- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.101
Rica ederim :) Bak tatlım senin için ne buldum çok değer verdiğim bir doktorun söylediklerinin linkini atıyorum izle göreceksin hiç bir alakası yokmuş cinsiyetle :)Sagol canm tşk ettm☺
Öyle mi ay çok teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattın Allah razı olsun çok çok öpüyoruz seni teyzesiYok canım benim kızımda da 110 mu ne çıkmış sorun yok insallah merak etme
Bende de var ama kedi köpek tüyüne, ev tozuna ve çam ağacına Allah'dan yiyeceklere Yok umarım bebişte de olmazGunaydin kizlar cok zor uyudum neyse ki sabaha karsi gecti .Genetik bizdeki alerji anneannem annem ben herkeste ayni seylere alerji var asagu yukari. Korkum bebegimin de yiyeceklere karsi bu kadar hassas olmasi.
Evet şuan sonuçlarımı bekliyorum ilaç almadan aç karnına gidiyorum sizin neyiniz var ? Benim şeker ve tiroid problemim var ayda 2 kere geliyorum 1.muayene 2. Kontrol için 15 gün ara ile aksatmamak lazımEndokrine gittiniz mi sonucu nasıl? Benim de gitmem gerekiyor. 10 haftalık oldu Bebiş. Ilaç almadan yada aç mı gidiyorsunuz acaba?
Şuan kaç kilosun canım benimde şekerden dolayı ekmek yemem lazım mecbur yiyorum bulantın çok mu değilse ekmek yerine kuruyemiş yeKizlar doktor 80 kilo olunca yediklerine dikkat et kilo alma dedi napcaz blmyrm boyle. Ekmek yeme dedi normalde yemiorum ekmek ama su hamile halimle kuru kuru ekmek cubuk krakerden baska bisiy yiyemiyorum ki . Var mi cozumu olan acaba
Şuan kaç kilosun canım benimde şekerden dolayı ekmek yemem lazım mecbur yiyorum bulantın çok mu değilse ekmek yerine kuruyemiş ye
İşte o bulantılar bizi kuru ekmek yediriyor iyi kilo almamışsın kilolu hamile kalmak çok sıkıntı ablam 90 kg hamile kalıp 120 kg tamamladı ve sezeryan oldu dikişleri geç iyileşti tansiyonu çıktı bebeğimiz 2 ay önce doğdu aman dikkat bende bulantı için limonlu su içiyorum biraz işe yaradı tavsiye ederim birde sık sık ye , kahvaltıyı geç yap sabah bulantının çoksaCanm 80 kiloyla hamile kaldm 79 kilo flnim 1 kilo vermsm kusmaktan. Yok canm ne kuruyemisi hic birseyi yiyemiyorum agzima bile koyamiyorumki. Kuru ekmek arada belki 1 parca peynir. 3 ayda Allahtan kilo almamisim cok sevindm ama yinede kilo var tabi
malesef ben de aynı durumdayım başta zayıftım ama şimdi almamam gereken kadar çok kiloyu bi anda aldım sebebi de bulantılar ve bulantıyı bastırmak için yediğim tostlar hamurişleri..istesem de protein ağırlıklı şeyler yiyemiyorum evde sebzeli yemek yapamıyorum mutfağa girince bile tiksinti geliyor ..gelip yardım edecek biri de yok. allah güç kuvvet versin de yürüyüş yapalım başka bir çözüm yolu aklıma gelmiyor.Kizlar doktor 80 kilo olunca yediklerine dikkat et kilo alma dedi napcaz blmyrm boyle. Ekmek yeme dedi normalde yemiorum ekmek ama su hamile halimle kuru kuru ekmek cubuk krakerden baska bisiy yiyemiyorum ki . Var mi cozumu olan acaba
Ins cnm hepimiz güzel haberler alalımBenim ilk kizimda 58 yazıyordu 4 sene önce bu defakinde 103 yazıyor diye biraz endişelendim açıkçası ama yarın randevum var bakalım Dr ne diyecek , bu arada tebrik ederim canım hep iyi haberler alasın inşallah
İşte o bulantılar bizi kuru ekmek yediriyor iyi kilo almamışsın kilolu hamile kalmak çok sıkıntı ablam 90 kg hamile kalıp 120 kg tamamladı ve sezeryan oldu dikişleri geç iyileşti tansiyonu çıktı bebeğimiz 2 ay önce doğdu aman dikkat bende bulantı için limonlu su içiyorum biraz işe yaradı tavsiye ederim birde sık sık ye , kahvaltıyı geç yap sabah bulantının çoksa
malesef ben de aynı durumdayım başta zayıftım ama şimdi almamam gereken kadar çok kiloyu bi anda aldım sebebi de bulantılar ve bulantıyı bastırmak için yediğim tostlar hamurişleri..istesem de protein ağırlıklı şeyler yiyemiyorum evde sebzeli yemek yapamıyorum mutfağa girince bile tiksinti geliyor ..gelip yardım edecek biri de yok. allah güç kuvvet versin de yürüyüş yapalım başka bir çözüm yolu aklıma gelmiyor.
Selam kızlar sizlerde de yoğun ve ani duygu değişimleri oluyor mu? Mesela aniden sinirlenmek ya da böyle aaatlwrce ağlama isteği gibi
Bende 80 im malesef yemek yemeye yeni başladık zaten, yiyebildiğime şükrediyorum bi kaç gündür =) şimdilik askıya aldım kilo olayını ama bulantılar geçince biraz dikkat etmekte fayda var tabiKizlar doktor 80 kilo olunca yediklerine dikkat et kilo alma dedi napcaz blmyrm boyle. Ekmek yeme dedi normalde yemiorum ekmek ama su hamile halimle kuru kuru ekmek cubuk krakerden baska bisiy yiyemiyorum ki . Var mi cozumu olan acaba
Benimde öyle ne olucak böyle bilmiyorummalesef ben de aynı durumdayım başta zayıftım ama şimdi almamam gereken kadar çok kiloyu bi anda aldım sebebi de bulantılar ve bulantıyı bastırmak için yediğim tostlar hamurişleri..istesem de protein ağırlıklı şeyler yiyemiyorum evde sebzeli yemek yapamıyorum mutfağa girince bile tiksinti geliyor ..gelip yardım edecek biri de yok. allah güç kuvvet versin de yürüyüş yapalım başka bir çözüm yolu aklıma gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?