Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gitmedim oralara ama ordan merkeze gelip doktora giden çok duyuyorum kaç sene kaldınız burda biz uzatıcaz sanırım 2.senemiz 6 sene daha kalırız heralde
Gitmedim oralara ama ordan merkeze gelip doktora giden çok duyuyorum kaç sene kaldınız burda biz uzatıcaz sanırım 2.senemiz 6 sene daha kalırız heralde
Burda da devletle özel arasında kaldım ilk zamanlar devlette arkadaşım var yardımcı oluyordu ama apar topar muayene hoşuma gitmiyordu. Özelde de randevu alırken 1 ay sonraya tlfnla veriyorlar neyse zaten bundan sonra aydan aya gidiş yapıcaz :)
Burda da devletle özel arasında kaldım ilk zamanlar devlette arkadaşım var yardımcı oluyordu ama apar topar muayene hoşuma gitmiyordu. Özelde de randevu alırken 1 ay sonraya tlfnla veriyorlar neyse zaten bundan sonra aydan aya gidiş yapıcaz :)
Valla en iyisini yapmışsın en güzeli erkek doktor. Gülsüm hanımda 2 arkadaşımda normal doğum yaptı normal doğumu destekliyor o yüzden bende ona gitmeye karar verdim.