2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben kontrole gittim geldim hersey iyi gözüküyor dedi doktorum ama bebeğimi tam göremedim.bu sefer doktorum beynine baktı baya ölçtü etti sona kalbidir böbreğidir bacak uzunluğu vs bunları habire kontrol etti baktı bi otarafa çevirdi baktı bi butarafa ben bişi anlamadımbide kameraya çekiodum eşim benim burda değil.ona göndereyim die ya okadar heyecanla beklediğim gun geldi ama ben bişi anlamadım.artık videoyu izlicem bakcam.bu arada kesin erkek dedi.bide bizimki tüp bebek olduğu için bana detaylı ultrason önerdi 20. Haftada.ama bizim burada yok bidaha antalyaya gitcem orada prof.dr inanç mendilcioğlu varmış.hiç giden var mı acaba? Ay şu bebeği kucağımızada aldığımız gün gelecek mi Allahım?

Bu arada doktorum ocean plus omega 3 önerdi ama ben sormadım kaç tane iççem die.kutuda gunde 2 dio ama kullanan var mı? Kaç tane içilio?

ç
Canım o ilaçlardan bende içiyorum vitamin hariç bendede uyku hali ve baş dönmesi yapıyo biraz safa bağlıyorum gülmem geliyo sabah akşam içiyorum normal yani ama kalp çarpıntısı olmuyo bende
bi an çok oluo sürekli değilde ilaç patladıktan sonra oluo bende

aşırı vitamin yüklenince demekki bünye alışık değil ondan böyle oluoz

hormon ilacı birden patlayınca ağır gelio demekki canım anladım.bende bi sorcam bakalım ne dicek alttan almamı söler.çünkü yürüyüş yapamıorum tek başıma düşüp kalcam die korkudan

küçük bi tost su ve az yeşillik yiorum canım bulamtıdan yiemiorum zaten.sanırım progestran agır gelio.bende sabah akşam kullanıorum yani mecbur sabah alcam

benim bi yarım saat sürüor canım ya kistim oldugu için progestran alıorum diğerleride bulantıdan yiyemediğim için

decaviti öle yapcam sanırım druma sorup.sabah yazdığı için sabah alıodum bende

Nasil dayanıyorsun ben 3 kez agizdan aldim 3.de bayılmışım esim bulmus oyle .Fitil olarak alip yatarsan 1 2 saat daha guzel olur seni çarpmaz kuzum .
valla bende bilmiorum hatta ilk haftalarda yani 7 8 hafta larda ayak üstü çalışıodum nasıl dayanıodum bilmiorum.ama artık dayanamıom anladım dea sorup alttan alıcam artık.yeyip yeyip yatmak kötü çünkü

bu haftada bitti....
şaka gibi haftaya 19. haftayla gelicem...
herkes kendisine ve bebişine iyi baksın...
güzel haberlerle haftasonumuz geçsin inşallah...
Insallah canim ben de 14 le tatile girdim 16 yla basliycam ise ayy babamiz da 2 haftadir görmüyor bizi .Yarin ona göbüsle surpriz yapcaz

Icin rahat edecekse sor ama burda da kullanan cogu kisi ilk zamanlar fitil olarak aldi kuzum .Senin agizdan aldigin fitil olarak aliniyor fitil farkli degil yani .

Evet kan sulandırıcı kullanıuorum canım
Kandan dolayı ağrı olabilir dra gittinmi?

20

20 hafta sölicek randevum o zaman canım yanılmamk için net söylemek için böle yaptı bence iide yaptı kafam karışıp durmaz bi kız bi erkek :)
Hmmm bnm dr da hiç söylemedi bn kız mı die tahminde bulundum kız demek için erken dedi..haftaya söyler inşallah

Tmm sağolasın canım kimisi SSK dan yapılıyo dedi kimi başka biyer söyledi kafam karıştı benimde

Doğum parası ve süt parası derken calisiyormusun canım

Canim kuzenim de sadece doguma sayili gunler kala memlekete geldi .Orda arastirmis aramis durumu anlatmis .Gelince de gitti dogum tarihini netlestirdi orda doğum yapti. Bir dr belirleyip telefonla ulasabilirsin kafan rahatlar.
Anladım canım sağolasın akrabalardan yardım isticez anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…