- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
- #15.701
burda 12+3 canımsaglicakla gelsin cnm evet net erkek tam kac haftaliktin Rabbim yinde gönlundekini hayilri ise nasip etsin cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda 12+3 canımsaglicakla gelsin cnm evet net erkek tam kac haftaliktin Rabbim yinde gönlundekini hayilri ise nasip etsin cnm
Başka yok canım bi tane verdi siz 10 da erkeği benzetmeştiniz ama şimdi ne acaba 14 oldu doktorda göremedibaska yokmu arkasi donuk
Kızlar birde dün ebebek magazasına gittik alışveriş için çok erken biliyorum ama arabamızı beğendik kraft fit travel sistem şubat sonu yaklaşık %25 indirim olacakmış o indirimden faydalanıp almayı düşünüyoruz.
Temmuz anneleri olarak kıayafet olarak neler almalıyız daha önce tecrübesi olanlar var ise yazabılır mi ? Malum çok sıcak havalarda gelecek bebişler nasıl giydirmemiz gerekir
napiosunuz kizalrrrya bi etiket hazırlama sitesi vardı hangisi olduğunu biliyor musunuz ?
internette geziniyorum sen napıyosun hoşgeldinnapiosunuz kizalrrr
Bazıları çok ağır gerçekten. Kaldırmakta zorlandıklarımı direk eledim. 2100'e aldım. Tek elle kapanıp açılıyor. Ama gene de öyle baston tipi gibi olanlar kadar hafif değil.Canım ne kadardı fiyat peki? Travel sistemlere bende baktım. Ağır oluyor ve zor kapanıyor diyorlar. Senin baktığın nasıldı peki?
Bnde ole oturuyorum canim ya bebis kiyafetlerine bakiorum netten bir belli olsaaainternette geziniyorum sen napıyosun hoşgeldin
Bana da 18 kilo sınırı koydu. Eh bende becerebilirsem 18 de kalmayı 94 ile doğuma giricem demektir.Şu an zaten kilom boyumdan fazla 1.75 e 80 kiloyum kesin 100 kilo ile doğuma giderim diyorum ki 20 kilo ikizler için normal bile görülüyor. Karnımda kaşınma ve batmalar oluyor büyümeden dolayı sanırım.
Sknti yaratmaz bencede ama onlem olarak neler onerdi canimMerhaba Kızlar.. Cumartesi doktora gittim :) Cinsiyeti net olmamakla birlikte erkek olduğunu söyledi.. İnşallah 2. erkekim geliyor..Gebelik kesesinin altında hafif bir kanama bölgesi gösterdi doktor. Endişelenmeye başladım. Aranızda böyle birşey yaşayan var mı? Bu saatten sonra düşer mi bebek ? Allah korusun..
Yani benim 20 hedefimde makul görünüyor bu durumdaBana da 18 kilo sınırı koydu. Eh bende becerebilirsem 18 de kalmayı 94 ile doğuma giricem demektir.Görümcem 30 kilo almıştı ikizlerinde ama var ya 3 aya hepsi gitti kızda. Ekstra yorulduğumuz için.
benimde görümcemin kızının dişi çıktı diş buğdayı yapacakta sticker düzenlemeye çalışıyorumBnde ole oturuyorum canim ya bebis kiyafetlerine bakiorum netten bir belli olsaaa
Teşekkürler Doktorda benzettide kesin diyemiyorum demişti artık erkeğe alıştık zaten oğlum diye seviyoruz kız çıkarsa şok oluruz heralde :)
Ooo kolay gelsinn canimmmbenimde görümcemin kızının dişi çıktı diş buğdayı yapacakta sticker düzenlemeye çalışıyorum
Doktorlar erkekte cok yanilmiyorlar ama kiz derse yanilma olasiligi oluyorTeşekkürler Doktorda benzettide kesin diyemiyorum demişti artık erkeğe alıştık zaten oğlum diye seviyoruz kız çıkarsa şok oluruz heralde :)
Haklisin canim iki tane bebisken sknti yokta buyuduklerinde nasil olurr bi fikrim yokEki Görüntüle 2094789 Bu modeli istiyorum ama biraz pahalıya geliyor birde kaç yaşına kadar kullanılabilir bilemedim.