. Eşim diyor ki bişey yapsana. Napiyim?!
Yaa çok şeker bizimki sadece ağlasın
Oturtabilirsin dedi doktor zaten desteksiz duramaz. Sanki sırtında çivi var 2 gündür yatmak istemiyor basıyor çığlığı. Tekte oturamayacağına göre yapıştı kucağıma.
Kaç günlük tam olarak canım bende ne zaman oturtmaya çalışsam diye düşünüyorum yatmayı hiç sevmiyor hep kucakta ya oturur vaziyette ya dik durcak etrafı izliycek

Yok canım içmiyor malesef sadece emerek içiyor.. Onda da işte bu yeni huyu çıkardı..

Ev
Evet canım onu ben de fark ettim dikkatini dağıtçak bşey olmaması lazım. Şimdi herşeyi keşfetme aşamasındalar ne görseler dikkatlerini çekiyor. Bazen emzirirken yanıma babası geliyor. Memede uyuyan çocuk hissedip açıyor gözleri memeyi de borakıp babasına bakmaya başlıyor gülücükler atıyor :)

O zaman zor canım boşa gider sağdığın süt. Biriktir stok yap diycem ama sadece önsüt olacak bu seferde.
Aynen canım zaten buzlukta bi dünya süt var stok yaptığım.. Onlar da ne olcak bilmiyorum İlerde içer mi hiç bir fikrim yok

4 ay 5 gün olduk.

Verdi canım sidefer ismi. Dişleri boyamiyormus bu ilaç. Demir ilaçları dişlerde siyah leke yapıyor ya... 9. aya kadar kullanacakmisiz. Kilo başına 1 damla
Bize sağlık ocağı vegaferon verdi bende eczaneye gidip sordum içinde paraben olmayan varmı diye adam baktı ferrum verdi eve gelince gördüm ki onunda içinde paraben varmış ben 10 gündür kullanıyorum bize günde 4 damla dediler en son 6.5 kg çıkmıştık.

Bana vermedi doktor demir ilacı . Kilo olarak aylarına göre küçükler diye mi acaba. Sen 4. Ay aşılarını yaptırdın mı?

Bana vermedi doktor demir ilacı . Kilo olarak aylarına göre küçükler diye mi acaba. Sen 4. Ay aşılarını yaptırdın mı?
Tam 4 ayı doldurdukları gün sağlık ocağına gidip aşılarını yaptırdım orada da demir ilacı verdiler ben başladım ilaca ama dr.a henüz gidemedim bu hafta gitmemiz lazım. Belki dediğin gibidir bende sağlık ocağının lafıyla başladım diye tedirginim ne yalan söyleyeyim pek güvenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…