2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel seyler yapıyormuşsunuz canim:) cevap verdiğin için teşekkür ederim. Evde evcil bir hayvanin olmasi da bir avantaj aslinda. Masallah biciriga :)

Disarida cikarsam hasta ederim diye korkuyorum ya. Buralar soguk. Yazin ilk zamanlar cikarmistim ama :)

Benimde 8 aylık hamileyken şişmişti dişim. Antibiyotik fayda etmedi hatta daha çok şişti. Damağıma küçük bi kesik atarak iltihabı boşaltmıştı. Geçmiş olsun canım diş çok fena

Gecmis olsun canim ya .
Guzel anneler ginunuz aydin olsun bu havucu falan hasladiginizda catalla ezip mi veriyorsunuz yoksa suzgecten geciriyormusunuz bana destek olurmusunuz ❤❤❤❤
Her seyi pure yaparsam pütürlü kabul etmez diye fazla parçalamıyorum. Havuc yeteri kadar yumusarsa catalla ezince kolay yutuluyor .Tabii zeytinyagi ekliyorum 1 veya 2 c kasigi .
Korkma yutma refleksleri zamanla gelisiyor canim .Az az ver .Yaninda su bulundur .

Bende ondan korkuyorum canim arkadasim her seyi blenderdan gecirdigi icin 2 yasinda yeni yeni puturlu yiyor oylede olsun istemiyorum artik bir sekilde halletmeye calisicam suyudami kasikla veriyorsunuz

Bizim her günümüz aynı uslu bir çocuk değil ki farklı şeyler yapalım sürekli ana ihtiyaçlarını karşılamak için mücadele halindeyiz. Zorla biberon içir kussun üst değiştir aglamadan uyicak diye 45 dk uğraş kustugu yerleri sil ek gıda hazırla yedir biraz dinleneyim şimdi diyince de uykusu gelmiş oluyo

Bizimki de öyle canım zor susuyo
Önceki kullandığın ilacı soyle bu bana geç etki etti de başka bir grup antibiyotik yazar
Guzel anneler ginunuz aydin olsun bu havucu falan hasladiginizda catalla ezip mi veriyorsunuz yoksa suzgecten geciriyormusunuz bana destek olurmusunuz ❤❤❤❤
Çatalla ezip verdim baya bı öğürdu ama azıcık da olsa yuttu sonra onlar aynı formda kakadan cikti

Canım mümkünse eşine şu yazıyı okut uyku eğitimine ilişkin çabalarını anlaması için ben de okutmayı düşünüyorum belki faydası olur

https://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com/2012/02/uyku-egitimi.html?m=1

Benim süt akışı var, kontrol ediyorum emmediği zaman ondan mı diye ama değil yani geliyor. Çok zor bu bebişleri anlamak ya.

Bende ondan korkuyorum canim arkadasim her seyi blenderdan gecirdigi icin 2 yasinda yeni yeni puturlu yiyor oylede olsun istemiyorum artik bir sekilde halletmeye calisicam suyudami kasikla veriyorsunuz
Bebekler için yiyecekleri blenderdan geçirmek sağlıklı değilmiş canım. Cam rende kullanabilirsin o da baya püre yapar

Meyve icin kullanirimda havuc icin falanda kullanilirmi bende blender istemiyorum vitamini olduruyor olmadi sizgecten gecorirkm napim
Brn de çatalla ezip veriyorum hafif pütürler kalıyor ama yutabiliyor, hatta o hazır satılanları da drnedim tam püre şeklinde onları hiç sevmedi

Yoğurt tadımı yapanlar sizdede gaz oldu mu dün gece ıkınmaktan uyuyamadı normalde havuca geçecektik bugün bağırsakları dinlensin bugün diye yarın geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…