2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun çocuk kucağında olsa muhtemelen daha dikkatli davranır dusmezdin

Canim cok gecmis olsun .Okurken psikolojik olarak ayağımda agri hissettim. Tam anlattığın sekilde ayagimi kirdim 1 bucuk sene once .Bence hemen sadaka ver. Cok sukur bir sey olmamis.
@Milana firuze canım nasıl gidiyor ne zamandır yoksun buralarda
Diyet gruplarında o

Sen yine iyi 45 dk ugrasiyorsun. Ben 2, 2 bucuk saat mücadele ediyorum. Olur da rastgele iyi hali gelirse 1,1 bucuk saat. Kolum kanadım kiriliyor

Çok geçmiş olsun canım. Çok şükür bişey olmamış

Grip geçiren arkadaşlar maske dışında ne gibi önlemler aldınız? Maskeyi çıkarıyor yüzümden babasında durmakta istemiyor kucağımdan inmiyor. Geceleri üzerim açık uyuduğum için şifayı kaptım

Bende sanırım bi daha vermeyeceğim bi süre
bu silikon kaşıklar var ya canım 1.gün bir kaşık 2.gün 2 kaşık 3.gün 3 kaşık 3 kaşığı bitirmedi zaten
3 gun de gaz yapti mi canim?
Ben bugun ilk defa verdim de o yuzden merak ediyorum. Dun de rotayi oldu, gece feci huzursuzdu
Bizim korkularımız çocuğa mı geçiyormuş ben mi yanlış anladım? Ah yavrum yazık ya, anne baba travmasını da onlar çekiyor :)
dogru anladin canim.
cok gecmis olsun canim yaa

Sinemaya giderken usutmus olmayasın

Kızlar anneanne ile veya baba ile uyku eğitimi olmuyor rutin bile olmuyor rutini geç uyku saati olmuyor... Eskiler yüzünden her şey yine kaos halinde
Bizde de aynı sorun var canım k.v. gündüz uyutmak için, eşim akşam uyutmak için kucakta sallaya sallaya birgün birinin, öbür gün diğerinin ayarlarını bozuyorlar.

Çok geçmiş olsun canım, Allahtan kızın kucağında değilmiş.

Kızlar bu kaşık mamalarından almalı mıyım bilmiyorum ben muhallebi yapmayı bir türlü yetistiremiyorum. Gün içinde öğün saatleri hep geçiyor yemekleri hep yarım ve az emiyorlar az mama yiyorlar. Sanki artık beslenmekten sıkılıyorlar gibi. Çarşamba işe başlıyorum ve aklım hep evde kalacak. Ben akşama kadar onlarla uğraşıyorum yani benim gibi kimse uğraşmaz, iyice aç kalırlar diye korkuyorum.
Kaşık mamaları da katkılı gerçi biberon maması veriyorum onlarda hiç masum değil sonuçta. Kafam çok karışık anlayacağınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…