• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar sizlerin de idrari bulanık mi acaba sarı gibi ama bariz bulanık enfeksiyon falan da çıkmadı acaba hamilelikten mi

Kızlar bebegini hisseden oldu mu?

Ben de haziran annelerini okurken gördüm. 17,18de hissedenler olmuş. Ben de merakla bekliyorum. Nasıl bi duygu diye heyecan içindeyim :) uyurken olursa hissedilir mi ki? Yada neye benziyor pıt diye bir atış mı geliyo? Annelerrrr cevap istiyoruzzzz:))

Ev
Ben de haziran annelerini okurken gördüm. 17,18de hissedenler olmuş. Ben de merakla bekliyorum. Nasıl bi duygu diye heyecan içindeyim :) uyurken olursa hissedilir mi ki? Yada neye benziyor pıt diye bir atış mı geliyo? Annelerrrr cevap istiyoruzzzz:))
evet canım ben 19.haftada hissetmiştim kızımı pit pit böyle seğirme gibi başlıyor dışardan karnına çıplak bakınca görüyorsun zaten ve gittikçe o pitpitlar sertleşiyor 2 hamilelikte daha erken hissediliyormus 14.hafta gibi bakalım artık

Ben bu akşam hissettim bir kere pit diye ama elim karnında uzanarak bekledim oğlumu da böyle hissetmistim:anneadayı:

canm ben oğlumu 18 haftada hissetmiştim. Başlarda tabi acaba diyosun ama sonlara doğru hareket ederken canını bile acıtıyor minikler :emir_bebek::anne:

Evin her tarafını sirkeli suyla sil özellikle de yatak odani , eve gelen misafirlerin yatak odana girmesine izin verme , akşam ve ya gece vakti çöp atma , yıkayıp astigin çamaşırların gece dışarda kalmasına izin verme kurumasa bile aç al eve sabah geri asarsin bir de bolca ayetel Kürsi oku canım hiç bir yaratılan Yaradandan üstün olamaz Allah o bebeği sana verdiyse eğer onun yaşayacak ömrü varsa bütün yaratilanlar bir araya gelse bile bir şey yapamazlar canım .
Evet canım çok haklısın hoca da öyle dedi bol bol okumakta fayda var inş

Ben hissediyorum ama benim 4.cocugum :eek: böyle sanki karninizda damar atiyormus gibi hissediyorsunuz yani ben öyle hissettim 13.haftalarda simdi ise daha belirgin hissediyorum ;)

Çok ta detaya girip hepinizi de korkutmak istemiyorum canım ama hani derler ya görünmez varlıklar ve ya üçharfliler falan onlar bazen insanı rahatsız ediyorlar diyorlar bazı kadınların defalarca düşüğü olunca onlar düşürüyor diyorlar , bazen evine gelen bir misafirin bile yanında geliyorlarmis eğer evin onların barinmasina müsaitse kaliyorlarmis , evinin onlara müsait olmaması için evinde Kur'an ve ya dua seslerinden çok rahatsız olurlar ben TV den açıyorum günde bir defa bile olsa işimi yaparken hoca okuyor öyle rahat hissediyorum kendimi ve ayrıca evin pis olursa özellikle de köşeler onlar severler ve ya gece mutfakta ağzı açık çöp olursa onlar çok sever ben gece çöpün ağzını bağlıyorum balkona koyuyorum eşim sabah atıyor , sokaktaki çöp konteynırlarınin yanına geceleri toplanıyorlar diye gece çöp atmayın diyorlar , en güzel temizlik evi sirkeli suyla silmek her türlü pisliği yok eder manevi olarak da temizlenmiş oluyor ev , ve banyo tuvalet özellikle de giderler oraları temiz tutmak lazım hep tuvalette klozetin kapağı açık durmasın işiniz bitince kapağı kapatın ve geceleri aynalara çok bakmayın yani uzun uzadıya , sonra gece dışarıda balkonda çamaşır bırakmayın , mutfakta lavabo giderine direk sıcak su dokmeyin onların yavrulari olurmuş onları yakarsan sinirlenirler ben makarna falan suzersem leğenin içine suzuyorum soğuyunca boşaltıyorum lavaboya , bolca ayetel Kürsi okumak lazım çok faydası olur , ayrıca şunu belirteyim yukarıda yazdıklarım illa herkesin başına gelmez nadiren oluyor ve olmaması için tedbir amaçlı dikkatli olmak lazım .
Canım hepsini biliyodum bende bi an okuyunca korku filmi gibi geldi :-(

Vee neredeyse bir saatlik muayenenin ardindna cok sukur ki cinsiyetimiz belli oldu :halay:

Kizimiz geliyor :KK16::21:

ayprensesii ayprensesii listeye ekleyebiliriz :KK16:
Bir saatlik muayene mii ya iki doktora gittim ikiside azar azar baktı okadarda para veriyorm birine 75₺ diğerine 150₺ verdim normalde kaç dakika bakılıyor

Back
X