• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim bebisleri görmeye gittik bugün 10 hafta olduk tam. İkiside aynı ilerliyor çok şükür. Ama zıplayıp duruyorlardı resmen hele birtanesi çok hareketliydi. Hersey yolundaydı çok şükür. Fetal dna yı da doktorum önerdi ama biraz daha ilerlesin bebekler az daha kendini toparlasın öyle ilerleyelim dedi. Zeka testleri falanda oluyormuş bebeklerin onuda dedi bizde siz ne uygun görürseniz onları yapalım dedik. 16.000 gibi bir fiyat verdiler fetal dna icin hangi firma olduğunu falan daha sormadım ama sorucam 2 hafta sonra falan tekrar gidince. İkiz olunca tam cinsiyet belirlenemiyor mu bu fetal dna da bilgisi olan var mi

Kizlar benim bebisleri görmeye gittik bugün 10 hafta olduk tam. İkiside aynı ilerliyor çok şükür. Ama zıplayıp duruyorlardı resmen hele birtanesi çok hareketliydi. Hersey yolundaydı çok şükür. Fetal dna yı da doktorum önerdi ama biraz daha ilerlesin bebekler az daha kendini toparlasın öyle ilerleyelim dedi. Zeka testleri falanda oluyormuş bebeklerin onuda dedi bizde siz ne uygun görürseniz onları yapalım dedik. 16.000 gibi bir fiyat verdiler fetal dna icin hangi firma olduğunu falan daha sormadım ama sorucam 2 hafta sonra falan tekrar gidince. İkiz olunca tam cinsiyet belirlenemiyor mu bu fetal dna da bilgisi olan var mi
Ayyy maşallah kuzum çok sevindiiiim 🥰🥹🥹🥹

Kızlar 8+5 yetim bu haftalarda Bebek hissedilebilirmi ya bazen kıpırtı hissediyorum ama bağırsak hareketiyle karıştırıyor olabilirmiyim bilemedim birde elimi göbek deliğinin alt tarafına koyunca kalp atışı gibi atıyor sizde bunları hissediyormusunuz
Kuşum normalde doktorlar hissedilmesi mümkün değil diyorlar, bazı ebeler ama erkenden hissedilir diyor ama erkenden kasıtları da yine 2.trimester falan. Gaz ile o zaman bile çok karışıyormuş hatta ama bende gaz hareketi çok var ben sadece onu hissediyorum 11+0ım bugün ☺️

Kızlar selammm, 9+5 olduk bugün ama ben kabızlıktan artık kanama görüyorum, karnım davul gibi oluyor biz çözüm bulan var mı kabızlığa zor bir dönemden geçtiğim için sinirlerim bozulmuş durumda...
Ben kefir de buldum çaresini ama kendimi Türk kahvesi ile şartlamişim sanırım. Kahve icmeden bende metabolizma çalışmıyor. Sabah aç karnına bi Türk kahvesi iciyorum. Gün içinde de ara öğün meyve ve kefir. Akşam yemeğine mutlaka ev yoğurdu. Bide gluten kesmek gerekiyor.

Folik asit istah açtığı için bende, kahvaltinin bitimine dogru iciyorum. İcinde b12 olduğu icin büyük ihtimal iştah açmasında 🤔

Benımdd bi kızım var sabah chat cpt ye resim attım 9+3 olarak nub teorisine göre kız gibi dedi 🤭 saglıklı olsun da nasippppp
Bende attım ona oğlumun ultrasonda da bunada erkek dedi tahmin olarak oglanı bildi bakalım bunu bilmişmi ilerde görürüz ikimizde 🤭

her gün meyve yiyorum seviyorum da , doktor bana 3. aydan sonra takviye yazacağını söyledi demir vs.. ama activia bugün alıp deneyeceğim onu da, sizle bizm tarih aynıydı hatta testime ilk bakım hamilesini diye tebrik etmiştiniz :) benim geç döllenme ile 9+5 ama 10+4 olmalıydım
evet ama gec dollenmede olsa hemen hemen aynı zamanlarda doğum yaparız❤️ saglıkla gelsınler insallah🤲🏻 bende ıkı hafta once yoğun kabızlık cekıyordum ama sımdı şukur atlattım

Back
X