2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim çok sevindim.. bol bol dinleneceksin işte fırsatın oldukça... daha da iyi olacak herşey inşallah .. Rabbim cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin

Ay canım valla bende çok sıkıldım evden kalkıp işe gitmek istiyorum ama çalışmıyorum şuanda
Kiymetini bil canim evde olmak en guzel buzda korka korka okula geldim korku filmi gibi zaten yazin ayagim kirilmisti sakinmam lazim tam guclenmedi kemik ustune bir de gebelik

Is yerinle paylasmak zorundasın zaten yakinda karnin cikacak kapinin onune direk koyarlar .Ben dürüstlükten yanayim .Belki masa başı olur gittiği yere kadar çalışmana izin verirler

Is yerinle paylasmak zorundasın zaten yakinda karnin cikacak kapinin onune direk koyarlar .Ben dürüstlükten yanayim .Belki masa başı olur gittiği yere kadar çalışmana izin verirler
3 yerle görüştüm geçen ay hamile olduğumu söyledim fikir değiştirip çalışamayız dediler doğum izni vs bahaneleri oldu

3 yerle görüştüm geçen ay hamile olduğumu söyledim fikir değiştirip çalışamayız dediler doğum izni vs bahaneleri oldu
Eger su zamana kadar calismadiysan hamileyken calismak zor aliskin olmayinca cok daha zor gelir .Ben sürünerek geliyorum resmen .Evde bir seyler yapip satsan bebek sekeri kokulu tas vs gibi aklima bu geldi .

Eger su zamana kadar calismadiysan hamileyken calismak zor aliskin olmayinca cok daha zor gelir .Ben sürünerek geliyorum resmen .Evde bir seyler yapip satsan bebek sekeri kokulu tas vs gibi aklima bu geldi .
Tam tersi canım bugüne kadar hep çalıştım. İşyerimde bazı sorunlar oldu eylül sonu gibi işten ayrıldıım 1-2 hafta dinlendim ailemin yanına geldim vs. Dönünce iş aramaya başladım o arada hamile olduğumu öğrendim ki plansız bi hamilelikdi bizimki. Şimdi evde duvarlar üstüme üstüme geliyor. Bide ne benim ne eşimin ailesiyle aynı şehirde değiliz. Gidip zaman geçireceğim çok insanda yok. Benimde durup durup aklıma çalışmak geliyor ev bana göre değilmiş.

Gözünaydın aydın canım için rahat olsun iğnenin zararı olmaz merak etme rabbim inşallah en kısa Zamanda şifa versin hastaneye yatmadan

Benimde b12 ,d vit düşük çıktı kızlar b12 için yarından itibaren 1 hafta sabah akşam iğne sonra günde 1 defa olucam

canım benim çok sevindim.. bol bol dinleneceksin işte fırsatın oldukça... daha da iyi olacak herşey inşallah .. Rabbim cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah canım ya hepimiz hamişiz burda birbirimize ettiğimiz dualar çok işe yarıyor bol bol dua edelim birbirimize

Hamileliğini gizlemen pek doğru olmaz canım. Doğum izni ne kadar kullanmayı düşünüyorsun? yine hiç kullanmıyim desen doğumdan önce 1 ay doğumdan sonra da en az 3 ay calismazsin e doğuma surda ne kalmış ki 4 ay caliscan sonra en az 4 ay calismican bu durumda kimse iş vermez. Ben olsam ben de vermem yani

doğru söylüyorsunuz ama ben muhasebeciyim zaten evrak işleri dışında iş veren bi firmam olmadı daha önce
Ben de 19 yasindan beri calisiyorum seni cok iyi anliyorum. Belki tanidigin yada ailenin tanidigi bir musavir vardir onun yanina girebilirsin ama onun disinda 5 sonra doguma ayrilcak personeli kurumsal sirketler kabul etmez gizlemen de hic etik olmaz. İns gonlune gore bir yer bulursun.

Cnm Masallah Masallah ne güzel Rabbim korusun ınş darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…