- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.281
Kızçelerim Pazartesi özele gitmiştim bugünde üniye gittim doktor öncekine göre daha iyi dedi sanırım yatıp dinlenmek gerçekten işe yarıyor daha önce erken Doğum riskinden bahsetmiştiniz dedim yok şuan öyle bi gelişme yok dedi fakat şu bi gerçek plasenta sezeryAn yerine yapışacak çünkü o tarafa dönük dedi ve kanama alanı azalmış şuan için iyiye gidiyo diyebilirim dedi 10 günlük yazmıştı kontrolleri 15 güne çıkardı 15 gün sonra ikili test için çağırdı
güzel haberlerle gel inşallahKızlar banada dua edin şuan Dr u bekliyorum inş bebegim iyidir
Kiymetini bil canim evde olmak en guzel buzda korka korka okula geldim korku filmi gibi zaten yazin ayagim kirilmisti sakinmam lazim tam guclenmedi kemik ustune bir de gebelikAy canım valla bende çok sıkıldım evden kalkıp işe gitmek istiyorum ama çalışmıyorum şuanda
Is yerinle paylasmak zorundasın zaten yakinda karnin cikacak kapinin onune direk koyarlar .Ben dürüstlükten yanayim .Belki masa başı olur gittiği yere kadar çalışmana izin verirlerKızlar ben işe girmek istiyorum 3-4 ay bile çalışsam kardır bebeğimin masraflarına yardımcı olurum. Durumumuz kötü değil ama çokda iyi değil herşeyin iyisini almak geliyor içimden eşiminde en iyisine yetecek durumu yok. Bende destek olmak istiyorum. Bulantım vs de yok. Şimdi ben iş görüşmelerinde hamile olduğumu söylemesem suç sayılır mı :/ çünkü söylersem zaten işe almazlar.
3 yerle görüştüm geçen ay hamile olduğumu söyledim fikir değiştirip çalışamayız dediler doğum izni vs bahaneleri olduIs yerinle paylasmak zorundasın zaten yakinda karnin cikacak kapinin onune direk koyarlar .Ben dürüstlükten yanayim .Belki masa başı olur gittiği yere kadar çalışmana izin verirler
Eger su zamana kadar calismadiysan hamileyken calismak zor aliskin olmayinca cok daha zor gelir .Ben sürünerek geliyorum resmen .Evde bir seyler yapip satsan bebek sekeri kokulu tas vs gibi aklima bu geldi .3 yerle görüştüm geçen ay hamile olduğumu söyledim fikir değiştirip çalışamayız dediler doğum izni vs bahaneleri oldu
Tam tersi canım bugüne kadar hep çalıştım. İşyerimde bazı sorunlar oldu eylül sonu gibi işten ayrıldıım 1-2 hafta dinlendim ailemin yanına geldim vs. Dönünce iş aramaya başladım o arada hamile olduğumu öğrendim ki plansız bi hamilelikdi bizimki. Şimdi evde duvarlar üstüme üstüme geliyor. Bide ne benim ne eşimin ailesiyle aynı şehirde değiliz. Gidip zaman geçireceğim çok insanda yok. Benimde durup durup aklıma çalışmak geliyor ev bana göre değilmiş.Eger su zamana kadar calismadiysan hamileyken calismak zor aliskin olmayinca cok daha zor gelir .Ben sürünerek geliyorum resmen .Evde bir seyler yapip satsan bebek sekeri kokulu tas vs gibi aklima bu geldi .
Gözünaydın aydın canım için rahat olsun iğnenin zararı olmaz merak etme rabbim inşallah en kısa Zamanda şifa versin hastaneye yatmadancok sukur allahima hamd olsunki bebisim 11+0di bugun 12+0cikti ultrasyonda cok sasirdim bebegimiz kocaman olmus dedi sirt ustu yatiyodu kuzum ense kalinligida iyi burun kemik olcusude iyi dedi allahima ne kadar sukretsem azdir masallah kuzuma ama bnm iste boyundaki fitik skinti oldu elim tutmaz oldu bugun igne yapildi bebege zarari yokmus ama ben yinde cok korktum insallah bise olmasin kizlar ne olur dua edin ilerlerse hastaneye yatirmam gerekiyo dedi cok korkuyorm ne olur dua edin rabbim sifa versinde insallah kuzumada banada bise olmasin
Doğruyu söylüyorsun birde işletme açısından düşünmek gerekiyorSuç olmaz da etik olmaz. Birde hamilelik özel davranış gerektiren bir süreç. Hamile iken sana verilmemesi gereken işler karşısında ne diyeceksin?
Gözünaydın canımKızlar benmde kan sonucum çıkmış çok şükür iyi gelmiş darısı diğer arkadaşlara.. birdahaki kontrol ocağın ortasında belki ozamana cinsiyetimz netleşir bakalım heyecanla bekliyrz
Güzel haberler ile bekliyoruz canım dualarımız seninleKızlar banada dua edin şuan Dr u bekliyorum inş bebegim iyidir
İnşallah canım ya hepimiz hamişiz burda birbirimize ettiğimiz dualar çok işe yarıyor bol bol dua edelim birbirimizecanım benim çok sevindim.. bol bol dinleneceksin işte fırsatın oldukça... daha da iyi olacak herşey inşallah .. Rabbim cümlemize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
İnşallah ikinizde iyisinizdir canım güzel haber insanı öyle mutlu ediyor ki sağlık olsun yeterkiKızlar banada dua edin şuan Dr u bekliyorum inş bebegim iyidir
Kaç cikti?Benimde b12 ,d vit düşük çıktı kızlar b12 için yarından itibaren 1 hafta sabah akşam iğne sonra günde 1 defa olucam
Hamileliğini gizlemen pek doğru olmaz canım. Doğum izni ne kadar kullanmayı düşünüyorsun? yine hiç kullanmıyim desen doğumdan önce 1 ay doğumdan sonra da en az 3 ay calismazsin e doğuma surda ne kalmış ki 4 ay caliscan sonra en az 4 ay calismican bu durumda kimse iş vermez. Ben olsam ben de vermem yaniKızlar ben işe girmek istiyorum 3-4 ay bile çalışsam kardır bebeğimin masraflarına yardımcı olurum. Durumumuz kötü değil ama çokda iyi değil herşeyin iyisini almak geliyor içimden eşiminde en iyisine yetecek durumu yok. Bende destek olmak istiyorum. Bulantım vs de yok. Şimdi ben iş görüşmelerinde hamile olduğumu söylemesem suç sayılır mı :/ çünkü söylersem zaten işe almazlar.
Ben de 19 yasindan beri calisiyorum seni cok iyi anliyorum. Belki tanidigin yada ailenin tanidigi bir musavir vardir onun yanina girebilirsin ama onun disinda 5 sonra doguma ayrilcak personeli kurumsal sirketler kabul etmez gizlemen de hic etik olmaz. İns gonlune gore bir yer bulursun.doğru söylüyorsunuz ama ben muhasebeciyim zaten evrak işleri dışında iş veren bi firmam olmadı daha önce
Cnm Masallah Masallah ne güzel Rabbim korusun ınş darısı başımızaKızlarrrr biraz önce ikili testimi yaptırdım doktordaydım ya benim küçük kuzum bi yerinde durmadı cok hareketliydiii heyecandan ölebilirdimbuaradaaaa büyük ihtimalle benimde bi oğluşum olucakmış sat a göre 11+6 idi ultrasona gore 12+3 çikti buarada. Baş popo mesafesi 6cmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?