- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #77.241
Sen bilirsin tabi canım ama korkma hiç bişey olmuyor onlar kendilerini ayarlıyorlar refleksleri kuvvetli artıkBende denemedim bakicam artik en azindan ilk surecte tam pure vereyim diyorum sonra yavastan catala gecerim
Haklisin canim tsk ederim:)Sen bilirsin tabi canım ama korkma hiç bişey olmuyor onlar kendilerini ayarlıyorlar refleksleri kuvvetli artık
Geçmiş olsunArkadaşlar merhaba, eşimle market çıkışında ayağım kaydı, sırt üstü düştümbiraz sol bileğim ağrıyor kalçamda henüz birşey yok gerçi sonradan çıkar acısı bakalım, iyi ki kızım eşimin kucağındaymış, yoksa ... Karlı buzlu yollarda dikkat ⚠ edin
Canim cok gecmis olsun .Okurken psikolojik olarak ayağımda agri hissettim. Tam anlattığın sekilde ayagimi kirdim 1 bucuk sene once .Bence hemen sadaka ver. Cok sukur bir sey olmamis.Arkadaşlar merhaba, eşimle market çıkışında ayağım kaydı, sırt üstü düştümbiraz sol bileğim ağrıyor kalçamda henüz birşey yok gerçi sonradan çıkar acısı bakalım, iyi ki kızım eşimin kucağındaymış, yoksa ... Karlı buzlu yollarda dikkat ⚠ edin
Diyet gruplarında o@Milana firuze canım nasıl gidiyor ne zamandır yoksun buralarda
Sen yine iyi 45 dk ugrasiyorsun. Ben 2, 2 bucuk saat mücadele ediyorum. Olur da rastgele iyi hali gelirse 1,1 bucuk saat. Kolum kanadım kiriliyorBizim her günümüz aynı uslu bir çocuk değil ki farklı şeyler yapalım sürekli ana ihtiyaçlarını karşılamak için mücadele halindeyiz. Zorla biberon içir kussun üst değiştir aglamadan uyicak diye 45 dk uğraş kustugu yerleri sil ek gıda hazırla yedir biraz dinleneyim şimdi diyince de uykusu gelmiş oluyo
Bizimki de öyle canım zor susuyo
Önceki kullandığın ilacı soyle bu bana geç etki etti de başka bir grup antibiyotik yazar
Çatalla ezip verdim baya bı öğürdu ama azıcık da olsa yuttu sonra onlar aynı formda kakadan cikti
Arkadaşlar merhaba, eşimle market çıkışında ayağım kaydı, sırt üstü düştümbiraz sol bileğim ağrıyor kalçamda henüz birşey yok gerçi sonradan çıkar acısı bakalım, iyi ki kızım eşimin kucağındaymış, yoksa ... Karlı buzlu yollarda dikkat ⚠ edin
Evet cnm teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım. Çok şükür bişey olmamış
Canim cok gecmis olsun .Okurken psikolojik olarak ayağımda agri hissettim. Tam anlattığın sekilde ayagimi kirdim 1 bucuk sene once .Bence hemen sadaka ver. Cok sukur bir sey olmamis.
Ben de öyle düsündüm, teşekkür ederim cnm
Tesekkur ederim, öyle mi dersin cnm, kaza işteGeçmiş olsunçocuk kucağında olsa muhtemelen daha dikkatli davranır dusmezdin
3 gun de gaz yapti mi canim?Bende sanırım bi daha vermeyeceğim bi süre
bu silikon kaşıklar var ya canım 1.gün bir kaşık 2.gün 2 kaşık 3.gün 3 kaşık 3 kaşığı bitirmedi zaten
dogru anladin canim.Bizim korkularımız çocuğa mı geçiyormuş ben mi yanlış anladım? Ah yavrum yazık ya, anne baba travmasını da onlar çekiyor :)
cok gecmis olsun canim yaaArkadaşlar merhaba, eşimle market çıkışında ayağım kaydı, sırt üstü düştümbiraz sol bileğim ağrıyor kalçamda henüz birşey yok gerçi sonradan çıkar acısı bakalım, iyi ki kızım eşimin kucağındaymış, yoksa ... Karlı buzlu yollarda dikkat ⚠ edin
Tesekkur ederim cnm3 gun de gaz yapti mi canim?
Ben bugun ilk defa verdim de o yuzden merak ediyorum. Dun de rotayi oldu, gece feci huzursuzdu
dogru anladin canim.
cok gecmis olsun canim yaa
Geçmiş olsun cnm, umarım hemen iyileşirsinGrip geçiren arkadaşlar maske dışında ne gibi önlemler aldınız? Maskeyi çıkarıyor yüzümden babasında durmakta istemiyor kucağımdan inmiyor. Geceleri üzerim açık uyuduğum için şifayı kaptım
Sinemaya giderken usutmus olmayasınGrip geçiren arkadaşlar maske dışında ne gibi önlemler aldınız? Maskeyi çıkarıyor yüzümden babasında durmakta istemiyor kucağımdan inmiyor. Geceleri üzerim açık uyuduğum için şifayı kaptım
Yok kız taksiyle gidip geldim nerde yürüyecek geniş zamanSinemaya giderken usutmus olmayasın
Bizde de aynı sorun var canım k.v. gündüz uyutmak için, eşim akşam uyutmak için kucakta sallaya sallaya birgün birinin, öbür gün diğerinin ayarlarını bozuyorlar.Kızlar anneanne ile veya baba ile uyku eğitimi olmuyor rutin bile olmuyor rutini geç uyku saati olmuyor... Eskiler yüzünden her şey yine kaos halinde
Çok geçmiş olsun canım, Allahtan kızın kucağında değilmiş.Arkadaşlar merhaba, eşimle market çıkışında ayağım kaydı, sırt üstü düştümbiraz sol bileğim ağrıyor kalçamda henüz birşey yok gerçi sonradan çıkar acısı bakalım, iyi ki kızım eşimin kucağındaymış, yoksa ... Karlı buzlu yollarda dikkat ⚠ edin
Tesekkur ederim canımÇok geçmiş olsun canım, Allahtan kızın kucağında değilmiş.
ilk 2gün değilde 3.gün ver ertesi gün yaptı canım3 gun de gaz yapti mi canim?
Ben bugun ilk defa verdim de o yuzden merak ediyorum. Dun de rotayi oldu, gece feci huzursuzdu
dogru anladin canim.
cok gecmis olsun canim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?