2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi yapmışsın canım bir de senden hizmet beklemiyordur heralde zaten kafasına göre çağırmış. Herkes kendi keyfinin derdinde valla

Tabi ki canım senin için rahat etsin aynen umarım yoktur birşey. Bilmiyordum kilo alımı ile alerjinin alakası olduğunu

Valla canım çok haklısın gerçemten çoook zor bizim için 2. Çocuk. Ama bir akrabamız var biri 6 diğeri 3 yaşında 2 çocuşu var şimdi 3.ye hamile maşallah ve var ya görseniz şaşırırsınız 29yaşında kendisi ver her allahın günü bşr insan makyaj mı yapar, giyinşp süalenip püslenip gezmeye mi gider inanamazsınız ya.. Ben hayretler içerisindeyim valla hala.. Hiç mi birşeydeb eksik kalmaz bir insan. Biz mi anormaliz o mu çözemedim. Yani bravo valla diyesim de geliyor ama ben öyle olamam imkansız

Evet canım bebeklerde özellikle konserve dondurulmuş ürün riskli. Çözündürme riskli birşey ve dondurulan mevsiminde gibi ya da kendine has lezzetinde olmuyor. Ben evde de donuk ve özellikle konserve kullanmıyorum.

Evet canım bebeklerde özellikle konserve dondurulmuş ürün riskli. Çözündürme riskli birşey ve dondurulan mevsiminde gibi ya da kendine has lezzetinde olmuyor. Ben evde de donuk ve özellikle konserve kullanmıyorum.
Eyvahlar olsun desene benim bütün planlar suya düştü. Ben sözüm ona kıymasını bile porsiyonlara göre hazırlayıp öyle işe dönerim diyordum, sebzelerini porsiyonlara ayırıp küçük küçük paketlemiştim buharlı pişirici ile pişirecektim, bu tempoda kaliteli ürünü uzun muhafaza etmem mümkün değil işe başlayınca yeni bir derdim daha olacak desene.

Ay vallahi nasıl ağlıyor hemde bir görsen :)

Canm ama ataktan çnce başladı uyanmaları, o yüzden umudum yok diş dışında
Burnu tıkanıyor olabilir mi acaba ? Hava kuru malum. Gece yatırmadan önce bir sf yapsan hatta aspiratör kullansan ? O gece rahat uyursa bundan olduğunu bilirsin en azından. Bizimki tıkanıp kafasını sağa sola çevire çevire sabahı ediyor kuzucuk. Tam uyanmıyor o yüzden o esnada da açamıyorum.

Hiç burnu tıkanmadı cnm, burun tıkanıklığı belirtisi ne olabilir? Yaşamadığımızdan anlamıyorum. Emmesi falan güzel, hırıltı yok.

Bi kere sf denedim, becerememiştimm

Hiç burnu tıkanmadı cnm, burun tıkanıklığı belirtisi ne olabilir? Yaşamadığımızdan anlamıyorum. Emmesi falan güzel, hırıltı yok.

Bi kere sf denedim, becerememiştimm
Hırıltı veya ıslık gibi ses olabilir, huzursuzlukla kafayı sağa sola hızla çevirme olabilir , arada bir balgamla tıkanmış gibi genizden ses gelebilir , burun akıntısı genize ve oradan mideye geçiyorsa bu olurken ağzını şapırdatabilir, Kaka ve kusmukta sümüksü birşeyler olabilir. Bunlar bizde zaman zaman olanlar canım

Günaydın kizlar .Benimki bu gece 7 kez uyandi .Ilk basta o uyudugunda beni uyku tutmadi .12 de ruya öğünü yapayim dedim. Niye oyle bir hata yaptıysam. Zaten uyuyali 2 saat olmuştu. Gozu bir açıldı. Tekrar uyuttugumda saat 1 i geçmişti. Sabah 6 ya kadar da 7 kere uyanmayi nasil basardi bilmiyorum.

evet canim, onlara ozel olacak bir cok sey. Kasaptan 10 gr kuzu kiyma mi alacagim her gun cisse konserve demis, bizimki konserve degil, bir de uzuuuun sure bekletmeden kullaniriz, obur turlu bu isle basa cikilir mi ki? Bircok anne kemik suyu vs yapip dondurucudan cikarip corbalarina katiyor mesela. Buzdolabinin alt kisminda cozdurulur vs. Dikkat edilir yani sorun olmasin diye...

Bence adamda degil de bu kadinda sorun var .surekli boyle ove ove bitiremediği seyler oluyor
Koala annem diyor yani en kazik paketi alan ,almak zorunda kalan kisiler
kim yarim saatte bir bez degistirir ki? Orda yanlis reklam yapmis. Prima premium care'i alsin bak bakalim sabaha kadar bez degistiriyor mu

Bence adamda degil de bu kadinda sorun var .surekli boyle ove ove bitiremediği seyler oluyor
Koala annem diyor yani en kazik paketi alan ,almak zorunda kalan kisiler
Kadının asıl mesleği reklamcılık zaten anladığım kadarıyla anne olduktan sonra uykuculuk işlerine merak salmış ve profesyonel bi marka yaratmış kendine. Hesabında faydalı Bilgiler var amenna ama bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama en can alıcı kilit bilgileri bulamıyorum bütün videolarını seyrettim rutin düzenli uyku saatleri uyku eğitimi kötü değildir ekseninde dönüyor. Dünkü canlı yayınını da seyrettim memede uyuma için verdiği Bilgiler yarı uykulu yatağa yatır şş pat yatır kaldır yap diyor ama ben bu dediğime kendim de inanmıyorum çünkü benim oğlum memeden alıp yatağa koyduğu an uyanıyordu dedi yani ben şahsen memede uyumayla ilgili somut bi tavsiyeye rastlayamadım. Bi de 4 Aydan önce uyku eğitimi verilmez diyor. Memede uyurken yatır kaldır yaparak kendi kendine uyumayı öğreten bi insan varsa dinlemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…