2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm Allahım diğer evlatlarınızı sağlıcakla size bağışlasın kontrolde mi fark ettiniz?
En son 12 Aralık'ta gitmiştim. 20 ocakta ikili teste çağırmıştı doktor. Ben yine bu zamanlarında bebeğimi kaybettigim için huzursuz oldum ve ultrasona gittim. İçimde bı huzursuzluk vardı. Kalbi durmuş gelişmemiş.

Canım kan pıhtılaşması testi ve genetik araştırma yaptırdınız mı? Ben de kayıplar yaşadım seninle benzer haftalarda. Pıhtılaşma varmış iğne kullanıyorum şimdi. Çok zor biliyorum. Rabbim dayanma gücü versin.

A almasy cnm allah yardımcın olsun sabır versin biliyorum çok zor aynı seyı yaşadım bende inan geceleri uyuyamıyorum cuma günü gıdıcem doktora Rabbim yerını saglikli hayırlı bir sekilde doldursun

kesinlikle katılıyorum artık psikoloij boyutu da mı var bilemeyeceğim ama hava ve mekan değişikliği iyi geliyor bazen ama bazen de kötü gününüzdeyseniz hiç faydası olmuyor

Benimde ilk gebeliğimde öyle oldu koku hassasiyetim mide bulantılarım halsizliğim gitti bir anda dedim iyileşmeye başladım heralde sevindim tecrübesizim tabii 10+4 olmuştuk sonra biraz leke geldi acile gittim 8+6 kalbi durmuş yavrumun. Allahım sabrını versin veren de alanda rabbim en iyisini bilir.

Başın sağolsun , inşallah en kısa sürede sağlıkla başka bebekler nasip eder Allah.

Selamlar..Bende 9. Haftama gidiyorum 4 gündür sisliğim indi bulantılarım hafifledi cok tedirginim aksam randevum var inşallah iyidir bebişler hayırlısıyla atlatsaydık su tehlikeli zamanları
İnşallah iyidir. Akşam randevu sonrası yazar mısın? ben de merak ettim.

Pıhtılaşma testi hiç yapmadılar ama önceki gebeligimde iğne kullanıyordum. Bunda da tablet kan sulandırıcı kullanıyordum. Sanırım yasimdan dolayı direk veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…