Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, ben buraya Ağustos anneleri grubundan transfer oldum :). Herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum önce.
Beslenmeden, kilo almadan bahsetmişsiniz. Bence kilo almak çok sorun olmaz, özellikle bebişin peşinde koşarken verilebilir :) ben de tersi bir durum var, iştahım azaldı ciddi miktarda ve kilo veriyorum. Ama sanırım buna da takılmamak lazım değil mi?
Hoşgeldin Can'ım hepimiz Saglıkla kucagımıza alalım inşallah.65 üzeri ise kilon sıkıntı olmaz şu dönem veriliyor.Bende de iştah kaybından sürekli kilo verme durumu başladı.63 le başladım 61 oldum şimdi.Sonraki Zaman'lar toparlarız inşallah.
Benimde elim bir gidiyor bir geliyor Başlarsam kendimi zaptedemem diye azıcık cinsiyeti belli olaun diye ayak sürtüyorum Heyecanlandım bu cicileri görünce
Benimde elim bir gidiyor bir geliyor Başlarsam kendimi zaptedemem diye azıcık cinsiyeti belli olaun diye ayak sürtüyorum Heyecanlandım bu cicileri görünce
AA güzelmiş bence canım. Dur bende bakıyım o siteye. Ben de birkaç bişey buldum. O sayfalara bak istersen sen de. :) alttaki zıbınlara istediğimizi yazdırabiliyor muyuz diye sordum henüz cevap gelmedi.
Kızlar ben hamile kaldım kalalı yüzüm sivilcelendi ve geçmiyor niye anlamıyorum hadi eskiden bolca cips yerdim çıkardı anlardım da e cipste yemiyorum hiç var mı benim gibi acaba kız bebiş geliyorda güzelliğimi mi alıyor benden, çirkinleşiyorum çünkü
Eki Görüntüle 2077210
Ben benim bebişe başladım bile hem kıza hem erkeğe gidecek renk işliyorum zaten kız veya erkek de olsa odayı beyaz gri yapıcam inşallah @Afilim92
Sosyal medyaya yediklerini ictiklerini koyanlar yuzunden canim bi sey cekti simdi kocam bulmaya gitti Gerek yok yarin bulursun dedim benim de canım cekti diyor adama gun doğdu
Kızlar ben hamile kaldım kalalı yüzüm sivilcelendi ve geçmiyor niye anlamıyorum hadi eskiden bolca cips yerdim çıkardı anlardım da e cipste yemiyorum hiç var mı benim gibi acaba kız bebiş geliyorda güzelliğimi mi alıyor benden, çirkinleşiyorum çünkü