2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dün 4,5 cm çikolata kistimi gördü doktor. Nur topu gibi duruyor orda hiç de küçülmeden. 5,5cm bebiş,4,5 kist...iki bebek taşıyorum sanki genellikle sezeryan yapıyoruz dedi doktor. Bebeği alırken kisti de alıyoruz dedi. Ama yumurtalıklara zarar verilirse diye korkuyorum. Ama normal olursa da içimde kalacak kist. Büyüyecek belki de. Çünkü 2,5cm den 4,5 cm ye çıktı. Var mı bu durumu duyan yada yaşayan??siz ne dersiniz sezeryan mı normal mi??
 

Maşallah minik kuzuya....
 

Özellikle muhasebe gibi nitelik gerektiren ve işe, işterine, mükelleflere, defterlere aşinalık gerektiren bi işse, kimse 4 ay çalışacak personele yatırım yapmak istemez, haklı olarak.

Bence evden yürütebileceğin işlere yada sirkülasyonu çok olan sektörlere, market, mağaza gibi kasiyerlik için başvurabilirsin özel durumunu belirterek.
 
3 yerle görüştüm geçen ay hamile olduğumu söyledim fikir değiştirip çalışamayız dediler doğum izni vs bahaneleri oldu

İş başvurusunda dolduran formlarda sağlık bölümü oluyor oraya doğruyu yazmak zorundasın. Yani iş verenlerde hamile birini ne yazık ki tercih etmez. Benim işim İnsan Kaynakları olduğu için biliyorum bırakın hamileyi yeni evli kadınları bile istemiyor patronlar genelde

En iyi ihtimal eski çalıştığın yerleri yada tanıdığın birini ayarlayıp part time iş olur. Hem çok yorulmamış olursun.
 

Oh geçmiş olsun cnm
 
Canım geçmiş olsun Benimde kist vardı şuan Yok olmuş doktorum öyle söyledi bence sezeryan yaptır ki kist büyümesin çünkü sonra patlarsa senin için çok daha kötü olur
 
Bi soru sordum kimse cvp yazmadı

Bu tarz sorulara kimse insiyatif alıpta cevap vermemeli canım. Biz doktor değiliz ki kullanmayabilirsin desek ne kadar sağlıklı olur?

Sağlık ocağını arayıp hemşirene yada doktoruna, yada doktorun özelse ona sorman daha uygun olur bence.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…