2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar cok zor uyudum neyse ki sabaha karsi gecti .Genetik bizdeki alerji anneannem annem ben herkeste ayni seylere alerji var asagu yukari. Korkum bebegimin de yiyeceklere karsi bu kadar hassas olmasi.
Bende de var ama kedi köpek tüyüne, ev tozuna ve çam ağacına Allah'dan yiyeceklere Yok umarım bebişte de olmaz

Endokrine gittiniz mi sonucu nasıl? Benim de gitmem gerekiyor. 10 haftalık oldu Bebiş. Ilaç almadan yada aç mı gidiyorsunuz acaba?
Evet şuan sonuçlarımı bekliyorum ilaç almadan aç karnına gidiyorum sizin neyiniz var ? Benim şeker ve tiroid problemim var ayda 2 kere geliyorum 1.muayene 2. Kontrol için 15 gün ara ile aksatmamak lazım

Kizlar doktor 80 kilo olunca yediklerine dikkat et kilo alma dedi napcaz blmyrm boyle. Ekmek yeme dedi normalde yemiorum ekmek ama su hamile halimle kuru kuru ekmek cubuk krakerden baska bisiy yiyemiyorum ki . Var mi cozumu olan acaba

Kizlar doktor 80 kilo olunca yediklerine dikkat et kilo alma dedi napcaz blmyrm boyle. Ekmek yeme dedi normalde yemiorum ekmek ama su hamile halimle kuru kuru ekmek cubuk krakerden baska bisiy yiyemiyorum ki . Var mi cozumu olan acaba
Şuan kaç kilosun canım benimde şekerden dolayı ekmek yemem lazım mecbur yiyorum bulantın çok mu değilse ekmek yerine kuruyemiş ye

Şuan kaç kilosun canım benimde şekerden dolayı ekmek yemem lazım mecbur yiyorum bulantın çok mu değilse ekmek yerine kuruyemiş ye

Canm 80 kiloyla hamile kaldm 79 kilo flnim 1 kilo vermsm kusmaktan. Yok canm ne kuruyemisi hic birseyi yiyemiyorum agzima bile koyamiyorumki. Kuru ekmek arada belki 1 parca peynir. 3 ayda Allahtan kilo almamisim cok sevindm ama yinede kilo var tabi

Canm 80 kiloyla hamile kaldm 79 kilo flnim 1 kilo vermsm kusmaktan. Yok canm ne kuruyemisi hic birseyi yiyemiyorum agzima bile koyamiyorumki. Kuru ekmek arada belki 1 parca peynir. 3 ayda Allahtan kilo almamisim cok sevindm ama yinede kilo var tabi
İşte o bulantılar bizi kuru ekmek yediriyor iyi kilo almamışsın kilolu hamile kalmak çok sıkıntı ablam 90 kg hamile kalıp 120 kg tamamladı ve sezeryan oldu dikişleri geç iyileşti tansiyonu çıktı bebeğimiz 2 ay önce doğdu aman dikkat bende bulantı için limonlu su içiyorum biraz işe yaradı tavsiye ederim birde sık sık ye , kahvaltıyı geç yap sabah bulantının çoksa

malesef ben de aynı durumdayım başta zayıftım ama şimdi almamam gereken kadar çok kiloyu bi anda aldım sebebi de bulantılar ve bulantıyı bastırmak için yediğim tostlar hamurişleri..istesem de protein ağırlıklı şeyler yiyemiyorum evde sebzeli yemek yapamıyorum mutfağa girince bile tiksinti geliyor ..gelip yardım edecek biri de yok. allah güç kuvvet versin de yürüyüş yapalım başka bir çözüm yolu aklıma gelmiyor.

Canm cubuk kraker ztn baska yedgm bi de kuru ekmek. Ilaclari bile icemiorm baslamam lazm

Canm aynen bende icine peynir koymadan ekmegi tost gibi basip yiyiorm . Cok nadir peynirli yiyiorm ama gun icinde hem cok acikip hemde ekmekten baska bsiy yiyememek zor geliyo . Cubuk kraker yemekten skldm gercekten

Merhaba kızlar , cumartesi günü kontrole gittiğimde ikili testide yaptı doktorum. ense kalınlığı şükür ki normal çıktı şimdi kan testlerinin çıkmasını bekliyoruz. cinsiyet için tahminde bulunmadı 2 hafta sonra dedi merakla ve heyecanla bekliyoruz :)
bu sene hepimiz çok güzel bir beklentisi var inşallah yeni yıl hepimiz için bebeklerimizi kucağımıza alacağımız güzel bir sene olur.

Arkadaşlar selamlar. Şu anda tam 10 haftalık oldu benim bebiş. Normalde aşırı bir bulantı kusma hali olmasa da bir miktar oluyordu her gün ama 2-3 gündür tamamen normal bir insan gibi yiyip içiyorum. Belirtinin bu şekilde kaybolması beni endişelendiriyor. Aranızda bu kadarken iştahı normale dönen var mı? bu arada dün kalçamda kasılma ve ağrı vardı, önceki gün göğüslerde kaşınma vardı, yani kesilen tek şey bulantı gibi. Ne düşünüyorsunuz?

Selam kızlar sizlerde de yoğun ve ani duygu değişimleri oluyor mu? Mesela aniden sinirlenmek ya da böyle aaatlwrce ağlama isteği gibi

Bende oluyor maalesef. Üstüste çok sorun da yaşadım gerçi, kendi ailemde bir takım şeyler oldu, işyerimde tatsızlık çıktı, haksız yere haciz geldi onunla uğraştım falan, bunlar da tetiklemiştir kesin. Ama yine de normalden fazla teğki veriyorum gibi geliyor.

Bende 80 im malesef yemek yemeye yeni başladık zaten, yiyebildiğime şükrediyorum bi kaç gündür =) şimdilik askıya aldım kilo olayını ama bulantılar geçince biraz dikkat etmekte fayda var tabi

Selam kızlar. Ailemin yanındaydım 1 haftadır. Pek bakamadım buraya. Herkesin sağlığı yerindedir inşallah. Bebekler iyidir umarım. Ağrısı olanlara, bulantısı geçmeyenlere, kanaması olanlara acil şifalar diliyorum. Ben de herhangi bir sıkıntı Yok çok şükür. 10 unda ikili tarama var. Onu bekliyorum sabırla

Benimde öyle ne olucak böyle bilmiyorum kuru ekmek peynir ve meyve bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…