Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya şu test ücreti biraz canımı sıktı. 3400 verdim ama kime desem oha dedi. 1500 e yapan 2000 e yaptıran var. Bende doktora sordum ya neden benim ki böyle diye işte açıkladı ama hala kazık yedim hissiyatından tam kurtulamadım.
Ewet fiyat fazla ama olmus artik canim canini sıkma zaten biz toplum olarak biseyi 3 liraya aldik desek hep ayni seyi 2 liraya aldim dien insanlarla dolu onemseme bence ole diyenleri
Ya şu test ücreti biraz canımı sıktı. 3400 verdim ama kime desem oha dedi. 1500 e yapan 2000 e yaptıran var. Bende doktora sordum ya neden benim ki böyle diye işte açıkladı ama hala kazık yedim hissiyatından tam kurtulamadım.
Bende dolar bazında olduğunu ögrendim netten senin dediğin rakamda diye biliyordum burası Türkiye maalesef bizim insanımızın tabiri ile bizde ekmek yiyelim anlayışı olduğu sürece bizlerden birşey olmaz
Ewet fiyat fazla ama olmus artik canim canini sıkma zaten biz toplum olarak biseyi 3 liraya aldik desek hep ayni seyi 2 liraya aldim dien insanlarla dolu onemseme bence ole diyenleri
ayprensesii
şöyle bir şey yapsak mi ramzi teorisine göre cinsiyet kaydedelim sonradan tuttu tutmadı diye kaydedelim bizden sonra gelen hamileler öğrenmiş olur bu teorinin ne kadar oranda doğru olduğunu
Kızlar ya hamile kaldığımda ilk aklıma takılan şeylerden biri wc lojmanda oturuyoruz sadece alaturka wc var bide benim bebek aşağıda iyice karnım büyüyünce ben nasıl oturacam wc ye
Kızlar ya hamile kaldığımda ilk aklıma takılan şeylerden biri wc lojmanda oturuyoruz sadece alaturka wc var bide benim bebek aşağıda iyice karnım büyüyünce ben nasıl oturacam wc
Olsun cnm ya en azndan yiyebiliyorsun sukret. Gecen 3 gun su bile icemedim kusmaktan helak oldum 3 tanecik cubuk krakerle ilac ictim bebegime hep zarar. icim yandi resmen. Olsun kiloyu verirsin onemli olan bebek sagligi ayniyiz bu arada bende 11+2yim