- 19 Ocak 2016
- 2.456
- 1.954
- 133
- 30
- Konu Sahibi ayprensesii
- #14.741
Kızlarrrrr resmen kuzu kulağı aşerttiniz banan geçmişi okuyordum nasıl canım cektı :) şimdi eşimle acık bir manav aramaya çıktık :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay canimmm hic biri sevmioo valla benimkide aldigi sey kotude olsa goturup deistirmezKeske yarin alsaydik esim de aldigi seyi degistirmeyi hic sevmez
Damla mı aldığın yoksa iğne miKeske yarin alsaydik esim de aldigi seyi degistirmeyi hic sevmez
Ben dizi bakmıyorum netten film bakıyorum en güzeli yabancı yerli dizilere kafam sarmıyor benimAsk ve Mavi hepsi birbirinden salak eğleniyorum
Esim olsaydi izlemezdik o varken standart güldür güldür eski bolumleri![]()
Migrosa carfursaya bakin canim manav yoksaKızlarrrrr resmen kuzu kulağı aşerttiniz banan geçmişi okuyordum nasıl canım cektı :) şimdi eşimle acık bir manav aramaya çıktık :)
Özcan Deniz'in dizisi değil mi o geçenlerde yazmışlar bir yerde okudum Özcan Deniz olmak çok zor hep iki kadın arasında kalıyor filan diyeistanbulu gelini yarim yamalak izledim bi bakiorum barismislar bi bakiorum ayrilmislar![]()
Oralarda Yok canım ben metrodan da baktım orada da YokMigrosa carfursaya bakin canim manav yoksa
Yaaa insallah acik manav bulunur nane almistim taze bakmadim kuzu kulagina ama tahmin ettimOralarda Yok canım ben metrodan da baktım orada da Yok
Sen yaz meyvesi sormuyor musun ben mi yanlış anladım kuzu kulağını bulursun canım naneyi fazla tüketme olur muYaaa insallah acik manav bulunur nane almistim taze bakmadim kuzu kulagina ama tahmin ettim
Ayy sorma ben ikisinide sevmiorum ay memleket olarak gulmeye ihtiyacimiz varrr ben icim bayilio dram dizilerindeÖzcan Deniz'in dizisi değil mi o geçenlerde yazmışlar bir yerde okudum Özcan Deniz olmak çok zor hep iki kadın arasında kalıyor filan diyeben hiç bakmadım bakmam da
birde mahsun Kırmızıgül için yazmışlar hep acıtasyon filmleri çekiyor diye
bıktık vs diye
Bilmiyorum ki daha elime ulasmadi damladir herhaldeDamla mı aldığın yoksa iğne mi
Yok canim arkadas canim kuzu kulagi istedi demisya ona dedimSen yaz meyvesi sormuyor musun ben mi yanlış anladım kuzu kulağını bulursun canım naneyi fazla tüketme olur mu
Aynen öyle tüm diziler öyle ztn yoksa diziler ileremiyor.. bnde ne zmn bırakıcam merk ediyorm içim sır olan dizileri sevmiyorm sıkılıyırm 2 bölümdeistanbulu gelini yarim yamalak izledim bi bakiorum barismislar bi bakiorum ayrilmislar![]()
Güzel konulu dizi Yok ki hep zengin iş adamı insanların hayatlarını anlatıyorlar mesela önceden canım ailem dizisi vardı sonra Şener şen ve Türkan Şoray'ın dizisi , 7 numara vardı hepsi bizden insanların dizisi bizleri anlatıyordu süper baba vardı şimdi hiçbirinde bu tatlar Yok hepsi Faso fisoAyy sorma ben ikisinide sevmiorum ay memleket olarak gulmeye ihtiyacimiz varrr ben icim bayilio dram dizilerinde
Bir de birgulHahaha orda hasibeyle cemale cok guluorum tam firildaklar![]()
Yok canim arkadas canim kuzu kulagi istedi demisya ona dedim![]()
Anladım canım sen iade edebilirsen etBilmiyorum ki daha elime ulasmadi damladir herhalde
Ayyy bir de ekmek teknesi vardi ailecek beklerdik basindaGüzel konulu dizi Yok ki hep zengin iş adamı insanların hayatlarını anlatıyorlar mesela önceden canım ailem dizisi vardı sonra Şener şen ve Türkan Şoray'ın dizisi , 7 numara vardı hepsi bizden insanların dizisi bizleri anlatıyordu süper baba vardı şimdi hiçbirinde bu tatlar Yok hepsi Faso fiso
Ay 7 nunara favorimdi yaaa cok samimi ictendiGüzel konulu dizi Yok ki hep zengin iş adamı insanların hayatlarını anlatıyorlar mesela önceden canım ailem dizisi vardı sonra Şener şen ve Türkan Şoray'ın dizisi , 7 numara vardı hepsi bizden insanların dizisi bizleri anlatıyordu süper baba vardı şimdi hiçbirinde bu tatlar Yok hepsi Faso fiso
Evet birde o vardı ne güzel dizilerdeki onlar şimdi onlar Yok maalesefAyyy bir de ekmek teknesi vardi ailecek beklerdik basinda