• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya çocukluğumdan beri kızım olursa Elif olucak derdim o yüzden Elifi mutlaka koymak istiyorum... yanına da bir isim istiyorum abilerimizin hep çift isim kızım da mahrum kalmasın istedim :KK45:
Bende ilk evlendiğimde kızım olursa cemresu koymak istiyordum ama cemrenin koyulması uygun değilmiş ateş anlamına geldiği için şimdi öle özel çok istediğim bi isim yok ama ada var aklımda hoş kızım olursa tabi :KK61:

Bende ilk evlendiğimde kızım olursa cemresu koymak istiyordum ama cemrenin koyulması uygun değilmiş ateş anlamına geldiği için şimdi öle özel çok istediğim bi isim yok ama ada var aklımda hoş kızım olursa tabi :KK61:
ada yiğenimin adı... ayza ada hatta

Esime annem de annem babam da babam dedigi icin ilk isimler onlarin olcak ve cocuga hic uygun olmayan isimler .Ben de 2.isim koycam :(

12+4 de dr gitdim ve untrasonda kız dedı ama hayır aldırıcaksın soylemıycem dedı ( kız olduğnu öğrenınce bır cok insan aldırdığı için sanırım korktu) ama kız ama olmuya bilir dedı 2 hafta sonra net bir şey söylerim dedı.
Kizimda 12 haftadan berı kız dedıler ve kızımda oldu bakalım nolucak annem kafayı bozmuş erkek olsun diye ama nasıp.

Bizde kızla bozduk kafayı ama erkek yine:) Allah ömür versin hepsine sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bir ateş parçası ile daha uğraşırız:)

Ahh bu şubatt bndr şubatı bekliyorum ama 12 şubat nedn kaç haftalık olcaksın o zmn geç deilmi?

Ayy sorma annem örme işini yıllar önce bitirdi sadce cinsiyete göre düğme takcakmışş kayınvalidemde her gittiğimde başka bişey örüyor bi mavi bi pembe dün akşam converse şeklinde mavi patik örmüş bağcıklarını takıyodu :KK70: eşimde o nasl bişey güzel ama ya kızsa dedi kızda giyer bunu dio :))

Bnce senin bebeğin düğünden önce gelicek cnm içime öyle doğdu..

Hadi baklm inşallah öğrenirsin...

Kesin olmadığı için yazmıyorum cnm unutmuşum erkek olma ihtimali olduğunu malum çok kalabalığızz :nazar::halay:
aynen masallahimiz var temmuz anissleri olarak tmm cnm bn sana haber vercem burdan davullu zurnali ya sunnet toreni duzenlerim ya kizimm oluyor diye bayram havasi ilan ederim :)

Evet canm fiyat biraz yüksek . İnanılmaz rahat bı araba . Ama 2 parça olduğu için dışarı tek çıkacağım zamanlarda zorlanıyorum . Önce 2 parçayı dışarı çıkarip sonra dönüp çocuğu almak biraz zor oluyor.

Apartman girişinde bırakabilirim ben direk hazır halde diğer türlü zor olur :)

Yol 6 saat, mola verirsek 7-8 saati bulur :KK43:. 35. haftama falan denk getirseler çok iyi olacak aslında. Ben bir pazarlık yapayım bu hafta Bursa'ya gidince. Bu arada Ankara- Bursa şehirler.
cok sorun olmaz 35.hafta da 37 ve sonrası her an hersey olabilir yormazsın zaten kendini süslenip gidersin sadece:)

Kızlar bir sorum varr.....
17.haftada dr kontrolunde alttan muayene edermi acba ?
Eşim haftaya greve çıkacak ve ne kdr sürecek belli deil maaş da almayacaklar büyük ihtimal...
Ağdaya gitmesem diorum :oops:
yok artık göbekten bakıyor alttan son hafta bakıyor acılma var mı die sorun olmadığı sürece artık alttan yok

Back
X