- 10 Ocak 2012
- 43
- 69
- 288
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.521
Esim ekrandan cekmis elimizdeki net olmadi fazla
Eki Görüntüle 2092922
Kız bence :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim ekrandan cekmis elimizdeki net olmadi fazla
Eki Görüntüle 2092922
Kizlar da baksin da simdi söylersem gecersiz olur tahminler.Ben burdaki yorumlara da güvendiğim icin hemen soylemek istemiyorum .Ayyy cok heyecanli dr un agzindan zor da olsa laf aldim yaa daha bisey demem kiramadi .Ben cok kuralciyim olmaz falan filan derken soyleyiverdi![]()
Aynbizde heycanla beklioruz canimmm sende bi soyleyiverrrrKizlar da baksin da simdi söylersem gecersiz olur tahminler.Ben burdaki yorumlara da güvendiğim icin hemen soylemek istemiyorum .Ayyy cok heyecanli dr un agzindan zor da olsa laf aldim yaa daha bisey demem kiramadi .Ben cok kuralciyim olmaz falan filan derken soyleyiverdi![]()
Bende istiorum esim yanimda olsun die ama bakalim nssil olcakKizlar bir de dr omega 3 verdi duzenli balik yiyemedigim icin .Kan sonuclarim da öğlen çıkacak .Dr doguma babayi almiyormus normalde hastane aliyor ama bu dr biraz degisik ya Turk erkeklerine uygun degil dedi .Cok olagan disi durumlarda alıyoruz zor hastalarda dedi
Hayırlı Cumalar canım. İyi düşünelim iyi olsun herşey. Geçen hafta bende aynı rüyayı gördüm. Ablamlardayım adet oluyorum ama kimseye de söyleyemiyorum evin içinde ped arıyordum öyle uyandım. Uyandıktan sonra hamile kadın adet mi görür dedim kendi kendime ama aklıma kötü şeyler getirmedim. Sende gönlünü ferah tut hiçbirşey olmayacak hayırlısıyla bebişlerimizeHerkese hayırlı cumalar. Bişe sorucam şimdi ben diğer gebelikte rüyamda adet olduğumu gördüm ve ardından bebek öldü bu gece adet olduğumu görüyorum ped falan var uyandım ve korktum açıkçası benim gibi olup çocuğu düşen biliyomusinz korkuyorum vede rüyalarım çıkar![]()
Ruyada kanamasi oldugu goren hamislerin kizi olurmus canimHayırlı Cumalar canım. İyi düşünelim iyi olsun herşey. Geçen hafta bende aynı rüyayı gördüm. Ablamlardayım adet oluyorum ama kimseye de söyleyemiyorum evin içinde ped arıyordum öyle uyandım. Uyandıktan sonra hamile kadın adet mi görür dedim kendi kendime ama aklıma kötü şeyler getirmedim. Sende gönlünü ferah tut hiçbirşey olmayacak hayırlısıyla bebişlerimize
Diger dr aliyormus o da hastane degistircek belki de onun pesine takilcam bakalim .Dr acikladi tatli tatli söyledikleri de mantiksiz gelmedi açıkçası. Dedi ki ikiniz de heyecanli olcaksiniz o seni yatistirmak yerine daha da heyecanlanacaksin .Bir de doguma beraber giren ciftlerde dogumdan sonrasi soguma olabiliyormuş .Bende istiorum esim yanimda olsun die ama bakalim nssil olcak
Himmm sezeryan dogum benim ki farkeder mi acaba ama mantikli evetDiger dr aliyormus o da hastane degistircek belki de onun pesine takilcam bakalim .Dr acikladi tatli tatli söyledikleri de mantiksiz gelmedi açıkçası. Dedi ki ikiniz de heyecanli olcaksiniz o seni yatistirmak yerine daha da heyecanlanacaksin .Bir de doguma beraber giren ciftlerde dogumdan sonrasi soguma olabiliyormuş .
Sizin takvim farklı ama Çin ya da rus takvimine benzemiyor. Adı ne acaba takviminYok canım ya herkeste tutmuyor dün hastanedeydim bayanın biri kıza hamile son ayı Çin Rus erkek demiş bebek kız önceden Çin takviminin çok tuttuğunu duyuyordum şimdi çok yanılan duyuyorum ama nub ile ramzi teorisinin çok tuttuğunu biliyorum burdada çok kişide tuttu
Suriye takvimiymis canim malum onlarda cocuk bol dogru olasiligi yuksek tecrube varSizin takvim farklı ama Çin ya da rus takvimine benzemiyor. Adı ne acaba takvimin
Benm esimin takintisi olmadığından hayırlisı neysr o olsun diyor ❤Kizlar esleriniz cinsiyet konusunda ne istiolar
Bu dr hic birine almiyorum dedi benim gecmeyi dusundugum dr normale bile aliyormus .Himmm sezeryan dogum benim ki farkeder mi acaba ama mantikli evet
günaydın kızlar....
ben hala düzelemedim
birde dilimin ucunda aft var ne konuşabiliyorum ne bişi yiyebiliyorum off
Ya normal dogum olsa istemezdimBu dr hic birine almiyorum dedi benim gecmeyi dusundugum dr normale bile aliyormus .
Adı yok Suriyeli bi doktor hazırlamış suriyeden gelen Türk bi arkadaş var o verdi ama yanılma illa ki olurSizin takvim farklı ama Çin ya da rus takvimine benzemiyor. Adı ne acaba takvimin
Evet canım yapmaya çalıştım inşallah tutmuştur bakalım kısmetCanim sen kiz istedigin icin bi ayarlama filan yaptin mi hani yunurtlamadan once iliskiyle kiz filan derler ya
Amin canım amin inşş sağlıkla alalım kucaklarımızaHayırlı Cumalar canım. İyi düşünelim iyi olsun herşey. Geçen hafta bende aynı rüyayı gördüm. Ablamlardayım adet oluyorum ama kimseye de söyleyemiyorum evin içinde ped arıyordum öyle uyandım. Uyandıktan sonra hamile kadın adet mi görür dedim kendi kendime ama aklıma kötü şeyler getirmedim. Sende gönlünü ferah tut hiçbirşey olmayacak hayırlısıyla bebişlerimize