- 22 Aralık 2017
- 2.099
- 1.695
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #17.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozele yazmadim canim normal gurupta yazdimÖzele yazmadıysan gözden kaçmıştır özele yazdıysan da kesin dememişindir yoksa atlamam
Cinsiyet belli olunca yaz lütfen
Ancak vakit buldum canım sorma ptesi günü annem benden çıkınca düşmüş maalesef ayağındaki su bitmiş doktor platin demiş şu aralar hayatım çok karışık birde nifty testinde yanlışlık olmuş yarın tekrar gideceğim kan vermeye@ArzuErcann canım geçmiş olsun, haber ver bize..
Lavanta_kokusu canım endişeleniyorum ama nerdesin? Evi mi taşıyosun acaba?
Canım çok normal bunlar benim ikinci gebeliğimde çok oldu özellikle çok aç kaldığım zamanlarda ve vitaminleri almadığım zamanlarda kan ilacı vs ilk gebeliğinse dikkat vitaminleri eksik bırakma düzenli kullan ve sabah kalkar kalkmaz hemen bir iki lokma bişiler at ağzına aç bekleme benim şuan yok ama bir kaç gün önce oldu kahvaltımı çok erteledim eşimde uyuyordu tansiyonum düştü anladım bayılacağımı hemen yattım uzandım ayaklarımı kaldırdım geçti çok şükür kendinizi dinleyin geçer şimdi demeyin en ufak bi farklılık farkettiğğinizde hemen uzanın ve çok aç kalmayın çünkü farketmiyor insan hamileyken biran da mide guruldamaya başlıyorValla korktum şeker mi çıkıcak gebelikte diye. Babamda şeker var ablamda gebelikte şeker çıktı bebişi 3950 doğdu. Bende böyle sık sık acıkmalar ve bayılacak gibi olmalar gözümü korkuttu.
Burdayım canım yoğundum annem rahatsızlandı birde nifty testinde bir sorun olmuş yarın yine doktordayımLavanta_kokusu nerelerdesin canim
Bende de şeker var canım meyve yerken ayran ve süt iç yanında birde pilav ,makarna 2-3 kaşık tüketValla korktum şeker mi çıkıcak gebelikte diye. Babamda şeker var ablamda gebelikte şeker çıktı bebişi 3950 doğdu. Bende böyle sık sık acıkmalar ve bayılacak gibi olmalar gözümü korkuttu.
Canım düğünü erken tarihe çekme imkanları Yok muCanım sadece yol da değil, orada da telaşına içine gitmiş olacağım, bişey erken doğumu tetikler diye endişeleniyorum
Çok geçmiş olsun canım bi geldimi geliyo işte aman kötü bişey olmasında annen nasıl Peki şimdiAncak vakit buldum canım sorma ptesi günü annem benden çıkınca düşmüş maalesef ayağındaki su bitmiş doktor platin demiş şu aralar hayatım çok karışık birde nifty testinde yanlışlık olmuş yarın tekrar gideceğim kan vermeye
Gecmis olsun canim ya neyi var anneninBurdayım canım yoğundum annem rahatsızlandı birde nifty testinde bir sorun olmuş yarın yine doktordayım
Şuan iyi ams işte doktor platin diyor annem ameliyat olursa kimse bakamaz babamda felçli yatalak şu sıralar hayatım hep üstü üstüne geldi birde nifty testi için kanı yanlış almışlar acayip gerildimÇok geçmiş olsun canım bi geldimi geliyo işte aman kötü bişey olmasında annen nasıl Peki şimdi
Sorma ptesi benden çıkınca yolda düşmüş çok kötü dizi işte ameliyat demiş doktor herşey üstüste geldi sen nasılsın iyi misinGecmis olsun canim ya neyi var annenin
Geçmiş olsun canım sen nasılsın peki bu arada?Ancak vakit buldum canım sorma ptesi günü annem benden çıkınca düşmüş maalesef ayağındaki su bitmiş doktor platin demiş şu aralar hayatım çok karışık birde nifty testinde yanlışlık olmuş yarın tekrar gideceğim kan vermeye
Ben iyiyim canım hayatım alt üst bu sıralar çok üzgünüm bir yandan ev araştırıyorum işte Heran satılırsa diyeGeçmiş olsun canım sen nasılsın peki bu arada?
Allah sifa versinn annene canimm insallah bende iyiyim yarin doktora gidiorum canim yaaaaSorma ptesi benden çıkınca yolda düşmüş çok kötü dizi işte ameliyat demiş doktor herşey üstüste geldi sen nasılsın iyi misin
Bende gidiyorum nifty testinde sorun çıkmış tekrardan doktor ve tahlil vericem sen neden gidiyorsunAllah sifa versinn annene canimm insallah bende iyiyim yarin doktora gidiorum canim yaaaa
Cinsiyet icin canim yaaaBende gidiyorum nifty testinde sorun çıkmış tekrardan doktor ve tahlil vericem sen neden gidiyorsun
Başka sorun yoksa hadi bakalım rabbim hayırlısını sağlıklısını versin inşallah gönlünden ne geçiyorCinsiyet icin canim yaaa