- 13 Nisan 2011

- 1.131

- 845

- 323

- Konu Sahibi ayprensesii
 - 

- #80.281

Dikişleri acıyan var mı diye sornuştum ama arkalarda kalmışKızlar çok önemli bir sorum var.
Dikişleriniz kaslarınızda acıyor mu? Ben çocuğu tutmaktan mıdır nedir cok acıyor göbeğimin kasları
Üst dişlerin gelme süreci çok fena, hala uyumadı ayağımda sallıyorum. Yemesi içmesi yine değişti. Mamalar yarım kalıyor,uyumuyor, memeye deli gibi yapışıyor sürekli emmek istiyor. Aylar sonra lansinoh kremi yine kullandım, meme uçları delindi ikiside ve defalarca ısırdı..çok fena ve daha görünürde diş yok.
kahvaltısını genelde ben veriyorum canım sabah evden çıkmadan. annen sende mi kalacak
Dikişleri acıyan var mı diye sornuştum ama arkalarda kalmış
ben bu aralar spora yükledim biraz ondan sanırım sızlıyor hafiftenDikişleri acıyan var mı diye sornuştum ama arkalarda kalmış
Yok canım şu ara acı hissetmiyorum ama işe başlamadan önce 6. Ayda falan çok yorulunca hissediyordum.Dikişleri acıyan var mı diye sornuştum ama arkalarda kalmış
Bu Tarhana diye sattıkları birkaç unun karışımı gibi gelmişti bana, sendekiler nasıl canım?Yoğurtlu tarhanada domates yok sanırım? Makarna lutfenden aldım bir kezz , bir kez de makarnavitmadan aldim. İkisini de beğendi oglum
Canım nasıl spor yapıyorsun bize de fikir olsunKahvaltıyı falan veriyorım diyince sen veriyosun zannettim canım.
Bende işe başladım bu hafta itibariyle heyet almadım. Annem geldi bende kalıyor, bizde rahatladık biraz ama tabi 9a kadar bende iş, spor, çocuk, asla oturamıyorum.
Normalde acımıyor ama bazen hapşırınca veya sert bir hareket yapınca ilk günkü gibi hissediyorum aslında dışarıdan elleyince o tuhaf hissizlik hala devam ediyor elleyemiyorum içim bir hoş oluyorKızlar çok önemli bir sorum var.
Dikişleriniz kaslarınızda acıyor mu? Ben çocuğu tutmaktan mıdır nedir cok acıyor göbeğimin kasları
Canım nasıl spor yapıyorsun bize de fikir olsun
Süpersin walla. Süt izni olduğu için erken çıkıyorsun di mi ? Öyleyse daha iyi Ben de işe başlayınca mesai sonrası gidersem eve gelmem 7-8 i bulur bebeyle nasıl ilgilenicem ki diye düşünüyorumCanım ben evde başedemeyince salona başladım, iş sonrası gidiyorum. Yürüme, Fitness, havuz vs.
Dondurulmus gida 1 yasindan sonra diye bir kac yerde okudum .Oyle olunca kararsiz kaldim canimBendede erik ve seftali var erik sadece tadim yaptirdigimda kullandim. Suan karar veremedim.
Bende vermedim cnm bal kabagiyla yaptim muhallebi aksam. Aklinda bulunsun bal kabagi yada havuc ile yapilan muhallebi cok tok tutuyor. Gece 11 de yatti sabah 6 ya kadar uyudu.Dondurulmus gida 1 yasindan sonra diye bir kac yerde okudum .Oyle olunca kararsiz kaldim canim
Balkabağı muhallebisinin tarifini söyler misin canımBende vermedim cnm bal kabagiyla yaptim muhallebi aksam. Aklinda bulunsun bal kabagi yada havuc ile yapilan muhallebi cok tok tutuyor. Gece 11 de yatti sabah 6 ya kadar uyudu.
Canım bebek havuçlu olunca yiyor mu ? İçine tatlandırmak için başka bir şey ekliyor musun? Bi de havuçlu muhallebiyi pirinç unu mu yulafla mu yapıyorsun ?Bende vermedim cnm bal kabagiyla yaptim muhallebi aksam. Aklinda bulunsun bal kabagi yada havuc ile yapilan muhallebi cok tok tutuyor. Gece 11 de yatti sabah 6 ya kadar uyudu.
Süpersin walla. Süt izni olduğu için erken çıkıyorsun di mi ? Öyleyse daha iyi Ben de işe başlayınca mesai sonrası gidersem eve gelmem 7-8 i bulur bebeyle nasıl ilgilenicem ki diye düşünüyorum
Canım gündüz meme sorunsalı yaşıyor mu?Evet cnm süt izni var. Bebişler anne babaya nazlanıyor vallahi :) benim 3-4 saatte pilim bitiyordu, annem 9-17 bakıyor :)
Canım gündüz meme sorunsalı yaşıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?