2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim anlamadığım şey folik asit elevit te var regenesis max ta var ayrıca folbiol alıyorum hala bırak demedi doktorum ama çok olmuyor mu böyle. Sata göre 12+5 im ama bir hafta önden gidiyorlardı benimkiler sanki folik asiti bırakma zamanım gelmiş.

Banada folik asiti bırakma 3 ay kullan dedi onların içindeki miktar yeterli değil folik asit açısından demişti diğer ilaçlarn yanında folik asitte alıyorum ama siz isterseniz yine bi sorun

Banada folik asiti bırakma 3 ay kullan dedi onların içindeki miktar yeterli değil folik asit açısından demişti diğer ilaçlarn yanında folik asitte alıyorum ama siz isterseniz yine bi sorun
zaten 5 ocak randevu tarihim o zaman soracağım. Fazlası zarar olur diye korkuyorum.

Pazartesi ikili tarama için gittiğimde kan falan verdim tarama için ama hic ilaçtan bahsetmedi tahlil sonuçları içind e 15 gün sonra gel dedi offf kafam karıştı yaa
doktoruna güveniyorsan sıkıntı yok cnm bazı doktorlar gerek gördüklerinde veriyorlar, bende pazartesi ikili test için gittim kan verdim ama doktorum o gün yoğundu ameliyattaydı bende aradım cuma günü sonuclar çıkınca getir dedi o zaman sorcam bende, bide kan sonucu 15 gündemi çıkıyor ki anlamadım bana hemşire 5 iş günü içinde çıkıyor cuma günü gelip alın dedi

ben doktoruma sordum o zaman 12+3 tü doktorum folik asiti bırak kullanma dedi doktorunu arayıp sorma ihtimalin yokmu cnm

ben doktoruma sordum o zaman 12+3 tü doktorum folik asiti bırak kullanma dedi doktorunu arayıp sorma ihtimalin yokmu cnm
Bir hafta sonra kontrolüm var bekleyeceğim çünkü çok yoğun ve böyle sorular için aramıyorum genelde, ikiz olduğum için bıraktırmamış olabilir diye düşündüm.

ben kendi birimime söyledim hatta çok ilginç oldu. bir tane abi bisküvi ikram etmişti. ben tek almıştım. sen iki tanesin neden tek alıyosun dedi. Tabi ben hamileliğimi yeni öğrendiğim için boş bulunmuş abi sen nerden biliyosun dedim. hemen tahmin ettiler meğer evlendiğim için sen iki kişisin demek istemiş. Herkes böylelikle öğrenmiş oldu. Bi müdürüm geç öğrendi oda en son babalar duyardaki gibi en son ben öğrenmişim dedi :)

Sizde unutkanlık, dalgınlık başladı mı? Her gün yeni yeni saçmalıklar yapıyorum. Telefonumu evde unutuyorum. Biriyle buluşacağımı unutuyorum vs. Bu sabah her gün gittiğim çevre yolunda çıkmam gereken çıkışı atladım ilk defa, sabah sabah bilmedim yollarda macera yaşadım. Hayırlısı korkmaya başladım kendimden.

Bnmde hapım bitti dr un reçetesi ile alamadım günü var die (hap elimde olduğu için reçeteyi vermiyor) sağlık ocağına gidip yazdırmam lazm ama sağlık ocağı cok yukarıda yürüyerek gitmem çok zor olur ağrım var.. 2 3 gün içmesem bişey olurmu

Işte sorun orda pek güvenemiyorum ilçede tek özel doktor pek ilgili değil yani ve bende anlamadım 15 gün sonra gel dedi

Kızçelerim Pazartesi özele gitmiştim bugünde üniye gittim doktor öncekine göre daha iyi dedi sanırım yatıp dinlenmek gerçekten işe yarıyor daha önce erken Doğum riskinden bahsetmiştiniz dedim yok şuan öyle bi gelişme yok dedi fakat şu bi gerçek plasenta sezeryAn yerine yapışacak çünkü o tarafa dönük dedi ve kanama alanı azalmış şuan için iyiye gidiyo diyebilirim dedi 10 günlük yazmıştı kontrolleri 15 güne çıkardı 15 gün sonra ikili test için çağırdı

Gözün aydın cnm bak moral bozmamak lazmmış dimi?? Bir de dinlenmek lazm yemek yap yat başka bişeye gerek yok..inşallah daha da iyi olcaksn

Ayyy Maşallah ne güzel...Sende bolca yat dinlen gerçi benim gibi iki oğlun var seninde ne kadar yatırırlar bilmem yaşları kaç sahi sninkilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…