- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.241
İlk defa sen erkek dedin hadi hayırlısı bakalım kıza çok alıştırdım şu an kendimierkek cikio cnm sendede :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk defa sen erkek dedin hadi hayırlısı bakalım kıza çok alıştırdım şu an kendimierkek cikio cnm sendede :)
Kesinmi cnm :))
Gözün aydın cnm bnde cok srres yaptm yüzümde sivilce bile cıktı çok şükür bnmde iyi çıktı sonuç
Hadi hayırlısı haberdar et bizide benimde kız çıkıyo çoğu teori rabbim önce sağlık versin sonra gönlümüzdekiniHep kız çıkıyortüm teorileri denedik yanılma payı kalmadı sanırım son sözü yarın doktor söyler artık
teşekkürler canım
valla netten otomatik cin takvimi hesaplma var cnm yaziosun dogum tarihini gebe kaldigin ayi dollenmenin oldugu tarihi yani sende erkek hesapladi direk :) sagliklisi olsun insalllahhhİlk defa sen erkek dedin hadi hayırlısı bakalım kıza çok alıştırdım şu an kendimiteşekkürler.
Aminnnn hayırlısı olsunHadi hayırlısı haberdar et bizide benimde kız çıkıyo çoğu teori rabbim önce sağlık versin sonra gönlümüzdekini
Kiz gosterio canimbedef banada bakar mısın 03 08 1984 sat 11 ekim
Foto at cnm baklim sen kalkip doktora nie gidiosum o solemezse biz soleriz olsun dogruluk orani neyt olmasada soleriz biseler sen uzulmeKızlar sımdı ozelde hastaneden gelıyorum esım çok ısrar ettı cınsıyet ıcın gittik doktora doktor hiç bi şekilde 17 haftalıgı geçmeden söylemem cınsıyetı dedısonra kalp atısı varmı dıye bakalım ultrason da dedı
bu arada bebegım 14 +1 gün cıktı 8cm 80 gram cıktı
aramızda bu ölçülerde cınsıyetı öğrenen arkadaşlar vardı çok cıns bır doktora denk geldım
morelım sıfır oldu
![]()
O kadar üzgün emojisi koymuşsun ki yüreğim ağzımda okudum msjnı. Bebeğine bişey oldu sandım.. canım er ya da geç öğreneceğiz bu kadar üzme kendini benceKızlar sımdı ozelde hastaneden gelıyorum esım çok ısrar ettı cınsıyet ıcın gittik doktora doktor hiç bi şekilde 17 haftalıgı geçmeden söylemem cınsıyetı dedısonra kalp atısı varmı dıye bakalım ultrason da dedı
aramızda bu ölçülerde cınsıyetı öğrenen arkadaşlar vardı çok cıns bır doktora denk geldım
morelım sıfır oldu
![]()
Canım üzülme benimde kendi Dr söylemiyor geçen hafta ikili teste deki Dr ben sormadan yüzde seksen kız dedi bense oğlum olur diyordum şimdi kıza biraz alıştım bence kesin olup soylemeĺeri daha iyi insan alisiyor ama ya erkekse diyor biryandanKızlar sımdı ozelde hastaneden gelıyorum esım çok ısrar ettı cınsıyet ıcın gittik doktora doktor hiç bi şekilde 17 haftalıgı geçmeden söylemem cınsıyetı dedısonra kalp atısı varmı dıye bakalım ultrason da dedı
morelım sıfır oldu
![]()
Bende öyle zannettim şükür sonu iyi çıktıO kadar üzgün emojisi koymuşsun ki yüreğim ağzımda okudum msjnı. Bebeğine bişey oldu sandım.. canım er ya da geç öğreneceğiz bu kadar üzme kendini bence
Tsk Ederim cnm.bitmiyor bu.kusmalarGeçmiş olsun canım
Sağol canım şimdilik yüzde 80 kız dedi drKiz gosterio canim
Saolun bıtanem bu gıttıgımde bebegın resmını degıl kafa ölçüsü omurılık ölçümü falan verdı ama 12 haftalık resımlerı var..Foto at cnm baklim sen kalkip doktora nie gidiosum o solemezse biz soleriz olsun dogruluk orani neyt olmasada soleriz biseler sen uzulme
Çok şükür bebegım ıyı Allahım hepımızın evlatlarını korusun ama bir heyecan ve umutla gıttıkkı doktoru da baya bekledık eşim çooook heyecanlanmıstı baya kapılarda gezdı falan kadın tavrı benı çok üzdü yanı çok sert davrandı azarlar gıbı ne var yanı bebegımızın cınsıyetını öğrenmek kadar doğal ne olabılır görünce söyleyen doktorlar var görmeese sıkıntı degıldiO kadar üzgün emojisi koymuşsun ki yüreğim ağzımda okudum msjnı. Bebeğine bişey oldu sandım.. canım er ya da geç öğreneceğiz bu kadar üzme kendini bence
Göremese yada tahmınde bulansa birşey.. Doktorun konuşma tarzı çok kırıcıydı bir daha asla gitmemCanım üzülme benimde kendi Dr söylemiyor geçen hafta ikili teste deki Dr ben sormadan yüzde seksen kız dedi bense oğlum olur diyordum şimdi kıza biraz alıştım bence kesin olup soylemeĺeri daha iyi insan alisiyor ama ya erkekse diyor biryandan
Evt haklısın cnm onların iki dudağı arasına bakıyrz cımbızla laf alıyrz malesef.. inşallah bidaha ki gidişinzde öğrenrsinz..onları görmek bile mutlu ediyor napalım biraz daha merak edicezzÇok şükür bebegım ıyı Allahım hepımızın evlatlarını korusun ama bir heyecan ve umutla gıttıkkı doktoru da baya bekledık eşim çooook heyecanlanmıstı baya kapılarda gezdı falan kadın tavrı benı çok üzdü yanı çok sert davrandı azarlar gıbı ne var yanı bebegımızın cınsıyetını öğrenmek kadar doğal ne olabılır görünce söyleyen doktorlar var görmeese sıkıntı degıldi
Saolun bıtanem bu gıttıgımde bebegın resmını degıl kafa ölçüsü omurılık ölçümü falan verdı ama 12 haftalık resımlerı var..