- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım siyah olanın aynını bende aldım daha gelmedi. Önceki hamileliğimdede hamile kıyafeti almamıştım hep geniş tarz şeyler. Hamile elbiselerini beğenemiyorum ben.
11. Hafta pipimsi bi şey var mıydı? Sen gördüysen bi cıkıntı erkektir. Valla 12. Haftadaki resimde ben pişi görmedim dediğim gibi. Alt taraf cıkmamıs net. 2 yasında oğlum var benim. Yarım yamalak konusuyor simdi. Ömre bedel. Allah Sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin. Ama erkek annesi olmak bir baska yani kimse kusura bakmasın :)Birde bi hafta onceki fotograf var baska da yok elimizde malesef. Devlete gittim mubarek 30 saniye bakiyo. Cok tesekkurler yorum icin
Canım ben 12 10 1992 doğumluyum, sat 10 Ekim ama ekimin sonu yada kasımın başında hamile kaldımKızlar ben yaş hesaplarken hangi yaş içindeysek onu hesaplıyorum bana öyle söylemişlerdi
nisastali suyu annem bize korkunca filan icirirdi
Aynen sonra da çok iğrencim diye kendimden tiksiniyorum:) ya çok rahatsız edici.ne yesem geğiriyom.dokunmayla alakası olamaz .çünkü muz portakal yararlı şeyler yesem de geğiriyom.umarım biter kısa Zamanda
Takvimi yeni gördüm 26 yaşa göre hesaplayınca kız çıkıyor Takvimi atim buraya siz bakın
Onu bilmiyorum cnm ben Esma ül husna olan duayı yaptım Rabbim korusun ınşnisastali suyu annem bize korkunca filan icirirdi
Evet bende bugün az ve sık yedim şükür iyiyim bundan sonra öyle yapıcamBen acılı ekşili şeyler yiyince bulanmıyor midem, turşu, portakal vs. Ekmek türevlerini yiyince baştan iyi geliyor sonra genelde bulanıyor.
Doktorum da ısrarla az ve sık ye mide boş kalınca da fazla dolunca da bulanır diyor, hakikaten dikkat edince daha az bulantım oluyor.
Soğandan ve kuruyemişten bende nefret ettim zoraki yiyorum inşallah zamanla düzelecek diye ümit ediyorum bugün güzel beslendik şükür ben makarna yemiyorum işte ondan nefret ettimLavanta_kokusu Bende çok garip şeylerden iğrendim bu süreçte en çok ceviz ve badem, brokoli, lahana, karnabahar , et, balık hatta yemeğin içindeki pişmiş soğan bile iyi kavrulmamış sa o yemeği yiyemiyorum soğan başta geliyor.
Bu iki haftadır normal yemek yemeye başladım ama yemek yapamadığım için akşam yine tost, makarna vs. yiyorum. Normal hayatımda beslenmeme dikkat ederdim ama hamile kaldığımdan beri çok zararlı şey yedim doğrusu.
Anladım canım bende yiyebilsem keşke onlarıHaftada 1 ve ceviz balik kirmizi et yedim
2 haftadir Balik yiyemez oldum bu aralar öggg geliyor .Anladım canım bende yiyebilsem keşke onlarısadece haftada bir balık yiyorum
![]()
Ne güzel inşallah bizlerde öyle oluruzyok canım herhangi birşey yapmadım... iki çocuğumda 6. aya kadar emdi başka emmedi... ben onları emzirirken kv ağzımdan yedirirdi süt olsun diye ama hepsi gitti çok şükür tığ gibi kaldım![]()
Hangi balıkları tükettin canım ben sadece sardalya yiyebiliyorum oda fırında olursa2 haftadir Balik yiyemez oldum bu aralar öggg geliyor .
Amin inşallah canımAman aman cnm ins bi daha olmaz da doguma kadar guzel yemekler yersin![]()

Burda göl sazani oluyor onu cok seviyorum .Genelde alabalık bir kez esim bilmeden levrek yaptirmis yedim ama icim rahat etmedi.Hangi balıkları tükettin canım ben sadece sardalya yiyebiliyorum oda fırında olursa
Paketli gıda ben tüketmiyorum canım sadece sardalya yiyorum ekmeksiz bol salata ileAnnişler merhaba. Haftada en az 1 balık yememiz gerekiyormuş. Konserve ton balığı yesek zararı olur mu acaba? Balık çok bulantı yapıyor bende, bitiremem taze balığı.
Bizlere genelde su üstü balıkları tavsiye ediyorlar derin balıklarda civa oranı yüksekmiş canım somon ,sardalya ,Hamsi ve istavrit asla ve asla tüketmemiz gereken midyeymiş civa çok fazlaymışBurda göl sazani oluyor onu cok seviyorum .Genelde alabalık bir kez esim bilmeden levrek yaptirmis yedim ama icim rahat etmedi.