- 19 Ocak 2016
- 2.456
- 1.954
- 133
- 30
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.441
Dün mü canım ? Bu arada ultrason da 13+4 yazıyor farkettın mı:)Çarşmba günü cnm 13+2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün mü canım ? Bu arada ultrason da 13+4 yazıyor farkettın mı:)Çarşmba günü cnm 13+2
Bende Balıkesirliyim. Merkezinde misiniz?
Maşallah suphanallah kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın normal ultrasonla mı gördü doktorun ve kesın mı yüzde verdımı canım?Kızlarrrrr bütün teorileri boşverin bence ,benim bütün takvimler ,nub teorisi osu busu hepsi erkek dedi , birtekbedef in paylaştığı takvimde kızdı ve sonuç kızzzzzzzzzzımmmmm oluyormuş kısmetse
![]()
Maşallah canım rabbim kolaylık versin benimkide riskli bu aralar hep erkek duyuyorduk umut oldun valla şimdi bana tabi önce sağlıkmerhaba kızlarr riskli gebeliğim var ve bugün doktora gittim cinsiyeti kızmış :) çok sevindim sizinle paylaşmak istedim :)
Maşallah suphanallah kuzum Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın normal ultrasonla mı gördü doktorun ve kesın mı yüzde verdımı canım?
Ewt dündü... 2 gün önde gidiyor bebeğim normalde 13+2Dün mü canım ? Bu arada ultrason da 13+4 yazıyor farkettın mı:)
Kız canımm :)
Gözünaydın canım sonuçlarınız iyi çıkmış maşallahBugun ikili testim vardi. Cok sukur detayli ultrason temiz kanda haftaya cikacak. Benim dr um daha 10. Haftada kiza benziyor demisti bugunde %90 kiz dedi folik asiti biraktik multivitamine gectik ben cok kilo kaybedenlerdenim. Herkese bulantisiz saglikli gunler
belirtilerin nelerdi canimEvet tatlım geçen hafta bacak arası kapalıydı görememişti bugün yine sordumdur bakim dedi kızın olacak dedi , hatta ben kesin değildir demi bekleyelim birşey almayalım demi dedim :) yoo sen kız annesi olucaksın dedi çok kesin konuştu ,tabi Allahın hikmetinden sual olunmaz ama doktor bey kız diyor
Hadi hayırlı olsun canımEvet tatlım geçen hafta bacak arası kapalıydı görememişti bugün yine sordumdur bakim dedi kızın olacak dedi , hatta ben kesin değildir demi bekleyelim birşey almayalım demi dedim :) yoo sen kız annesi olucaksın dedi çok kesin konuştu ,tabi Allahın hikmetinden sual olunmaz ama doktor bey kız diyor
Evet canım
Evet yazın başka bir yere gidesimiz gelmiyor ne varsa buralarda var :)Vaaav çok güzel bi yer bu yaz geldik oralara
Soğuk soğuk iyi oluyor.Hayırlı haberlerle gel inşallah canım.Ben de sade icecegim birazdan herhalde aksama kadar vücudumda mineral falan kalmiyor canim istiyor aksamlari .Bir de yarina hazirlik yapayim duş ,ütü off cok heyecanliyim bebegimi gorcem .Sabahin o saatinde hic bir kuvvet beni yatagimdan kaldiramaz ama bu tospik simdiden kaldırıyor![]()
Saç çıkınca mide yanması olur derler ya ondan saçımı çıkıyor acaba dedim :)Canim sacla alakali deil o benim oglanin saclar masallah peruk gibi dogmustu hic yanma yasamadim bunda midem yanio buda keltos mu dogcak ne
Gastrit vardı bende belki ondandır.ama bugüne kadar mideyle ilgili bişey yaşamadım bulantı falan sadece 3 4 gündür yanıyor onu da sodaya limon sıkıp içerek rahatlatıyorum iyi geliyor doğru yapmışım demek :)Ben bugün doktora sordum reflü dedi gaviscon şurup yazalım erken başlamış bu belirti dedi birde madensuyu önerdi. Madensuyuna limon sıkıyorsan bence hiç bir zararı olmaz hatta magnezyum açısından yararlıymış
canım öyle büyük bir mağazadan almadım konyadayım ben hamile butiği gördüm dışarda bakıyım dedim iyikide bakmışım tam istediğim gibi buldum.Yani karnımız büyüdükçe beden beden alacak mıyız hep canım?ayarlanabilir olanlar varsa öyle almak daha iyi olur bence. 15tatilde ben de bakıyım bi Pentiye çoraplara filan. Hamile pantolonunu nerden aldın canım?lcw dan mı?orda görüyorum hep.
Aaa o çok iyiymiş canım. Nerde bulabilirim öyle bişey?ilerisi için de rahat olur hem.
Sağol canim yaa bende baştan beri erkek hissediyorum hayırlısı olsun. Sanada Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsinAy buydu gösterdıgın yer nub evet erkege bnzıo %80
Teşekkür ederiiimBana erkek gibi geldi canım![]()
belirtilerin nelerdi canim
Teşekkürler canım darısı tüm bekleyenlere inşallahHadi hayırlı olsun canım
![]()