- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #75.221
İyi yapmışsın canım bir de senden hizmet beklemiyordur heralde zaten kafasına göre çağırmış. Herkes kendi keyfinin derdinde vallaAynen öyle aşırı bencil bir insan kendisi. Benim eşimin tarafı bu uyku konusunda bana yükleniyorlar çocğu öyle alıştırıyormuşum diye ama Benimle alakası yok çocuk ufacık sese UYANIYOR ben de dikkat etmek zorundayım yoksa uykusunu alamayınca daha kötü oluyor ne oynuyor ne duruyor sürekli mızmızlanıyor ama anlatamıyorum. Benim kayınpeder bir bir kere yeter uyuduğu diye bağırıp aldı çocuğu çocuk o kadar korktu ki çığlık çığlığa ağlamaya başladı tamam uyu uyu deyip al uyut bunu dedi ve bana uzattı çok sinir oldum. Bir de büyük dede onlarla yaşıyor çok yaşlı kalkamıyor yataktan uyuyor diyoruz getirin diye tutturuyor ve eşim götürüyor Valla bıktım bunlardan. Eşimin teyzesi Bugün gelmek istedi bebek görmeye. Kabul ettik kv bana sormadan dayıları dayı çocuklarını (hepsi evli) herkesi çağırmış. Kafayı yiyecektim. Dedim anne gel ben yemek de temizlik de yapamıyorum. Şimdi geldi yemeği yaptı evi silecek. Oturdum emzirdim memede uyuttum kalkmıyorum yerimden. Elini veren kolunu kaptırıyor bunlaratövbe tövbe ya
Tabi ki canım senin için rahat etsin aynen umarım yoktur birşey. Bilmiyordum kilo alımı ile alerjinin alakası olduğunuHatrladığım kadaryla senin bebeğinin kilo alımı çok güZeldi. Bziimkide alıyor çok şükür doktor alerjisi olsa kilo alımı durur diyor. Ama ben hala çok huzursuzm.. inşallah yoktur ama kontrol ettrmeden içim rahat etmicek.
Valla canım çok haklısın gerçemten çoook zor bizim için 2. Çocuk. Ama bir akrabamız var biri 6 diğeri 3 yaşında 2 çocuşu var şimdi 3.ye hamile maşallah ve var ya görseniz şaşırırsınız 29yaşında kendisi ver her allahın günü bşr insan makyaj mı yapar, giyinşp süalenip püslenip gezmeye mi gider inanamazsınız ya.. Ben hayretler içerisindeyim valla hala.. Hiç mi birşeydeb eksik kalmaz bir insan. Biz mi anormaliz o mu çözemedim. Yani bravo valla diyesim de geliyor ama ben öyle olamam imkansızNasilYarDiyeyim 2.çocuk düşünmek benim için şu an çok zor valla. Daha normal hayata adapte olamadım :) herkesin bir lafı var aman yap da beraber büyüsünler :) arkadaş çiçek mi bu pat diye büyüyecek.. kimse ne çekiyorsun yemeğin var mı uykusuz musun demez hadi 2.yi yap derler bana da diyorlar şimdiden.. valla ciddi ciddi bu isteğin varsa tebrik ediyorum seni. Ama kızların sa dediği gibi biraz geçmiş mesajlarını oku istersen :)
Evet canım bebeklerde özellikle konserve dondurulmuş ürün riskli. Çözündürme riskli birşey ve dondurulan mevsiminde gibi ya da kendine has lezzetinde olmuyor. Ben evde de donuk ve özellikle konserve kullanmıyorum.Bu konuyu en iyi C cisse0932 bilir. Ben şahsen ilaçsız tarımdan bulduğum meyveyi sebzeyi bebekler için dondurucuya attım ve -24 e aldım ayarı, çünkü kendi sütümüde ayrı bir cekmecede dondurucuda tutuyorum. Besin değeri korunuyor diye biliyorum ama sen aydınlat bizi ona göre kendimiz tüketiriz meyveleri.
NasilYarDiyeyim kuzum yorum yapamıyorum böyle oldum okuyunca bizde korunmuyoruz çünkü olmaz, olursa da huniler boy boy
Olursa kardesi olur nasılsa uyku haramYa olursane büyük bir risk almışsın
Eyvahlar olsun desene benim bütün planlar suya düştü. Ben sözüm ona kıymasını bile porsiyonlara göre hazırlayıp öyle işe dönerim diyordum, sebzelerini porsiyonlara ayırıp küçük küçük paketlemiştim buharlı pişirici ile pişirecektim, bu tempoda kaliteli ürünü uzun muhafaza etmem mümkün değil işe başlayınca yeni bir derdim daha olacak desene.Evet canım bebeklerde özellikle konserve dondurulmuş ürün riskli. Çözündürme riskli birşey ve dondurulan mevsiminde gibi ya da kendine has lezzetinde olmuyor. Ben evde de donuk ve özellikle konserve kullanmıyorum.
Burnu tıkanıyor olabilir mi acaba ? Hava kuru malum. Gece yatırmadan önce bir sf yapsan hatta aspiratör kullansan ? O gece rahat uyursa bundan olduğunu bilirsin en azından. Bizimki tıkanıp kafasını sağa sola çevire çevire sabahı ediyor kuzucuk. Tam uyanmıyor o yüzden o esnada da açamıyorum.Ay vallahi nasıl ağlıyor hemde bir görsen :)
Canm ama ataktan çnce başladı uyanmaları, o yüzden umudum yok diş dışında
Burnu tıkanıyor olabilir mi acaba ? Hava kuru malum. Gece yatırmadan önce bir sf yapsan hatta aspiratör kullansan ? O gece rahat uyursa bundan olduğunu bilirsin en azından. Bizimki tıkanıp kafasını sağa sola çevire çevire sabahı ediyor kuzucuk. Tam uyanmıyor o yüzden o esnada da açamıyorum.
Hırıltı veya ıslık gibi ses olabilir, huzursuzlukla kafayı sağa sola hızla çevirme olabilir , arada bir balgamla tıkanmış gibi genizden ses gelebilir , burun akıntısı genize ve oradan mideye geçiyorsa bu olurken ağzını şapırdatabilir, Kaka ve kusmukta sümüksü birşeyler olabilir. Bunlar bizde zaman zaman olanlar canımHiç burnu tıkanmadı cnm, burun tıkanıklığı belirtisi ne olabilir? Yaşamadığımızdan anlamıyorum. Emmesi falan güzel, hırıltı yok.
Bi kere sf denedim, becerememiştimm
Bence adamda degil de bu kadinda sorun var .surekli boyle ove ove bitiremediği seyler oluyorEki Görüntüle 2214608 Eki Görüntüle 2214609
Allah aşkına bu nasıl bir kombine reklamdır. Mühendisinoglu dan da şüphelenmeye başladım simdi
Bende de acabalar yok değildi aslındaEki Görüntüle 2214608 Eki Görüntüle 2214609
Allah aşkına bu nasıl bir kombine reklamdır. Mühendisinoglu dan da şüphelenmeye başladım simdi
evet canim, onlara ozel olacak bir cok sey. Kasaptan 10 gr kuzu kiyma mi alacagim her gunEyvahlar olsun desene benim bütün planlar suya düştü. Ben sözüm ona kıymasını bile porsiyonlara göre hazırlayıp öyle işe dönerim diyordum, sebzelerini porsiyonlara ayırıp küçük küçük paketlemiştim buharlı pişirici ile pişirecektim, bu tempoda kaliteli ürünü uzun muhafaza etmem mümkün değil işe başlayınca yeni bir derdim daha olacak desene.
kim yarim saatte bir bez degistirir ki? Orda yanlis reklam yapmis. Prima premium care'i alsin bak bakalim sabaha kadar bez degistiriyor muBence adamda degil de bu kadinda sorun var .surekli boyle ove ove bitiremediği seyler oluyor
Koala annem diyor yani en kazik paketi alan ,almak zorunda kalan kisiler
Kadının asıl mesleği reklamcılık zaten anladığım kadarıyla anne olduktan sonra uykuculuk işlerine merak salmış ve profesyonel bi marka yaratmış kendine. Hesabında faydalı Bilgiler var amenna ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama en can alıcı kilit bilgileri bulamıyorum bütün videolarını seyrettim rutin düzenli uyku saatleri uyku eğitimi kötü değildir ekseninde dönüyor. Dünkü canlı yayınını da seyrettim memede uyuma için verdiği Bilgiler yarı uykulu yatağa yatır şş pat yatır kaldır yap diyor ama ben bu dediğime kendim de inanmıyorum çünkü benim oğlum memeden alıp yatağa koyduğu an uyanıyordu dedi yani ben şahsen memede uyumayla ilgili somut bi tavsiyeye rastlayamadım. Bi de 4 Aydan önce uyku eğitimi verilmez diyor. Memede uyurken yatır kaldır yaparak kendi kendine uyumayı öğreten bi insan varsa dinlemek istiyorumBence adamda degil de bu kadinda sorun var .surekli boyle ove ove bitiremediği seyler oluyor
Koala annem diyor yani en kazik paketi alan ,almak zorunda kalan kisiler
Muhendisoglu o marka ve modele şiddetle karşıymış içinde alkol losyo var diyekim yarim saatte bir bez degistirir ki? Orda yanlis reklam yapmis. Prima premium care'i alsin bak bakalim sabaha kadar bez degistiriyor mu
biliyorum ama cok memnunum. Sizdirma, pisik, kaka taşmasi, şişip cok rahatsiz etme olmuyor ve incecik bir bez, baska bezleri inceledim kapkalindi mesela.Muhendisoglu o marka ve modele şiddetle karşıymış içinde alkol losyo var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?