- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.641
Canim 7 hafta once 160 cikmis bugun ki 500 küsür su an normali yakalamisim yani dodex ise yaradiSana zahmet yazar mısın canım merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim 7 hafta once 160 cikmis bugun ki 500 küsür su an normali yakalamisim yani dodex ise yaradiSana zahmet yazar mısın canım merak ettim
Bencede kıyafete para verilinceye kadar bebişlerin ihtiyacını görürüz canım maalesef çok mağaza Yok netten bak canım uygun belki vardır ne güzel kilo almışsın fazlada değil bugün biraz daha iyiyim sanırım meyveyi bırakmak iyi geldi bana birde kızarmış ekmeği bırakmak umarım hep böyle oluruz
Midem bulanmiyor rahat yemek yiyorum sebze zaten sürekli tuketiyorum et ile fazla aram yok ama yemeye calisiyorum ben sanırım bu ara beyaz ekmeği fazla kaçırdım ondanda olmuştur zaten.Canım normal zaten bundan sonra ayda 1 kg almamız lazımmış dikkat edersin miden bulanmıyor herşeyi yiyorsan eğer sebze ve proteinli öğünler ile dengelersin
Çok iyi maşallahCanim 7 hafta once 160 cikmis bugun ki 500 küsür su an normali yakalamisim yani dodex ise yaradi
Çok iyi canım maşallahMidem bulanmiyor rahat yemek yiyorum sebze zaten sürekli tuketiyorum et ile fazla aram yok ama yemeye calisiyorum ben sanırım bu ara beyaz ekmeği fazla kaçırdım ondanda olmuştur zaten.
Netten bende güvenmiyorum 2 kere birşey aldım olmadı en güzeli görerek denemek arkadaşlarımda alır mesela ama vücutlarına tam oturur bir dene bakalım para iadesi değişim olan yerlerden alırsan çok daha iyi olur aklımda olsun ayva ve leblebiAynen netten bakıyorum arada. Güvenip alıp deniycem bi. Hoşuma giderse alırım bidaha.
Valla birine iyi gelen başkasına iyi gelmiyor canım. Mecbur deneye deneye kendimiz buluyoruz. Farklı şeyler ye bakalım nasıl olacak acaba?rahatsızlık verirse bıraktırsın hemen. Ben de mide yanmam için ayva ve leblebi yedim. İyi geldi bana.
Ama sende mide bulantısı ve kusma vardı sanirim cnm degilmi yanlış hatirlamiyorum. Bende hic bu zamana kadar kusma olmadı öğürüyorum ama kusamıyorum.Çok iyi canım maşallahevet beyaz ekmek çok zararlı bende hep onu yedim meyve ile ama kilo yapmadı
Ne güzel geriye vermişsin spor ve diyet mi yaptın canımilk 2 hamileliğimde de 50 ile hamile kaldım 70 ile doğum yaptım... 6 ay sonra tekrar 50 ye düştüm
bunda da 52 ile hamile kaldım doktor 18 kiloya kadar tamam dedi bakalım hayırlısı
Evet bulantı ve kusma vardı mahvetti beni bugün iyiyim sadece öğürme oldu kahvaltıda bunada şükür çok şükürAma sende mide bulantısı ve kusma vardı sanirim cnm degilmi yanlış hatirlamiyorum. Bende hic bu zamana kadar kusma olmadı öğürüyorum ama kusamıyorum.

Haftada 1 ve ceviz balik kirmizi et yedimÇok iyi maşallahsen 7 hafta boyunca günde 1 kez mi iğne oldun yoksa haftada bir kez mi merak ettim benim seviyem 114 canım
yok canım herhangi birşey yapmadım... iki çocuğumda 6. aya kadar emdi başka emmedi... ben onları emzirirken kv ağzımdan yedirirdi süt olsun diye ama hepsi gitti çok şükür tığ gibi kaldımNe güzel geriye vermişsin spor ve diyet mi yaptın canım
Aman aman cnm ins bi daha olmaz da doguma kadar guzel yemekler yersinEvet bulantı ve kusma vardı mahvetti beni bugün iyiyim sadece öğürme oldu kahvaltıda bunada şükür çok şükür![]()
Karnıbahar yiyip, kızarmış ekmekten midenin bulanması enteresan olmuş :) benim bulantılarım bitti ama brokoli ve karnabahar halen yiyemiyorum :)
Canim onu dr una sor istersen .Her balik da saglikli degil cıva orani onemli yuzey baligi dip baligi diye ayriliyor .Annişler merhaba. Haftada en az 1 balık yememiz gerekiyormuş. Konserve ton balığı yesek zararı olur mu acaba? Balık çok bulantı yapıyor bende, bitiremem taze balığı.
Hafta sonu Dr lar yoktur ki üniversite deYarın sabahtan ara canım o zaman söylersin dün ulaşamadım diye olmaz mı
Kızarmış ekmeği aylardır yiyorum sabah akşam sanırım tiksindi oldu iyi oldu karnıbahar yemeğinden 2 kaşık yedimsonrada bol yeşillikli patates salatası
ayran şimdide kuru fasulye ve yeşillik
iyi başladık dişlerimide fırçalayamıyordum öğürmekten ve kusmaktan sadece gargara yapıyordum aynaya bakmadan başka şeyler düşünerek onlarıda hallettim
bugün iyi başladık sanırım meyveyi bırakmam da yemeğe yöneltti beni
![]()
Bende de halen tam geçmedi bulantılar balık en büyük kabusum olur şu an ve normal hayatta en sevdiğim besindi. Omega 3 takviye alıyorum o yüzden ama inşallah yeterli olur.Annişler merhaba. Haftada en az 1 balık yememiz gerekiyormuş. Konserve ton balığı yesek zararı olur mu acaba? Balık çok bulantı yapıyor bende, bitiremem taze balığı.
Hayır olsum inşallah için rahat etmiyorsa bi bardak suyu okuyup iç cnm şifa olsnEvet ilk iyiye yormak lazım şimdi biraz araştırdım kk den ama çok hayırlı şeyler yazmıyo millet ümmü sübyan varmış bebekleri öldürüyomuş mu ne ilk defa duydum şaşırdım. En iyisi iyi bi hocadan muska yazdırmak. Bende var ama kendim yaptım muskayı ay hayra gitsin inşş