- 17 Kasım 2017
- 342
- 491
- 23
- 33
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.941
kizlarr sizce hergun bir tabak ispanak yemegi yemek zararlimidir ben bu ara ona taktimda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddi misin banada erken menopoz tüp bebek bile olmaz demişlerdi oldu çok şükür bazen rakamlar ysnılıtıyır daha doğrusu rabbim isterse veriyorYaaa istisnalar kaideyi bozmaz canim ya bizim orda 45 yaslarinda bi kadin adet olamiorum die doktora gidio doktor dioki menepoza girmissin kac ay sira kadin hamile oldugunu ogrenio isteee
Ainn oyle caanim yaa Allah nasip ettikten sora hersey olurCiddi misin banada erken menopoz tüp bebek bile olmaz demişlerdi oldu çok şükür bazen rakamlar ysnılıtıyır daha doğrusu rabbim isterse veriyor
Kesinlikle canım tüp bebek tedavisi bile olmadan oldu şükür sağlıcakla gelsinAinn oyle caanim yaa Allah nasip ettikten sora hersey olur

Bence çok faydalı abur cuburdan iyidir canım afiyet olsunkizlarr sizce hergun bir tabak ispanak yemegi yemek zararlimidir ben bu ara ona taktimda
Sende suriye takvimi tuttu mu canımHiç alakası Yok ben bulantı ve kusmadan kilo verdim herkes kız dedi ama erkek çıktı![]()
Hikmetinden sual olunmuyor ya canim saglikla al mucizeni kucaginaKesinlikle canım tüp bebek tedavisi bile olmadan oldu şükür sağlıcakla gelsin![]()
Aktar mi kayinpederin canimMerhaba kızlar maşallah sohbet muhabbet aşerenler, ev taşıyanlar, bulantılar ... şaka gibi 4 ay bitecek neredeyse yolu yarıladık sayılır
Ben çok şükür bugün daha iyiyim en azından burnum akmıyor ama sanırım sinüslerin dolmuş ne zaman aşağı doğru eğilsem başım zonkluyo kayınpeder papatya verdi suyu kaynatıp içine at sonrada onu nefesinle içine çek burnun açılır rahat nefes alırsın baş ağrın geçer dedi umarım geçer
Değil ama Aktardaki herşey vardır kesin evinde sever öyle şeyleriAktar mi kayinpederin canim
Amin canım inşallah hepimizin sağlıcakla gelsinlerHikmetinden sual olunmuyor ya canim saglikla al mucizeni kucagina

İnşallah geçer canım baş ağrısı benim gece yine ağrıdı ama sabaha birşeyim kalmadı şükür senin griptendir şifa olsunMerhaba kızlar maşallah sohbet muhabbet aşerenler, ev taşıyanlar, bulantılar ... şaka gibi 4 ay bitecek neredeyse yolu yarıladık sayılır
Ben çok şükür bugün daha iyiyim en azından burnum akmıyor ama sanırım sinüslerin dolmuş ne zaman aşağı doğru eğilsem başım zonkluyo kayınpeder papatya verdi suyu kaynatıp içine at sonrada onu nefesinle içine çek burnun açılır rahat nefes alırsın baş ağrın geçer dedi umarım geçer
Canım limon yiyebiliyorsan demir ilacı arkası limon tüket ki bulantın olmasınKızlar bu demir ilacı beni mahvetti. Hem kabızlık yaptı hemde bulantı. Birde gece yatmadan içip yatıyorumki sabaha kadar emilsinde beni rahatsız etmesin diye.
Benim pappa 2,64 ama bebek her seferinde 7-10 gün önde çıkıyor erken döllenme falan da mümkün değil yani adetliydim o zaman.Bu arada kizlar dun babycenter diye bi forumda kadınlar yazismislar onu gordum. Tarama testinde PAPP-A degeri yuksek bebek genelde iri bebek yazmışlar. Var mi sizin onceki gebeligi olanlarda degerler yada bebegi gelişimi onden giden tanidik. Benim oluştu olusali her ultrasonda onde çıkıyor. Pappa da 9 duzeltilmis mom 2.94 beta hcg de 26
Benim o takvimden önce belli oldu o yüzden hiç bakmadım canımSende suriye takvimi tuttu mu canım![]()
Benim pappa 2,64 ama bebek her seferinde 7-10 gün önde çıkıyor erken döllenme falan da mümkün değil yani adetliydim o zaman.
Benim pappa 2,64 ama bebek her seferinde 7-10 gün önde çıkıyor erken döllenme falan da mümkün değil yani adetliydim o zaman.