- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.321
Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsunmerhaba kızlarr riskli gebeliğim var ve bugün doktora gittim cinsiyeti kızmış :) çok sevindim sizinle paylaşmak istedim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsunmerhaba kızlarr riskli gebeliğim var ve bugün doktora gittim cinsiyeti kızmış :) çok sevindim sizinle paylaşmak istedim :)
Maşallah. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.merhaba kızlarr riskli gebeliğim var ve bugün doktora gittim cinsiyeti kızmış :) çok sevindim sizinle paylaşmak istedim :)
Dün evdeydim kv saolsun yarın gitmeyeceksen ben gelmeyim dedi...
3 yaşındaki oğluşuma bakıyo evde yatmam imkansız yani dün gittim sözde yatıp dinleneyim diye ben kapıdan girdim kv bacadan kaçtı gibi oldu.. bende yok dedim ben yarın gidecem o yüzden geldim işe de
yatmak güzel olur tabii
birde gece de uyuyamadım hem burnumun tıkanıklığından hem de uykum kaçtı offf
kuzu işyeri rahatta bi müdürüm var yangın ayşe...Anladım canım o zaman en doğrusu işe gitmen olmuş, zencefil limon ıhlamur içip sıcak bir yerde dinlenebilseydin iyi olurdu. İşin ne durumda peki çok yoğun musun?
saol canım... biraz önce bir limonu sıkıp üzerine sıcak su koyup öyle içtim...Bikac hafta önce bende öyleydim. Dehşet öksürüyordum. Dr bu bebeklere de kullandığımız tonimer sinomarin gibi tuzlu su ile burnu aç, ıhlamur ve bol meyve ye dedi. Hamilelere verilen ve güvenle kullanılabilen ilaç grupları var ama ateş vs olmazsa onermiyorum dedi. Çok öksürdügüm için göğüs hastalıklarına gitmiştim. Burnu açık tutmak önemli, geçmiş olsun..
burnum çeşme gibi kızlar yaaaa
nefeste alamıyorum off![]()
Gözün aydın cnm hayırlısıyla kucağına da alırsın inş. hepimiz alalım.Teyzeleri bu da benim kızımın bugünki resmi netleşti artık cinsiyeti KIZIM oluyor inşallah128 gr baştan popoya 9cm dedi göbekli tospiğim ya hayırlısıyla bebişlerimiz bi doğsaydı çok merak ediyorum kime benziyor diye
Allahım bu duyguları tatmak isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
Aminnn inşallah hepimiz içinGözün aydın cnm hayırlısıyla kucağına da alırsın inş. hepimiz alalım.
teşekkür ederim hepimizinkini tamamına erdirsin insallah rabbim :)Allah tamamına erdirsin, hayırlı olsun![]()
Zencefilli limonda çok işe yaradı bende canım geçmiş olsunsaol canım... biraz önce bir limonu sıkıp üzerine sıcak su koyup öyle içtim...
bol bol portakal tüketiyorum...
umarım çabuk düzelirim
tşk ler canım onu da denerimZencefilli limonda çok işe yaradı bende canım geçmiş olsun
risk yok demek canım gözünaydınKızlar eşim telefonla arayıp öğrenmiş ikili testin sonucu düşük riskliymiş ne demek oluyo bu?
Şansına senin için zor bir ortam yani bende hiç üşümem ama hasta olunca insan üşüyor hep sıcak olsun istiyor.kuzu işyeri rahatta bi müdürüm var yangın ayşe...
şu havada cam açık oturuyoruz neymiş çok sıcakmış
ben klimayı açıyorum odadan çıkmamı fırsat bilip kapatıyo sıcak bi yerde durmam imkansız yani
Sorun yok demekKızlar eşim telefonla arayıp öğrenmiş ikili testin sonucu düşük riskliymiş ne demek oluyo bu?
Kızlar sizde geğirme var mı?
kizlar bir beyin firtinasi bilhi paylasimi yapalım .
18. hafta Tetanoz asisi hakkinda ne düşünüyorsunuz ?
Bazi yerlerde erken doguma sebep olabileceği evde tarlada vs dogum yapilmayacaksa gerrk olmadigi yaziyor.
Bazi yerlerdede herhangi bir zarari olmadigi yapilmasi gerrktigi yaziyor.
siz ne dusunuyorsunuz?
Risk Yok demek canım gözünaydın sağlıcakla gelsinKızlar eşim telefonla arayıp öğrenmiş ikili testin sonucu düşük riskliymiş ne demek oluyo bu?