2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde öyle sorma saat 04.00 Bu yana ayaktayım birde gece 01.00 gibi yattım birazdan endokrin kontrolüm için üniversite hastanesine gideceğim gözümde o kadar büyüdü ki oraya gitmek
Endokrine gittiniz mi sonucu nasıl? Benim de gitmem gerekiyor. 10 haftalık oldu Bebiş. Ilaç almadan yada aç mı gidiyorsunuz acaba?

Günaydın. HCG hamilelik testi sanırım. 10 dan yüksek olunca gebe olduğunuz anlaşılıyor. Ve gitgide yükseliyor. Benim adet geçtikten 10 gün sonraki testim 6 binlerde. Bu değer ve ultrasonla beraber kaç haftalık hamile olduğunuz anlaşılıyor. Bi müddet yükseldikten sonra da düşmeye başlıyor. O düştükten sonra da bulantilarin azalacağını tahmin ediyorum. Endiselenecek bi durum yok. Içinizi ferah tutun.

Duş alınca geçmiyor mu canım bazen ben duş alınca geçiyor

Gunaydin kizlar cok zor uyudum neyse ki sabaha karsi gecti .Genetik bizdeki alerji anneannem annem ben herkeste ayni seylere alerji var asagu yukari. Korkum bebegimin de yiyeceklere karsi bu kadar hassas olmasi.

selam kızlar.. ben de bulantılardan çok çekiyorum..bugünlerde açık havada sanki daha rahat yemek yiyebildiğimi farkettim arada tost yapıp parklarda yediğim oldu

Benim free beta-hcg 16,87 Canım. 50den yukarıysa kız, aşağı ise erkek teorisi var ya birde :) seninki kaç yüksekten kastın ne?

Benim ilk kizimda 58 yazıyordu 4 sene önce bu defakinde 103 yazıyor diye biraz endişelendim açıkçası ama yarın randevum var bakalım Dr ne diyecek , bu arada tebrik ederim canım hep iyi haberler alasın inşallah
Emin olmamakla birlikte 103 çok yüksek değil diye biliyorum canım bir sürü bu civar duymuştum. Benim 29 muydu neydi ama 100 kusur de çok duydum. En doğru bilgiyi doktorun verir.

Benim free beta-hcg 16,87 Canım. 50den yukarıysa kız, aşağı ise erkek teorisi var ya birde :) seninki kaç yüksekten kastın ne?
Benimki 103 çıktı , ama yıllar önce ilk çocuğumda 58 çıkmıştı acaba değerin yüksek çıkması sadece cinsiyeti mi belirliyor yoksa başka tehlike arz ediyor mu diye birazcık kafama takıldı :) evet seninki kesinlikle ve kesinlikle yumurcak bir erkek bütün teoriler erkek dedi bir de Dr da onaylayinca tam emin olduk maşallah Allah nazarlardan korusun

Emin olmamakla birlikte 103 çok yüksek değil diye biliyorum canım bir sürü bu civar duymuştum. Benim 29 muydu neydi ama 100 kusur de çok duydum. En doğru bilgiyi doktorun verir.
Evet canım hayırlısıyla yarın kesinleşecek inşallah yarın randevum var

103 çok çok yüksek bi rakam gibi gelmedi ama hiç bilmiyorum cnm umarım değildir, umarım hiç bi risk yoktur.

Bakalım ben erkekimi yarın da kesin görecek miyim:) yarın doktor kesin cinsiyet tahmini için çağırdı:)) tüm teoriler bende erkek dediğin gibi :))

Bu dediğim 2li tarama testinde çıkan HCG hormonu canım hani gittikçe düşüyor ya şimdi 103 olmuş ama ilk bebegimde tarama testi yapılınca ordakinde 58di ben de yan yana koyup değerlere bakınca simdikindekinin yüksek olduğunu gördüm acaba yüksek olması riskli mi diye düşündüm canım , sen yaptırdın mi 2li tarama testi ?

Kesin tahmin için mi çağırdı aman YaRabbi!!! Cinsiyet kesin oluşmuş oluyor mu 14 haftalıkken acabaaa... Ben 16 da gideyim de yüzde muzde vermesin bana dedim çok sinir oluyorum sonra

İnşallah canım benim , ay hadi hayırlısı annesi hayırlı haberlerle gel inşallah :)

Kesin tahmin için mi çağırdı aman YaRabbi!!! Cinsiyet kesin oluşmuş oluyor mu 14 haftalıkken acabaaa... Ben 16 da gideyim de yüzde muzde vermesin bana dedim çok sinir oluyorum sonra

Vallahi öle dedi, aslında kesin olarak oluştu cinsiyet, haftalık takip yazılarından biliyorum. Tek ihtimal gösterip göstermemesi yada kordonu pipiyle karıştırması falan herhalde :)) yarın haberdar ederim :)

Hos geldin canim tebrik ederim sağ salim kucağına alasın inşallah, 8 haftalıkken cinsiyeti bu kadar net belli olmaz canım yani ben öyle biliyorum hem kalp atışları cinsiyetin belli olduğu dönemlerde farklı atar , ilk başlarda yüksek olması iyi bir şey çünkü atış hızı düşük olsaydı bu sefer de kalbinin durma ihtimali gibi tehlikesi var derdi Allah korusun , hem üzülme ne gelirse Allah'tan sağlıklı olsunlar da ama yine de evet insan ister sonradan olanların cinsiyetinin ilkinden farklı olmasını :) bence sabret biraz daha 8 hafta cinsiyet için çok erken daha üreme organları içten bile gelişmemiştir şimdiden ne cinsiyeti olmadı başka doktora da gidersin

Benim kan sulandırıcı hergün oluyor göbeğim mosmor oldu artık. Prolutan haftada bir. Karnın büyüdümü benim biraz büyüdü artık hamile pantalonu giyiyorum.
Daha kilo almadım ama sanki göbeğimde hafif bir toparlanma ve sertleşme var. Ama yani çok belirgin bir değişiklik yok şimdilik.

Vallahi öle dedi, aslında kesin olarak oluştu cinsiyet, haftalık takip yazılarından biliyorum. Tek ihtimal gösterip göstermemesi yada kordonu pipiyle karıştırması falan herhalde :)) yarın haberdar ederim :)

merak içinde bekliyoruz canım , bakalım bende perşembe ikili tarama testi için gidicem belki bir tahmin yapar doktorum..

Sagol canm tşk ettm☺

Yok canım benim kızımda da 110 mu ne çıkmış sorun yok insallah merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…