- 15 Eylül 2015
- 44
- 42
- 88
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.081
Endokrine gittiniz mi sonucu nasıl? Benim de gitmem gerekiyor. 10 haftalık oldu Bebiş. Ilaç almadan yada aç mı gidiyorsunuz acaba?Benimde öyle sorma saat 04.00 Bu yana ayaktayım birde gece 01.00 gibi yattım birazdan endokrin kontrolüm için üniversite hastanesine gideceğim gözümde o kadar büyüdü ki oraya gitmek
Günaydın. HCG hamilelik testi sanırım. 10 dan yüksek olunca gebe olduğunuz anlaşılıyor. Ve gitgide yükseliyor. Benim adet geçtikten 10 gün sonraki testim 6 binlerde. Bu değer ve ultrasonla beraber kaç haftalık hamile olduğunuz anlaşılıyor. Bi müddet yükseldikten sonra da düşmeye başlıyor. O düştükten sonra da bulantilarin azalacağını tahmin ediyorum. Endiselenecek bi durum yok. Içinizi ferah tutun.Günaydın güzel anneler , benim 2li sonucum çıktı ve yarına randevum var yalnız aklıma bir şey takıldı sizlerden bu testi yaptıranlar HCG hormonu değeri kaç çıktı benim sanki biraz yüksek çıkmış , kizimda da yaptırmıştım onunla kiyasladim da yan yana koyup çoğu şey şimdiki bebegimde yüksek yazıyor , sizlerde HCG hormon değerinin kaç çıktığını merak ettim yaptıranlar yaza bilir mi
Ben de senin gibi alerjik bir bünyeye sahibim. Cilt ve kan testinde problem çıkmayan bir çok meyveye alerjim var. Kendim farkedip tespit ettikçe uzak duruyorum o gıdalardan. Gün içinde yediğin içtiğin yada bulunduğun ortamda normalde olmayip o an olan ne varsa bir yere not etmeni tavsiye ederim. Öyle öyle buluyorsun sorunu. Benim sorunum lateks denen bir maddenin çapraz gıda alerjisi yapmasından kaynaklanıyormuş mesela. Alerji kötü bir illet. Umarım hamileliğimizi sorunsuz atlatırız. Geçmiş olsun.
Duş alınca geçmiyor mu canım bazen ben duş alınca geçiyor
Günaydın güzel anneler , benim 2li sonucum çıktı ve yarına randevum var yalnız aklıma bir şey takıldı sizlerden bu testi yaptıranlar HCG hormonu değeri kaç çıktı benim sanki biraz yüksek çıkmış , kizimda da yaptırmıştım onunla kiyasladim da yan yana koyup çoğu şey şimdiki bebegimde yüksek yazıyor , sizlerde HCG hormon değerinin kaç çıktığını merak ettim yaptıranlar yaza bilir mi
Emin olmamakla birlikte 103 çok yüksek değil diye biliyorum canım bir sürü bu civar duymuştum. Benim 29 muydu neydi ama 100 kusur de çok duydum. En doğru bilgiyi doktorun verir.Benim ilk kizimda 58 yazıyordu 4 sene önce bu defakinde 103 yazıyor diye biraz endişelendim açıkçası ama yarın randevum var bakalım Dr ne diyecek , bu arada tebrik ederim canım hep iyi haberler alasın inşallah
Benimki 103 çıktı , ama yıllar önce ilk çocuğumda 58 çıkmıştı acaba değerin yüksek çıkması sadece cinsiyeti mi belirliyor yoksa başka tehlike arz ediyor mu diye birazcık kafama takıldı :) evet seninki kesinlikle ve kesinlikle yumurcak bir erkek bütün teoriler erkek dedi bir de Dr da onaylayinca tam emin olduk maşallah Allah nazarlardan korusunBenim free beta-hcg 16,87 Canım. 50den yukarıysa kız, aşağı ise erkek teorisi var ya birde :) seninki kaç yüksekten kastın ne?
Evet canım hayırlısıyla yarın kesinleşecek inşallah yarın randevum varEmin olmamakla birlikte 103 çok yüksek değil diye biliyorum canım bir sürü bu civar duymuştum. Benim 29 muydu neydi ama 100 kusur de çok duydum. En doğru bilgiyi doktorun verir.
Benimki 103 çıktı , ama yıllar önce ilk çocuğumda 58 çıkmıştı acaba değerin yüksek çıkması sadece cinsiyeti mi belirliyor yoksa başka tehlike arz ediyor mu diye birazcık kafama takıldı :) evet seninki kesinlikle ve kesinlikle yumurcak bir erkek bütün teoriler erkek dedi bir de Dr da onaylayinca tam emin olduk maşallah Allah nazarlardan korusun
insallah saglikli sihhatli gorursun cnm cok zor sabretmek yaEvet var bir aydir gormuyorum meraktan ölcem az kaldi cuma kontrolum var
Bu dediğim 2li tarama testinde çıkan HCG hormonu canım hani gittikçe düşüyor ya şimdi 103 olmuş ama ilk bebegimde tarama testi yapılınca ordakinde 58di ben de yan yana koyup değerlere bakınca simdikindekinin yüksek olduğunu gördüm acaba yüksek olması riskli mi diye düşündüm canım , sen yaptırdın mi 2li tarama testi ?Günaydın. HCG hamilelik testi sanırım. 10 dan yüksek olunca gebe olduğunuz anlaşılıyor. Ve gitgide yükseliyor. Benim adet geçtikten 10 gün sonraki testim 6 binlerde. Bu değer ve ultrasonla beraber kaç haftalık hamile olduğunuz anlaşılıyor. Bi müddet yükseldikten sonra da düşmeye başlıyor. O düştükten sonra da bulantilarin azalacağını tahmin ediyorum. Endiselenecek bi durum yok. Içinizi ferah tutun.
Kesin tahmin için mi çağırdı103 çok çok yüksek bi rakam gibi gelmedi ama hiç bilmiyorum cnm umarım değildir, umarım hiç bi risk yoktur.
Bakalım ben erkekimi yarın da kesin görecek miyim:) yarın doktor kesin cinsiyet tahmini için çağırdı:)) tüm teoriler bende erkek dediğin gibi :))
İnşallah canım benim , ay hadi hayırlısı annesi hayırlı haberlerle gel inşallah :)103 çok çok yüksek bi rakam gibi gelmedi ama hiç bilmiyorum cnm umarım değildir, umarım hiç bi risk yoktur.
Bakalım ben erkekimi yarın da kesin görecek miyim:) yarın doktor kesin cinsiyet tahmini için çağırdı:)) tüm teoriler bende erkek dediğin gibi :))
Kesin tahmin için mi çağırdıaman YaRabbi!!! Cinsiyet kesin oluşmuş oluyor mu 14 haftalıkken acabaaa... Ben 16 da gideyim de yüzde muzde vermesin bana dedim çok sinir oluyorum sonra
Hos geldin canim tebrik ederim sağ salim kucağına alasın inşallah, 8 haftalıkken cinsiyeti bu kadar net belli olmaz canım yani ben öyle biliyorum hem kalp atışları cinsiyetin belli olduğu dönemlerde farklı atar , ilk başlarda yüksek olması iyi bir şey çünkü atış hızı düşük olsaydı bu sefer de kalbinin durma ihtimali gibi tehlikesi var derdi Allah korusun , hem üzülme ne gelirse Allah'tan sağlıklı olsunlar da ama yine de evet insan ister sonradan olanların cinsiyetinin ilkinden farklı olmasını :) bence sabret biraz daha 8 hafta cinsiyet için çok erken daha üreme organları içten bile gelişmemiştir şimdiden ne cinsiyeti olmadı başka doktora da gidersinMerhaba sevgılı anneler. Ya ben 8 haftalk olup ikizlere hamileyım. Dun doktora gıttım kalp atşlarının 152 ve 179 olup ikisinin de kız oldugunu soyledı. Kesınlıgı var mıdır hiç mi yanıltmıyor bu kalp atış sayısına gore cınsıyet
Daha kilo almadım ama sanki göbeğimde hafif bir toparlanma ve sertleşme var. Ama yani çok belirgin bir değişiklik yok şimdilik.Benim kan sulandırıcı hergün oluyor göbeğim mosmor oldu artık. Prolutan haftada bir. Karnın büyüdümü benim biraz büyüdü artık hamile pantalonu giyiyorum.
Vallahi öle dedi, aslında kesin olarak oluştu cinsiyet, haftalık takip yazılarından biliyorum. Tek ihtimal gösterip göstermemesi yada kordonu pipiyle karıştırması falan herhalde :)) yarın haberdar ederim :)
Sagol canm tşk ettm☺Hos geldin canim tebrik ederim sağ salim kucağına alasın inşallah, 8 haftalıkken cinsiyeti bu kadar net belli olmaz canım yani ben öyle biliyorum hem kalp atışları cinsiyetin belli olduğu dönemlerde farklı atar , ilk başlarda yüksek olması iyi bir şey çünkü atış hızı düşük olsaydı bu sefer de kalbinin durma ihtimali gibi tehlikesi var derdi Allah korusun , hem üzülme ne gelirse Allah'tan sağlıklı olsunlar da ama yine de evet insan ister sonradan olanların cinsiyetinin ilkinden farklı olmasını :) bence sabret biraz daha 8 hafta cinsiyet için çok erken daha üreme organları içten bile gelişmemiştir şimdiden ne cinsiyeti olmadı başka doktora da gidersin
Yok canım benim kızımda da 110 mu ne çıkmış sorun yok insallah merak etmeBenimki 103 çıktı , ama yıllar önce ilk çocuğumda 58 çıkmıştı acaba değerin yüksek çıkması sadece cinsiyeti mi belirliyor yoksa başka tehlike arz ediyor mu diye birazcık kafama takıldı :) evet seninki kesinlikle ve kesinlikle yumurcak bir erkek bütün teoriler erkek dedi bir de Dr da onaylayinca tam emin olduk maşallah Allah nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?