2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de bazı hassasiyetlerim kesildi bı anda. Demek bundanmis. Nasip herşey.

Pıhtılaşma testi hiç yapmadılar ama önceki gebeligimde iğne kullanıyordum. Bunda da tablet kan sulandırıcı kullanıyordum. Sanırım yasimdan dolayı direk veriyorlar.
Mutlaka test yaptırın. Genetik araştırma da yapılıyor. Ne yaşlarda doğuranlar var. Rabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah. Keseyi görene kadar ben de hap kullandım. Sonra İğneye geçtik. 3 kayıp yaşadım bende.

Tedavi görüyorduk. Tüp bebek denicektik o seviyeye gelmiştik. Benim de yaşım 33... Bir ay mola vermiştik tedaviye o ay oldu. İnşallah sağlıkla devam eder. Rabbim nasıl kararladıysa öyle oluyor. İnşallah sizinde hayırlısıyla olur en kısa zamanda.

A almasy başın sağolsun canım çok üzüldüm Allah en kısa zamanda daha sağlıklı bebekler nasip etsin sana inşallah

Arkadaşlar çok çok üzgünüm artık kötü günler geride kaldı kimseden kötü haber almayız artık diye düşünüyordum ama bugün bir arkadaşımızın daha bebeğini cennete uğurladık , bir çoğumuz için tanıdık bir his benim de öyle , sizlerden ricam bebeğini kaybeden ve topiğimizden ayrılmak zorunda kalan tüm annelerimiz için bol bol dua edelim tekrar çok çok çok sağlıklı bir şekilde hamile kalsınlar ve sağ salim kucaklarına alsınlar inşallah .

Kızlar bu kesenin boyunu nerden anlarım yazılanlardan hangisi boyu..6+2 ye göre çok mu küçük lütfen bilgisi olan bana yardım etsin

Eklentiler

• 3E2C3D38-EC0A-40A5-9DD8-08B2A644CB00.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…