- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #12.121
Ne demek canım rahatlamana sevindim benim bebiş de mesela 9 hafta bitti bitecek daha kol bacak oluşmamış ama sitelere baktığında 9 haftada el kol perdeleri bile kalkıyor diyor gün olarak son adet tarihiyle birebir uyuyor herhalde benimkisi gec gelisecek dr bisey olsaydi soylerdi herhaldeÖyle mi ay çok teşekkür ederim canım benim içimi rahatlattın Allah razı olsun çok çok öpüyoruz seni teyzesi
Selamlar..Bende 9. Haftama gidiyorum 4 gündür sisliğim indi bulantılarım hafifledi cok tedirginim aksam randevum var inşallah iyidir bebişlerArkadaşlar selamlar. Şu anda tam 10 haftalık oldu benim bebiş. Normalde aşırı bir bulantı kusma hali olmasa da bir miktar oluyordu her gün ama 2-3 gündür tamamen normal bir insan gibi yiyip içiyorum. Belirtinin bu şekilde kaybolması beni endişelendiriyor. Aranızda bu kadarken iştahı normale dönen var mı? bu arada dün kalçamda kasılma ve ağrı vardı, önceki gün göğüslerde kaşınma vardı, yani kesilen tek şey bulantı gibi. Ne düşünüyorsunuz?
2-3 gün bulantinin kesildiği oluyordu canım ama tümden kesilmedi bende. Ama olabilir kimisinin erken bitiyor senin gibi.Arkadaşlar selamlar. Şu anda tam 10 haftalık oldu benim bebiş. Normalde aşırı bir bulantı kusma hali olmasa da bir miktar oluyordu her gün ama 2-3 gündür tamamen normal bir insan gibi yiyip içiyorum. Belirtinin bu şekilde kaybolması beni endişelendiriyor. Aranızda bu kadarken iştahı normale dönen var mı? bu arada dün kalçamda kasılma ve ağrı vardı, önceki gün göğüslerde kaşınma vardı, yani kesilen tek şey bulantı gibi. Ne düşünüyorsunuz?
Canım tam 10 haftaya girdiğimde o bir kaç gün öyle şeyler yaptım ki evde baştan sona temizlik yemek hamur işleri pişiler vs hatta günümde vardı komşular geldi sigara falan içtiler ben gayet iyiydim ertesi gün bi bulantı bi kusma herşey kokuyo işkence gibi bir günle azalarak devam etti 3 gün iyi 1 gün berbattım hala devam ediyo azar azar ama hep var yani bu durum geçici merak etme yarın öbür gün yazarsın buraya geçti sandım geçmedi diye resmen bu günlerin yalancı Doğum sancısı gibi kandırıyo seniArkadaşlar selamlar. Şu anda tam 10 haftalık oldu benim bebiş. Normalde aşırı bir bulantı kusma hali olmasa da bir miktar oluyordu her gün ama 2-3 gündür tamamen normal bir insan gibi yiyip içiyorum. Belirtinin bu şekilde kaybolması beni endişelendiriyor. Aranızda bu kadarken iştahı normale dönen var mı? bu arada dün kalçamda kasılma ve ağrı vardı, önceki gün göğüslerde kaşınma vardı, yani kesilen tek şey bulantı gibi. Ne düşünüyorsunuz?
Erkek gibi. Canım sanki nub yukarı gibiMerhaba, ultrason görüntülerinde sat'a göre 11+4 üz.
cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı:)
Eki Görüntüle 2087608 Eki Görüntüle 2087609 Eki Görüntüle 2087610 Eki Görüntüle 2087611
Erkek gibi. Canım sanki nub yukarı gibi
Aynıyım. Canım sırf yemek yiyemiyorum diye normalde üşenen ben iki gündür sabah kahvaltısına poğaça yapıyorum peynirli bende hamur ağırlıklı besleniyorum çok iyi olduğum günlerde farklı şeyler yiyebiliyorum ama %90 hamur işi peynir yeşil zeytin simit poğaça vs gibimalesef ben de aynı durumdayım başta zayıftım ama şimdi almamam gereken kadar çok kiloyu bi anda aldım sebebi de bulantılar ve bulantıyı bastırmak için yediğim tostlar hamurişleri..istesem de protein ağırlıklı şeyler yiyemiyorum evde sebzeli yemek yapamıyorum mutfağa girince bile tiksinti geliyor ..gelip yardım edecek biri de yok. allah güç kuvvet versin de yürüyüş yapalım başka bir çözüm yolu aklıma gelmiyor.
ybk_ canım tam olarak emin olamasam da bana da erkek gibi geldi... sağlıklı sıhhatli olsun inşallah
bende kilo yüzünden azar isittim doktordanKizlar doktor 80 kilo olunca yediklerine dikkat et kilo alma dedi napcaz blmyrm boyle. Ekmek yeme dedi normalde yemiorum ekmek ama su hamile halimle kuru kuru ekmek cubuk krakerden baska bisiy yiyemiyorum ki . Var mi cozumu olan acaba
:) sağol canım, ben de öyle umuyorum ama insan rahat edemiyor işte bir türlü. Böyle benzer durumları duymak rahatlatıyor biraz.Canım tam 10 haftaya girdiğimde o bir kaç gün öyle şeyler yaptım ki evde baştan sona temizlik yemek hamur işleri pişiler vs hatta günümde vardı komşular geldi sigara falan içtiler ben gayet iyiydim ertesi gün bi bulantı bi kusma herşey kokuyo işkence gibi bir günle azalarak devam etti 3 gün iyi 1 gün berbattım hala devam ediyo azar azar ama hep var yani bu durum geçici merak etme yarın öbür gün yazarsın buraya geçti sandım geçmedi diye resmen bu günlerin yalancı Doğum sancısı gibi kandırıyo seni
Rabbim gonlune gore versn ınş canm bnm.Rica ederim :) Bak tatlım senin için ne buldum çok değer verdiğim bir doktorun söylediklerinin linkini atıyorum izle göreceksin hiç bir alakası yokmuş cinsiyetle :)
Kesinlikle hava canım büyük şehirler yaşanacak gibi değilKızlar merhaba. Yılbaşı için 3 geceliğine uçakla antalyaya gittik. 3 gün boyunca ne bulantım ne kaşıntım nede yorgunluğum vardı. Bu sabah istla geldik daha uçaktan iner inmez bulantım ve burun kuruluğum başladı. Yediklerim ağzıma geliyor kustum kusacağım. İstanbulun leş araba ezgos kokuları ve apartmanlardan çıkan rutubet kokuları sokaklarda temiz hava yok, antalya'da mis gibi portakal limon bahçeleri tertemiz hava. Ondan mı bilmiyorum ama değilse de psikolojik midir nedir anlamadım.
boyun kaç cnm bende 80 e yaklaştım ama benim dr hiç kiloma bakmadıKizlar doktor 80 kilo olunca yediklerine dikkat et kilo alma dedi napcaz blmyrm boyle. Ekmek yeme dedi normalde yemiorum ekmek ama su hamile halimle kuru kuru ekmek cubuk krakerden baska bisiy yiyemiyorum ki . Var mi cozumu olan acaba
Çok üzüldüm Allahım diğer evlatlarınızı sağlıcakla size bağışlasın kontrolde mi fark ettiniz?Ben bebeğimi kaybettim arkadaşlar.ayprensesii beni listeden çıkarabilirsiniz. Allah hiçbirinize bu acıyı yasatmasin.
Canım en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah. Allah sabır versinBen bebeğimi kaybettim arkadaşlar.ayprensesii beni listeden çıkarabilirsiniz. Allah hiçbirinize bu acıyı yasatmasin.
Doktorlar kötü bir şey olmadıkça pek bir şey demezler canım demek ki normalmiş ama sanırım bebeklerde 9 haftadan sonra gelişmeye başlıyor kol bacak seninkinin de eli kulağındadır annesi en yakın zamanda oluşacaktır inşallahNe demek canım rahatlamana sevindim benim bebiş de mesela 9 hafta bitti bitecek daha kol bacak oluşmamış ama sitelere baktığında 9 haftada el kol perdeleri bile kalkıyor diyor gün olarak son adet tarihiyle birebir uyuyor herhalde benimkisi gec gelisecek dr bisey olsaydi soylerdi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?