2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canim ogurmek cok fena.ben her sabah istifra etmemek icin kendimi zor tutuyorum kahvaltiya kadar.istifra ederkende cok zorlaniyorum yuzumde kirmizi kirmizi benekler oluyor.bu bulantilar gececek diye bekliyorum bakalim olmadi doktorun verdigi mide bulantisi hapina baslamayi dusunuyorum bu ayin sonunda gecmezse.Allah kolaylik versin hepimize

amin canim allah yardimcimiz olsun rabbim acilarini yasatmasinda insallah ben bulantiya raziyim oglumdada 3 ay kafayi kaldiramamistim bulantidan bunada sukur

Kizlar iyi geceler dun evi havalandirmak için camları actim sırtıma bi ağrı girdi nefesim kesildi hala agriyor eşim sürekli masaj yapıyor nasıl geçer bu agri yaki kullansammi

Bebek vücut ısısını kendi ayarlayamadığı için vücut ısınımızı çok yükseltmememiz gerekiyormuş cnm, ben yakı tavsiye etmem, hele bele asla. Çok sıcak duş bile yasakken..

Bebek vücut ısısını kendi ayarlayamadığı için vücut ısınımızı çok yükseltmememiz gerekiyormuş cnm, ben yakı tavsiye etmem, hele bele asla. Çok sıcak duş bile yasakken..
Hâlâ çok agriyor ise gitmicem bugün cnm belim ağrımıyor omzumdan 2 karış aşağısı muhtemelen dün ceyranda kaldim.

Günaydın güzel anneler , benim 2li sonucum çıktı ve yarına randevum var yalnız aklıma bir şey takıldı sizlerden bu testi yaptıranlar HCG hormonu değeri kaç çıktı benim sanki biraz yüksek çıkmış , kizimda da yaptırmıştım onunla kiyasladim da yan yana koyup çoğu şey şimdiki bebegimde yüksek yazıyor , sizlerde HCG hormon değerinin kaç çıktığını merak ettim yaptıranlar yaza bilir mi

Günaydın cnm benm HCG 96.2 yazıyor sonuçta doktorum herşey çok güzel dedi

Merhaba sevgılı anneler. Ya ben 8 haftalk olup ikizlere hamileyım. Dun doktora gıttım kalp atşlarının 152 ve 179 olup ikisinin de kız oldugunu soyledı. Kesınlıgı var mıdır hiç mi yanıltmıyor bu kalp atış sayısına gore cınsıyet

Kızlar bebeğime günlük tutmuştum geçen sene 14 haftalık imiş bu zaman kız demiş doktor yüzde yüz not almışım kızım demişim 16 haftada başka doktor erkek dedi ve erkek bebeğim :)

Oğlumun kalp atışı hep 160 civarı dedi o teori tutmuyor başka bişeyden dolayı dediyse bilemem

Mide bulantim benim de gecmio, kusmalar azaldi ikiye uce dustu ama mide agrisindan uyuyamiyorum bile. Ne yapsam gecmio, ilaclar bile fayda etmio. Ne zmn gecicek, hic umudum yok artik.
Ağrımada ayrı rahatsız edici bişe inşş gecer büyüdükçe karnımız annem gecer dedi ama bakalım bende bi çare bulamadım

Günaydın cnm benm HCG 96.2 yazıyor sonuçta doktorum herşey çok güzel dedi
Benim ilk kizimda 58 yazıyordu 4 sene önce bu defakinde 103 yazıyor diye biraz endişelendim açıkçası ama yarın randevum var bakalım Dr ne diyecek , bu arada tebrik ederim canım hep iyi haberler alasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…