- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.261
Aynen canım Burdurun ilçesindeyim canim eşim burda olsa il merkezine yada Antalya ya giderdim ama malesef nasip artıkmaalesef doktor ve hastane sıkıntısı varsa mecbur kalıyorsun nerede yaşıyorsun cnm
Allah yardımcın olsun cnmAynen canım Burdurun ilçesindeyim canim eşim burda olsa il merkezine yada Antalya ya giderdim ama malesef nasip artık
Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahAllah yardımcın olsun cnm
İnşallah canım on gün önce moralim sıfırdı şimdi iyiyim ama herşey allahtan herşeyi düşünmem gerek rabbim daha kötüsünü kimseye yaşatmasınGözün aydın cnm bak moral bozmamak lazmmış dimi?? Bir de dinlenmek lazm yemek yap yat başka bişeye gerek yok..inşallah daha da iyi olcaksn
Valla canım bulantım halsizliğim olmadığı zaman yapıyorum işleri ama tabi çok birikiyor yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum biri 9 biri 5 canımAyyy Maşallah ne güzel...Sende bolca yat dinlen gerçi benim gibi iki oğlun var seninde ne kadar yatırırlar bilmem yaşları kaç sahi sninkilerin
cok sukur allahima hamd olsunki bebisim 11+0di bugun 12+0cikti ultrasyonda cok sasirdim bebegimiz kocaman olmus dedi sirt ustu yatiyodu kuzum ense kalinligida iyi burun kemik olcusude iyi dedi allahima ne kadar sukretsem azdir masallah kuzuma ama bnm iste boyundaki fitik skinti oldu elim tutmaz oldu bugun igne yapildi bebege zarari yokmus ama ben yinde cok korktum insallah bise olmasin kizlar ne olur dua edin ilerlerse hastaneye yatirmam gerekiyo dedi cok korkuyorm ne olur dua edin rabbim sifa versinde insallah kuzumada banada bise olmasinİnşallah canım sağlıklı güzel haberler işe dönersiniz
amin cnm aminAmin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
cnm çok sevindim, inş senin fıtık daha da ilerlemez cnm Allahın izniyle inş bişey olmaz.cok sukur allahima hamd olsunki bebisim 11+0di bugun 12+0cikti ultrasyonda cok sasirdim bebegimiz kocaman olmus dedi sirt ustu yatiyodu kuzum ense kalinligida iyi burun kemik olcusude iyi dedi allahima ne kadar sukretsem azdir masallah kuzuma ama bnm iste boyundaki fitik skinti oldu elim tutmaz oldu bugun igne yapildi bebege zarari yokmus ama ben yinde cok korktum insallah bise olmasin kizlar ne olur dua edin ilerlerse hastaneye yatirmam gerekiyo dedi cok korkuyorm ne olur dua edin rabbim sifa versinde insallah kuzumada banada bise olmasin
amin canm amin insallah cok korkuttu beni doktr bide oglum var 21 aylik onu birakip nasil yatiyim hastanedecnm çok sevindim, inş senin fıtık daha da ilerlemez cnm Allahın izniyle inş bişey olmaz.
Kızçelerim Pazartesi özele gitmiştim bugünde üniye gittim doktor öncekine göre daha iyi dedi sanırım yatıp dinlenmek gerçekten işe yarıyor daha önce erken Doğum riskinden bahsetmiştiniz dedim yok şuan öyle bi gelişme yok dedi fakat şu bi gerçek plasenta sezeryAn yerine yapışacak çünkü o tarafa dönük dedi ve kanama alanı azalmış şuan için iyiye gidiyo diyebilirim dedi 10 günlük yazmıştı kontrolleri 15 güne çıkardı 15 gün sonra ikili test için çağırdı
cok sukur allahima hamd olsunki bebisim 11+0di bugun 12+0cikti ultrasyonda cok sasirdim bebegimiz kocaman olmus dedi sirt ustu yatiyodu kuzum ense kalinligida iyi burun kemik olcusude iyi dedi allahima ne kadar sukretsem azdir masallah kuzuma ama bnm iste boyundaki fitik skinti oldu elim tutmaz oldu bugun igne yapildi bebege zarari yokmus ama ben yinde cok korktum insallah bise olmasin kizlar ne olur dua edin ilerlerse hastaneye yatirmam gerekiyo dedi cok korkuyorm ne olur dua edin rabbim sifa versinde insallah kuzumada banada bise olmasin
Hepinizin adına çok sevindim kızlar sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil :))Kızlar benmde kan sonucum çıkmış çok şükür iyi gelmiş darısı diğer arkadaşlara.. birdahaki kontrol ocağın ortasında belki ozamana cinsiyetimz netleşir bakalım heyecanla bekliyrz
Kızlar ben işe girmek istiyorum 3-4 ay bile çalışsam kardır bebeğimin masraflarına yardımcı olurum. Durumumuz kötü değil ama çokda iyi değil herşeyin iyisini almak geliyor içimden eşiminde en iyisine yetecek durumu yok. Bende destek olmak istiyorum. Bulantım vs de yok. Şimdi ben iş görüşmelerinde hamile olduğumu söylemesem suç sayılır mı :/ çünkü söylersem zaten işe almazlar.
Canim solemesende hamileyken sakincali olan seyler isterlerse senden biseler tasimak uzanmak filanKızlar ben işe girmek istiyorum 3-4 ay bile çalışsam kardır bebeğimin masraflarına yardımcı olurum. Durumumuz kötü değil ama çokda iyi değil herşeyin iyisini almak geliyor içimden eşiminde en iyisine yetecek durumu yok. Bende destek olmak istiyorum. Bulantım vs de yok. Şimdi ben iş görüşmelerinde hamile olduğumu söylemesem suç sayılır mı :/ çünkü söylersem zaten işe almazlar.
Iyi haberlerrr al insallah canim bide su ramziyi sor bakalimKızlar banada dua edin şuan Dr u bekliyorum inş bebegim iyidir
Suç olmaz da etik olmaz. Birde hamilelik özel davranış gerektiren bir süreç. Hamile iken sana verilmemesi gereken işler karşısında ne diyeceksin?
doğru söylüyorsunuz ama ben muhasebeciyim zaten evrak işleri dışında iş veren bi firmam olmadı daha önceCanim solemesende hamileyken sakincali olan seyler isterlerse senden biseler tasimak uzanmak filan
ben folik asit kullanıyorum. en son gittiğimde de demir hapı verdi doktor. Zaten sürekli kan değerlerim düşüktür benim doktorda ondan verdi sanırım o olmasa benimde kullandığım başka ilaç yok.Kızlar bana herhangi bi ilaç,vitamin vs vermedi doktorum. Ben de aklıma gelip sormadım bugün. Siz neler kullanıyorsunuz?doktor tahlillerde sıkıntı gördüğü için mi verdi? Sadece folik asit içiyorum ben o kadar. Unuttu mu acaba bana ilaç vermeyi doktor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?