- 29 Ekim 2013
- 1.255
- 1.244
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #18.181
birde ben bakim tatlim resimlerine![]()
Canm valla silindi ya gecmiste vardirda hangi sayfa inan blmyrm .s bulursam eklycem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde ben bakim tatlim resimlerine![]()
Gerçi haklısın doktor bana kız desede erkek desede ben doğurmadan inanmıcam millet pembeleri dizip oğlan doğuruyor mavileri dizip kız doğuruyor tıp ilerliyor ama doktorlar şaşırıyor ilginçbende hala kız olduğuna inanamıyorum mesela....
detaylıyı bekliyorum nedense
Ah canım ya sağolasın rüyalarımdan ümitliyim yoksa gerçekten bilmesemde kesin Buda erkek derim bakalım hayırlısı diyorumBencede canim yaaa bende umitliyim sendennn kizzzzz geliooooo
ya sen beni öldürecenDeme öyle sakın demeeeee allam allam naparım ya rebbim tabiki evlat ne olursa olsun seviliyor ama 3 erkek bide baba 4 tane vışşş Bakırköy’e biletimi şimdiden alim bari
Aynen canım banada ilk erkek dediler sonra kız sonra başka bir doktora gittim o da kıza benzetti ama ben hala erkek diyorum az önce kızımın usg kağıtlarını buldum çok farklı bakalım hayırlısıGerçi haklısın doktor bana kız desede erkek desede ben doğurmadan inanmıcam millet pembeleri dizip oğlan doğuruyor mavileri dizip kız doğuruyor tıp ilerliyor ama doktorlar şaşırıyor ilginç
O cepte zaten hazırda bekletiyorum doğurunca da lohusa tacı yerine kendime bi kırmızı fiyonklu huni yaptırayımya sen beni öldürecen
huni alırım ben sana onu takarsın![]()
O cepte zaten hazırda bekletiyorum doğurunca da lohusa tacı yerine kendime bi kırmızı fiyonklu huni yaptırayım

Aynen ya aslında çok takılmamak lazım cinsiyet olayına ama merak ediyoruz işte heleki 2. Veya 3. Çocuksa değişik olsun diğerinden istiyoruz allah kalbimize göre verir inşallah en büyük oğlum bile bu kız olsun anne Buda erkek olursa aha şunu kafama geçiririm diyo pek istekli kız olsun diye inşallah rabbim oğlumun duasını kabul ederAynen canım banada ilk erkek dediler sonra kız sonra başka bir doktora gittim o da kıza benzetti ama ben hala erkek diyorum az önce kızımın usg kağıtlarını buldum çok farklı bakalım hayırlısı
Noluyordu kim ne dediydiBana nie cevap vermiosunuzzz kizlarrrrr![]()

Aynen ya aslında çok takılmamak lazım cinsiyet olayına ama merak ediyoruz işte heleki 2. Veya 3. Çocuksa değişik olsun diğerinden istiyoruz allah kalbimize göre verir inşallah en büyük oğlum bile bu kız olsun anne Buda erkek olursa aha şunu kafama geçiririm diyo pek istekli kız olsun diye inşallah rabbim oğlumun duasını kabul eder
Canim erkek dedi bebise ama dedi bacak arasinda kordon var dedi iki defa sordum erkek dedi gel haftaya netlestirelim dedi deisir mi diorum bole olunca kiz diolarmis gordu demekki erkk dedigine gore fikir alayim sizdnNoluyordu kim ne dediydi![]()
Allam söylede banada dua etsin bizimkinin duası tutmazbenim büyükte öyle dediydi.... inşallah bu kız olur evde artık başka erkek görmek istemiyorum demişti
duaları kabul oldu
Değişmesini mi istiyon yoksa değişmemesiniKizlar deisir mi acep erkek dedi ama kordon varmis bacak arasinda iki defa sordum emin olmasa erkek demezdi herallde

Valla kordon olduğuna eminse eğer belki değişebilir canım ama erkek diyenlerin %80 i doğru tahminde bulunuyor çok nadir değişenler varCanim erkek dedi bebise ama dedi bacak arasinda kordon var dedi iki defa sordum erkek dedi gel haftaya netlestirelim dedi deisir mi diorum bole olunca kiz diolarmis gordu demekki erkk dedigine gore fikir alayim sizdn
Kız niye tutmasın tutar tövbe yarabbim ama eve gidince ben oğluşuma söylerim senin içinde dua ederAllam söylede banada dua etsin bizimkinin duası tutmaz![]()
Valla kordon olduğuna eminse eğer belki değişebilir canım ama erkek diyenlerin %80 i doğru tahminde bulunuyor çok nadir değişenler var
Canim kordon gordu zaten var hani kordonu pipiye benzetmedi kordonu gordu diorum gercekte pipisiniValla kordon olduğuna eminse eğer belki değişebilir canım ama erkek diyenlerin %80 i doğru tahminde bulunuyor çok nadir değişenler var