- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 33
- Konu Sahibi ayprensesii
- #17.541
Bende cuma inşallahPersembe gidiorum kizlar dktora cinsiyet icin dua edin heycanliyim cokkk
Ölüyorum meraktanAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cuma inşallahPersembe gidiorum kizlar dktora cinsiyet icin dua edin heycanliyim cokkk
Ölüyorum meraktanBenimki de cuma günler geçmiyor ya her gün sabah oluyor ama bir türlü cuma olmuyor sankiBende cuma inşallahÖlüyorum meraktan

Canım allah güzel sonuçlar almanı nasip etsin sende boş durma bol bol dua et kabul olacaktır inşş bizde ederizMrb kızlar nifty test için kan almaya geldiler. İnşallah bekleyen herkesin sonuçları çok iyi çıkar. Bizim sonuçlar 15 gün sonra çıkacak. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Hadi hayırlısı canım güzel haberler gelsin inşallahMrb kızlar nifty test için kan almaya geldiler. İnşallah bekleyen herkesin sonuçları çok iyi çıkar. Bizim sonuçlar 15 gün sonra çıkacak. Sabırsızlıkla bekliyorum.
İnşallah güzel haberler alacaksinizMrb kızlar nifty test için kan almaya geldiler. İnşallah bekleyen herkesin sonuçları çok iyi çıkar. Bizim sonuçlar 15 gün sonra çıkacak. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Ee napcaz sağa yatmayada korkuyorum damarlar oldğu için geceleri uyuyamyrmbendede aynı sağ tarafında bilmemne kasları varmış onlar geriliomuş rahim büyümeye devam ettiği için :) normal yani:)

Bulantım için hep metpamit kullanıyorum. Rennie yanma için içiyorum ben.Rennie Duo kullanan arkadaşlar hafif mide bulantisini geçirir mi bu ilaç? Midem mi bulaniyo ekşime mi var yoksa bu reflü mu anlayamıyorum. Dün içtim çok iyi gelmişti ama psikolojik mi acaba
Karnım ağrıdığı için bazen dönüyorm bnde sağa mecburengünaydın bebek sol tarafda duruyordur ama dr da kan akışı için sol tarafa yatın diyor hep ben ilk cocuğumda hep sağ yattım doğunca bi baktık o da hep sağ kafası bi ara yamulmuştu ne uğraştık düzeltmek için :)
Can dostum biricik arkadaşım rüyasında görmüş beni ve bebeğimi bebeğim kız mış ve aynı sana benziyordu dedi bebek arabasına bindirip gezdiriyorduk dedi.arkadaşımın rüyaları çok çıkar hatta çıkıyo diye istihareye bile yatırtıyolar kadını.benim kuzenim içinde yattı bebeği olmuyo diye olacak ama zamanı var daha üzülmesin dedi 2 sene oldu onun yorumunun üstünden eğer bu ayda hamile kalamazsa Mart’ta tüp bebek yapacaklar doktor %99 tutar demiş.gördüğü rüyaların hemen hemen hepsi çıkar inşallah benim kızımda çıkar.
Saglicakla gelsin prensesin canim
Sende güzel haberler inşallah canım. Bekleyen herkes inşallah. Ben kötü çıkacağını düşünmüyorum.Keşke baştan ikili test yapma gafleti yerine bunu yapsaydım. İkili test çok hata genelde hata veriyormuş.İnşallah güzel haberler alacaksiniz
Kiz demistiniz ama benim bir kizim vardi zaten bitane de oglusum olsa iyi olurdu ama ne yalan soyliyim icimde bir yerde yinede kiz seyleri daha tatli sevimli geliyordu. hayirlisi rabbim herkeze hayirlisini versin.Aneeeee vallaha mı ne demiştik ki acep bizvalla bu teoriler bende tutmazsa vay halime herkeste tutturuyorum kendimde o şans yoktur
![]()
İnşallah çok güzel çıkar sonuçların. Sen strese girmeden beklemeye çalış ama bu süreçteMrb kızlar nifty test için kan almaya geldiler. İnşallah bekleyen herkesin sonuçları çok iyi çıkar. Bizim sonuçlar 15 gün sonra çıkacak. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Benim o sancı birden ayağı kalkınca oluyor canım birden olduğum yerde kalıyorum kıpırdayamıyorım. Çişim geldiğinde oluşan sancı ve baskıyıda geçen gittiğimde sormuştum doktoruma gayet normal bir durum gelmiş bundan sonra daha çok olucak o baskı idrar kaçırma durumun bile olucak demişti canımKızlar dün gece oturuyorduk masada çay koydum eşimle beraber içelim diye birden sol kasığıma peş peşe 4 defa bıçak saplanır gibi acı girdi ay ay ayy yaparak kalktım hemen kanepeye yattım sol tarafima bir defa daha oldu sonra geçti , nasıl korktum bir bilseniz elim ayağım buz kesti kalbim ağzımda atıyordu resmen eşim de telaşlandı , acaba oturunca karnıma baskı mi oldu dedim karnım akşamlar gergin oluyor da bacağımı göbeğime doğru çekemiyorum çişim gelse tutamıyorum sancı oluyor , sizde de böyle oluyor mu özellikle de akşamları gündüz rahatım ve ya dediğim gibi dayanılmaz sancı peş peşe oldu mü hiç ?
Mrb kızlar nifty test için kan almaya geldiler. İnşallah bekleyen herkesin sonuçları çok iyi çıkar. Bizim sonuçlar 15 gün sonra çıkacak. Sabırsızlıkla bekliyorum.