- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.581
Kizlar dersteydim dr erkek gibi dedi ama kizlarda da cikinti gorulebilir hareketli oldugu icin dedi
Hiç anlamam bu işlerden ama içime erkek doğdu tatlım. Sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah tüm bebişlerimiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar dersteydim dr erkek gibi dedi ama kizlarda da cikinti gorulebilir hareketli oldugu icin dedi
12h 1gun ama resimde hiçbir şey belli değil aslinda baş ve popo mesafesi ölçerken daha netti görüntü ama oresmi vermemiş zarfı bir açtım ki bu resim varBen hiçbir şey anlamadım canım valla kaç haftalık burda ki
Bazen benim oglum yapio telefondan sacma sapan resimler cekio doktordan aynn ole ne yamaya calismis anlasilmio12h 1gun ama resimde hiçbir şey belli değil aslinda baş ve popo mesafesi ölçerken daha netti görüntü ama oresmi vermemiş zarfı bir açtım ki bu resim var
Erkek gibi sanki canım orda bir çıkıntı mi var yoksa beyaz bir leke mı emin değilim ama tahminim erkek canım :)Anlayan varsa tebrik edicem valla Eki Görüntüle 2093038
Derse girince yazamadimOh canim sukur temizlige donebilirim valla dakka basi girip bakiorum yazdi mi die konsantre olamadim temizlige![]()
Ben de kan sonucu icin 3 kere aradim .3.de de sekreterle konustum.Kızlar ben hala ikili tarama sonuçlarımı alamadım gerizekalı Dr öğleden sonra ara dedi aradım şimdi 4.5 ta 4.5 ta diyerek sursturdu beni manyak adam kendin dedin öğleden sonra ara diye anlayan varmı kan sonucunu atsam buraya çıkmış aslında sistemden görünüyo ama salak doktor bakmadan 4,5 ta ara diyerek kapattırdı
Maşallah canım sağlık olsun önümüzdeki günlerde belli eder cinsiyetini minnoşHayırlı cumalar arkadaşlar.Dr.dan geldim tam 12 haftalık olmuşuz gayet iyi dedi cinsiyeti için erken dedi ama şu ultrason da burada daha önce daha küçük haftası olan görüntüler gibi bir görüntüyü pek göremedim çok gıcık oldum Dr karın bölgesi fazla yağlı ondan net değil dedi hiç tatmin edici bir cvp degil bende şöyle güzel bir fotoğraf verirde kızlar tahmin eder diye bekliyordum sonuç elimdeki den hiçbir şey anlaşılmıyor![]()
S sarikirmizim bazı görünmez varlıklardan korunmak için canım manevi korunma
Bende önümüzdeki hafta gideceğim 2 hafta olmuş oluyor nasipse o zaman cinsiyeti belli olurBiz eşimle kız olsun istiyoruz Rabbim nasip ederse ama çevremdekiler erkek olacak diye tahmin ediyor. 4 ocakta doktor 2 yada 3 hafta sonra gelebilirsin dedi cinsiyet konusunda birşey demedi o yüzden haftaya gitsem mi bilemedim.
Aman şu doktorlarda insanı maymun ediyorlar afedersin kendisi demiş gerizekalıKızlar ben hala ikili tarama sonuçlarımı alamadım gerizekalı Dr öğleden sonra ara dedi aradım şimdi 4.5 ta 4.5 ta diyerek sursturdu beni manyak adam kendin dedin öğleden sonra ara diye anlayan varmı kan sonucunu atsam buraya çıkmış aslında sistemden görünüyo ama salak doktor bakmadan 4,5 ta ara diyerek kapattırdı
Ense ölçümü normal çıkmıştı takmalımıyım kan sonucuna kimisi ölçüm normal çıkınca kan tahlili yaptırmıyor bileAman şu doktorlarda insanı maymun ediyorlar afedersin kendisi demiş gerizekalı
Ornek ben dr sonuna kadar normal eminiz dedi ben zaten yaptirmiycaktim .Rahat olun .Ense ölçümü normal çıkmıştı takmalımıyım kan sonucuna kimisi ölçüm normal çıkınca kan tahlili yaptırmıyor bile
Şimdi ben bu konuyu hiç bilmiyorum canım sen yinede kan sonucunu öğrenEnse ölçümü normal çıkmıştı takmalımıyım kan sonucuna kimisi ölçüm normal çıkınca kan tahlili yaptırmıyor bile
Bunu öğrendiğim iyi oldu insanın elinde değil strese girmesi gergin olması maalesefOrnek ben dr sonuna kadar normal eminiz dedi ben zaten yaptirmiycaktim .Rahat olun .
Rahatlığın onemini bugun canli canli gordum .Isle ilgili bir konudan dolayi gergin girdim dr su an gerginsin bebek kipirdayamiyor derin nefes al guzel seyler dusun dedi 2 dk icinde bebegim hareketlendi ve su an mutlu dedi dr
Lcw den aldm evet bence beden beden almicaz zaten onemli olan gobek kismi orasida acilio buyuyo gibi bi dene derm
Gerginlikten dolayi hic hareket etmedi son bes dk rahatladim biraz kimildadi .Cok sukur ense burun iyiydi canim zaten kan vermedim .Dr 4 sey yazdi receteye b12 ile 5 sey kullancam bakalim .Afilim92 canın doktor ne dedi bebiş iyi mi ?