- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.381
Benim de oluyor su gibi bazen aşırı oluyor bacaklarimdan alıyor bazen azCanım akıntı değil ama kokusuz su gbi bi ıslaklık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de oluyor su gibi bazen aşırı oluyor bacaklarimdan alıyor bazen azCanım akıntı değil ama kokusuz su gbi bi ıslaklık
Dr a sordum ben de o da olabilir dedi bazen birikiyodur çok geliyorur dedi normalmiş yaniİ
İnşallahh canım![]()
Hangisi canım bugünki ultrason resmi mi?kacinci haftada cekildi bu cnm
Sağol cnm rahatladm birazDr a sordum ben de o da olabilir dedi bazen birikiyodur çok geliyorur dedi normalmiş yani
Aynısı bende de oluyor su gibi hatta idrar kaçırmak için çok erken değil mi ya diye düşündüm kendi kendimeCanım akıntı değil ama kokusuz su gbi bi ıslaklık

Aynısı bende de oluyor su gibi hatta idrar kaçırmak için çok erken değil mi ya diye düşündüm kendi kendimeCanım akıntı değil ama kokusuz su gbi bi ıslaklık

Bnde korktum dha dktra gtmemede çok varrAynısı bende de oluyor su gibi hatta idrar kaçırmak için çok erken değil mi ya diye düşündüm kendi kendime![]()
Valla cnm bende bana olmaz diye dusundum ama pantolonlarimida giyemiodum sıkıo die korkuodum bende 1.5 kilo kadar almstm. 38 beden hamile pantonu aldm bide hamile kilotlu corabi eteklerle giymek icin pentiden 3 beden zaten 3 den basliomus cok memnun kaldm. Pantolonu bugun ilkkez kullandm cok rahattmKızlar hamile pantolonu yada taytlarından alan kullanan var mı?
Ben 1,5kilo filan almışım. Daha karnım çıkmadı. Sadece ufak kendi göbeğim var :) normal taytlardan kilotlu çoraplardan filan giyiniyorum. Sorun olur mu acaba ? Hamile pantolonları bana büyük olmaz mı karar veremedim napsam diyeee??
Korkma korkma yalnız değilsinBnde korktum dha dktra gtmemede çok varr
bende geçen gün aldım hamile taytı göbeğe gelen kısmı ayarlı olursa şimdide giyebilirsin canım ben öyle aldım çok rahatladım açıkçasıKızlar hamile pantolonu yada taytlarından alan kullanan var mı?
Ben 1,5kilo filan almışım. Daha karnım çıkmadı. Sadece ufak kendi göbeğim var :) normal taytlardan kilotlu çoraplardan filan giyiniyorum. Sorun olur mu acaba ? Hamile pantolonları bana büyük olmaz mı karar veremedim napsam diyeee??
Hadi canım o kadar net diyorsun100% erkek cnm
Benim dünden beri varKızlar ya sizinde iç çamaşırınızda su dökülmüş gbi ıslaklık oluyo mu bu neyin nesi anlamdm
Limonlu soda olarak aliyorsan zararli da limonu sodaya kendin ekliyorsan doğru yoldasın canim :)3 4 gündür midem yanmaya başladı sanırım miniğin saçları çıkıyor şimdi mi başlar ki onuda bilmiyorum hergün gece yatarken limonlu soda içiyorum iyi geliyor bir zararı olmaz heralde
Hazır limonlu ise yararından çok zarari var cnm sade sodaya limon sık iç daha saglikli3 4 gündür midem yanmaya başladı sanırım miniğin saçları çıkıyor şimdi mi başlar ki onuda bilmiyorum hergün gece yatarken limonlu soda içiyorum iyi geliyor bir zararı olmaz heralde
yok canım kendim ekliyorum sade sodaya bu aralar favorim :)Limonlu soda olarak aliyorsan zararli da limonu sodaya kendin ekliyorsan doğru yoldasın canim :)
öyle yapıyorum canımHazır limonlu ise yararından çok zarari var cnm sade sodaya limon sık iç daha saglikli
Ben de sade icecegim birazdan herhalde aksama kadar vücudumda mineral falan kalmiyor canim istiyor aksamlari .Bir de yarina hazirlik yapayim duş ,ütü off cok heyecanliyim bebegimi gorcem .Sabahin o saatinde hic bir kuvvet beni yatagimdan kaldiramaz ama bu tospik simdiden kaldırıyoryok canım kendim ekliyorum sade sodaya bu aralar favorim :)