- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.021
Evet cnm uykulu halde alıyor başka türlü yaklaştığı an ağlamaya ittirmeys başlıyor, kaygım tamamen bırakması
Evet relaktaz oda sıcaklığında saklanıyor.Kargo ile getirtmeye çalışıcağız. Laktazim maalesef buzdolabında saklanması gerekiyormuş. O gelene kadar bozulur ama relaktaz diye bir ilaç buldum. O 25 derece altı diyor. O gelir sanırım kargo ile.
sonsuzzz kızlar burda mı bilmiyorum belki Instagram'da okumuş da olabilirim. Bebelerin dikkati başka yerlere kaydığı için reddederlermis bazen. Bı anne emzirmeye devam etmek için memesine renkli kalemlerle resim çizmiş.
Bizimki de bugün biberonu istemedi baktım kafa oradan oraya duvardaki stickerlara bakıyor. Biberonu o taraftan verdim içti hepsini.
Bizimkide 4 te ağlayarak çığlık atmaya başladı. Saati hiç şaşmaz sagolsunGece 4 te uyanıp kendi kendine konuşmaya kahkaha atmaya başladı. Yarım saat sonra da uyudu. Eşim diyor ki bişey yapsana. Napiyim?!
İyiyiz biz canım büyümeye çalışıyoruz bakalım senin kızlar ne alemde alıştın mı 2 çocuklu hayataKücük bir kavanoz işimi gorur o zaman aslında cok bekletmiycrm 1 gün kadar en fazla.
Sorumu yanıtladığın için sagol canım. Kızın nasıl sen nasılsın? Umarım her şey yolundadır
Kaşıkla falan verince de mi içmiyor canımDenerim canım. Ama şöyle bi sorun var bir de, sağılmış olan sütümü biberondan içmiyor hanımefendi o süt de ziyan olcak.. Umarım öyle alır
3.-4. aylarda çevreyi keşfettikleri için meme reddi doğalmış canım kucakta gezerek falan emzirmeye çalış hiç almak istemezse ama bu bi süreç atlatırız umarımEvet cnm uykulu halde alıyor başka türlü yaklaştığı an ağlamaya ittirmeys başlıyor, kaygım tamamen bırakması
Yaa çok şeker bizimki sadece ağlasınGece 4 te uyanıp kendi kendine konuşmaya kahkaha atmaya başladı. Yarım saat sonra da uyudu. Eşim diyor ki bişey yapsana. Napiyim?!
Kaç günlük tam olarak canım bende ne zaman oturtmaya çalışsam diye düşünüyorum yatmayı hiç sevmiyor hep kucakta ya oturur vaziyette ya dik durcak etrafı izliycekOturtabilirsin dedi doktor zaten desteksiz duramaz. Sanki sırtında çivi var 2 gündür yatmak istemiyor basıyor çığlığı. Tekte oturamayacağına göre yapıştı kucağıma.
Yok canım içmiyor malesef sadece emerek içiyor.. Onda da işte bu yeni huyu çıkardı..İyiyiz biz canım büyümeye çalışıyoruz bakalım senin kızlar ne alemde alıştın mı 2 çocuklu hayata
Kaşıkla falan verince de mi içmiyor canım
3.-4. aylarda çevreyi keşfettikleri için meme reddi doğalmış canım kucakta gezerek falan emzirmeye çalış hiç almak istemezse ama bu bi süreç atlatırız umarım
Yaa çok şeker bizimki sadece ağlasın
Kaç günlük tam olarak canım bende ne zaman oturtmaya çalışsam diye düşünüyorum yatmayı hiç sevmiyor hep kucakta ya oturur vaziyette ya dik durcak etrafı izliycek
Evet canım onu ben de fark ettim dikkatini dağıtçak bşey olmaması lazım. Şimdi herşeyi keşfetme aşamasındalar ne görseler dikkatlerini çekiyor. Bazen emzirirken yanıma babası geliyor. Memede uyuyan çocuk hissedip açıyor gözleri memeyi de borakıp babasına bakmaya başlıyor gülücükler atıyor :)sonsuzzz kızlar burda mı bilmiyorum belki Instagram'da okumuş da olabilirim. Bebelerin dikkati başka yerlere kaydığı için reddederlermis bazen. Bı anne emzirmeye devam etmek için memesine renkli kalemlerle resim çizmiş.
Bizimki de bugün biberonu istemedi baktım kafa oradan oraya duvardaki stickerlara bakıyor. Biberonu o taraftan verdim içti hepsini.
O zaman zor canım boşa gider sağdığın süt. Biriktir stok yap diycem ama sadece önsüt olacak bu seferde.Yok canım içmiyor malesef sadece emerek içiyor.. Onda da işte bu yeni huyu çıkardı..
Aynen canım zaten buzlukta bi dünya süt var stok yaptığım.. Onlar da ne olcak bilmiyorum İlerde içer mi hiç bir fikrim yokO zaman zor canım boşa gider sağdığın süt. Biriktir stok yap diycem ama sadece önsüt olacak bu seferde.
4 ay 5 gün olduk.İyiyiz biz canım büyümeye çalışıyoruz bakalım senin kızlar ne alemde alıştın mı 2 çocuklu hayata
Kaşıkla falan verince de mi içmiyor canım
3.-4. aylarda çevreyi keşfettikleri için meme reddi doğalmış canım kucakta gezerek falan emzirmeye çalış hiç almak istemezse ama bu bi süreç atlatırız umarım
Yaa çok şeker bizimki sadece ağlasın
Kaç günlük tam olarak canım bende ne zaman oturtmaya çalışsam diye düşünüyorum yatmayı hiç sevmiyor hep kucakta ya oturur vaziyette ya dik durcak etrafı izliycek
Bizde 3 gün sonra giriyoruz da anlamadım ben atak süresi çook uzun gözüküyor valla delirebilirimÖyle canım dün itibariyle atağa girdik
4 ay aşısından tırsıyorum4 ay 5 gün olduk.
Bize sağlık ocağı vegaferon verdi bende eczaneye gidip sordum içinde paraben olmayan varmı diye adam baktı ferrum verdi eve gelince gördüm ki onunda içinde paraben varmış ben 10 gündür kullanıyorum bize günde 4 damla dediler en son 6.5 kg çıkmıştık.Verdi canım sidefer ismi. Dişleri boyamiyormus bu ilaç. Demir ilaçları dişlerde siyah leke yapıyor ya... 9. aya kadar kullanacakmisiz. Kilo başına 1 damla
O ataktan ben de tırsıyorum neredeyse 1 ay sürecek bir mızmızlık. 17.hafta tam atak haftası olarak görünüyor.Bizde 3 gün sonra giriyoruz da anlamadım ben atak süresi çook uzun gözüküyor valla delirebilirim
Yaaa benim de inan kahkaha attım resmenAllah korusun meleklerimizi .Yaa cok hossun .Okurken tebessum ettim .Bu topikte en merak ettiğim annelerden birisin.
Yarın olcaz aynen bende4 ay aşısından tırsıyorum
Bana vermedi doktor demir ilacı . Kilo olarak aylarına göre küçükler diye mi acaba. Sen 4. Ay aşılarını yaptırdın mı?Bize sağlık ocağı vegaferon verdi bende eczaneye gidip sordum içinde paraben olmayan varmı diye adam baktı ferrum verdi eve gelince gördüm ki onunda içinde paraben varmış ben 10 gündür kullanıyorum bize günde 4 damla dediler en son 6.5 kg çıkmıştık.
Prego piyanolu aldım çok beğendi bizimkiler sırayla oynatıyorum baya ilgilerini çekti.Kızlar oyun halısı alanlar hangi markaları aldınız memnun musunuz? Piyanolu olanlardan düşünüyoruz
Tam 4 ayı doldurdukları gün sağlık ocağına gidip aşılarını yaptırdım orada da demir ilacı verdiler ben başladım ilaca ama dr.a henüz gidemedim bu hafta gitmemiz lazım. Belki dediğin gibidir bende sağlık ocağının lafıyla başladım diye tedirginim ne yalan söyleyeyim pek güvenmiyorum.Bana vermedi doktor demir ilacı . Kilo olarak aylarına göre küçükler diye mi acaba. Sen 4. Ay aşılarını yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?