- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #19.921
bi an çok oluo sürekli değilde ilaç patladıktan sonra oluo bendeCanım o ilaçlardan bende içiyorum vitamin hariç bendede uyku hali ve baş dönmesi yapıyo biraz safa bağlıyorum gülmem geliyo sabah akşam içiyorum normal yani ama kalp çarpıntısı olmuyo bende
aşırı vitamin yüklenince demekki bünye alışık değil ondan böyle oluozUrmicca senden farklı olarak progestan kullanmıyorum demir ilacı kullanıyorum. Ben de bütün gün kötüyüm. İki gündür demir ilacını ve d vitaminini kestim şuan iyiyim duzeldim yani. Hangisi kaynaklı bilemiyorum. Decavit ve omega ilaçlarında problem yok sanırım.
hormon ilacı birden patlayınca ağır gelio demekki canım anladım.bende bi sorcam bakalım ne dicek alttan almamı söler.çünkü yürüyüş yapamıorum tek başıma düşüp kalcam die korkudanCanım merhaba, ben de Progestan kullandığım dönemde halsizlik baş dönmesi yaşadım. Doktor progestan dan dedi. Beni böyle kötü etkilediği için ilacı ağızdan değil vajinal yoldan almamı söyledi. Yan etkilerini çok azaltmıştı. Tamamen kullanmayı bırakınca da geçti hepsi.
küçük bi tost su ve az yeşillik yiorum canım bulamtıdan yiemiorum zaten.sanırım progestran agır gelio.bende sabah akşam kullanıorum yani mecbur sabah alcamCanım meraba progestan hariç diğerlerini bende kullanıyorum ve aynı çarpıntı halsizlik sabahları bende de oluyor. yalnız ilaçları akşam yemekten sonra alıyorum. kansızlık felan mı var diye geçen hafta doktoruma söyledim rahatsızlıklarımı benimde temiz çıktı tahlillerim. Ama doktor kalhvaltıda fazla poğaça simit türü tüketmememi önerdi. Belki senin işine yarar.
benim bi yarım saat sürüor canım ya kistim oldugu için progestran alıorum diğerleride bulantıdan yiyemediğim için@Kizilcik123 canım üzülme, benim eşimde böyle. Kadınlar erkeklere göre daha mantıklı, biz daha olgunuz. Bana biriyle tartışmak boş geliyor, ne zamanıyorsunki kalp kırmaktan başka. Cilt bakımında yüzüm yandı zor kurtardım paramı, eşim bana çok kızdı hastaneden rapor almadığım için. Ben çalışanı işten atarlar dedim, kıyamadım. Oda bana çok korkaksın, çok çekingensin vs saydı bayağı. Yada hastaneyi arıyorum randevu dolu diyor ben bekliyorum o doktoru ara hasta haklarını ara, acil de vs diyor. Bende hastanede çalıştı. Hiçbir doktor gereksiz yere özelliklede haftasonu rahatsız edilmek istenmez. Biz nasıl stres altındaysam eşlerimize de maddi sorumluluk biniyor ve ister istemez onlarda geriliyorlar. Boşver gelir geçer.
Urmicca canım benim doktorum hiçbir ekstra ilaç kullanmamı istemiyor. Bu nedenle hiç takviye almıyorum. Ama bende çarpıntı değilde yemeklerden sonra sanki kalbime yumruk yemişm, kalbim durmuş tekrar çalışmaya başlamış gibi bir his yaratıyor. 2-3 ritim kendini hissettirip gidiyor. Dakikalarca çarpıntım yok.
decaviti öle yapcam sanırım druma sorup.sabah yazdığı için sabah alıodum bendeİlaçların hepsini aynı zamanda alma istersen canım gün içine yay bence.
Ben de bir dönem progestan kullandım aynı gün elevit alınca mide bulantım oluyordu ne yediysem çıkarıyordum sonra mecbur progestan alırken elevit kullanmadım.
Nasil dayanıyorsun ben 3 kez agizdan aldim 3.de bayılmışım esim bulmus oyle .Fitil olarak alip yatarsan 1 2 saat daha guzel olur seni çarpmaz kuzum .evet sabah tok canım ağozdan alıorum
Gunde 1 aliyorum ben oyle uygun dedi eczacimBu arada doktorum ocean plus omega 3 önerdi ama ben sormadım kaç tane iççem die.kutuda gunde 2 dio ama kullanan var mı? Kaç tane içilio?
valla bende bilmiorum hatta ilk haftalarda yani 7 8 hafta larda ayak üstü çalışıodum nasıl dayanıodum bilmiorum.ama artık dayanamıom anladım dea sorup alttan alıcam artık.yeyip yeyip yatmak kötü çünküNasil dayanıyorsun ben 3 kez agizdan aldim 3.de bayılmışım esim bulmus oyle .Fitil olarak alip yatarsan 1 2 saat daha guzel olur seni çarpmaz kuzum .
Insallah canim ben de 14 le tatile girdim 16 yla basliycam ise ayy babamiz da 2 haftadir görmüyor bizi .Yarin ona göbüsle surpriz yapcazbu haftada bitti....
şaka gibi haftaya 19. haftayla gelicem...
herkes kendisine ve bebişine iyi baksın...
güzel haberlerle haftasonumuz geçsin inşallah...
Icin rahat edecekse sor ama burda da kullanan cogu kisi ilk zamanlar fitil olarak aldi kuzum .Senin agizdan aldigin fitil olarak aliniyor fitil farkli degil yani .valla bende bilmiorum hatta ilk haftalarda yani 7 8 hafta larda ayak üstü çalışıodum nasıl dayanıodum bilmiorum.ama artık dayanamıom anladım dea sorup alttan alıcam artık.yeyip yeyip yatmak kötü çünkü
Kandan dolayı ağrı olabilir dra gittinmi?Evet kan sulandırıcı kullanıuorum canım
Hmmm bnm dr da hiç söylemedi bn kız mı die tahminde bulundum kız demek için erken dedi..haftaya söyler inşallah20
20 hafta sölicek randevum o zaman canım yanılmamk için net söylemek için böle yaptı bence iide yaptı kafam karışıp durmaz bi kız bi erkek :)
Tmm sağolasın canım kimisi SSK dan yapılıyo dedi kimi başka biyer söyledi kafam karıştı benimdeCanım imkanın varsa doğum yapacağın yerde önceden bir doktorla görüş durumunu anlat bence. Doğum parası için ilçede isen Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuru yapıyorsun İl merkezinde isen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne gidiyorsun belli bir süresi yok geç kalmazsın merak etme. Zaten doğumdan 2-3 ay sonra falan postaneye senin adına yatırıyorlar parayı
Doğum parası ve süt parası derken calisiyormusun canımKızlar aranızda Doğum da hastaneyi değiştirecek olan var mı biz tayinciyiz kısmetse ve memlekette yapıcam doğumu allahın izniyle ne yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum pat diye gidip hastaneye ben burda Doğum yapıcam mı diyeceğim ve Doğum parası ve süt parası için nereye baş vurmam gerek hemen mi yoksa belirli bi zamanı mı var başvurunun geç kalmak istemiyorum
Önceden başvurmak mi gerekiyor canmDoğum parası ve süt parası derken calisiyormusun canım
Yok çalışmıyorum canım ama çalışan çalışmayan farketmiyormuş neden sordunDoğum parası ve süt parası derken calisiyormusun canım
Anladım canım sağolasın akrabalardan yardım isticez anlaşılanCanim kuzenim de sadece doguma sayili gunler kala memlekete geldi .Orda arastirmis aramis durumu anlatmis .Gelince de gitti dogum tarihini netlestirdi orda doğum yapti. Bir dr belirleyip telefonla ulasabilirsin kafan rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?