- Konu Sahibi ayprensesii
- #18.961
Evet netten baktım 16 24 haftalık erkek bebek cinsiyet organı bile bu kadar değil kafam karıştıYa biliolar canim doktorlar bence erkek bebek dedikleri zaman deisme olmuo ozelemi gidiosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet netten baktım 16 24 haftalık erkek bebek cinsiyet organı bile bu kadar değil kafam karıştıYa biliolar canim doktorlar bence erkek bebek dedikleri zaman deisme olmuo ozelemi gidiosun
Canım şu an için kesin erkek diyorum ama ilerki haftalarda o çıkıntı toparlanır da kız olur mu ondan emin değilim ama bir dahaki randevunda kesin belli olur inşallahKızlar günaydın ben dün başka dr a gittim 13+5 dr çıkıntıyı gösterdi ama bu klitoriste olabilir dedi pipi de ama ben oyumu erkekten yana kullanıyorum dedi sizce pipi mi bu bu haftada bu kadar net belli olur mu bilenler bir baksa
2.gittiğim dr da öyle dedi kesin erkek diyemem dedi ama ilk gittiğin dr %99 erkek bu dedi hanı 16.hafta falan olsam böyle görsem ben de net derim ama bu haftada böyleyse bu doğunca düşünemiyorumCanım şu an için kesin erkek diyorum ama ilerki haftalarda o çıkıntı toparlanır da kız olur mu ondan emin değilim ama bir dahaki randevunda kesin belli olur inşallah

Banada 13+1de bacak arasinda kordon var ama erkege benzior dedi yani nezior desede kaptirio insan kendini oyuzden iki gun sora gittigimde bakti erkek dedi 13+3 filandi erkek dedi degisir mi dedim yok kesin erkek dedi yani anliolar benimkide senin bebisinki gibiydi canimEvet netten baktım 16 24 haftalık erkek bebek cinsiyet organı bile bu kadar değil kafam karıştı
Eşim sordu kesin mi değişir mi dedi yani bilemeyiz kordonla da karistirabiliyoruz bazen dedi ilki kafayı yedirtecekler bana yaBanada 13+1de bacak arasinda kordon var ama erkege benzior dedi yani nezior desede kaptirio insan kendini oyuzden iki gun sora gittigimde bakti erkek dedi 13+3 filandi erkek dedi degisir mi dedim yok kesin erkek dedi yani anliolar benimkide senin bebisinki gibiydi canim
Erkekte de kızda da toparlanma oluyor canım sadece erkekte birazcık toparlanır kızda tamamen toparlanır :)2.gittiğim dr da öyle dedi kesin erkek diyemem dedi ama ilk gittiğin dr %99 erkek bu dedi hanı 16.hafta falan olsam böyle görsem ben de net derim ama bu haftada böyleyse bu doğunca düşünemiyorum![]()
İnşallah gönlünüze göre olur :) ben 14+3 te öğrendim kız olacağınıAyyy ne guzel darisi basima. Oglum var ve heyecanla bunun kiz olmasini bekliyorum. En basindan beri oyle hissettim. Bana bakan herkes kizin olacak dedi. Doktor 13. Haftada once erkek dedi sonra vazgectim kiz dedi. Saka gibi hangisine inanacan. Benim hayaller 3 hafta sonraya otelendi. Sen kizi ne zaman ogrendin
Yaaa ainn sormaaa kesin demeyince kafa takilio benimde esin ozaman kesin mi kesinmi deyip durdu artik dedim ben tekrar gidicem ikilemde kalmak sinir edio insaniEşim sordu kesin mi değişir mi dedi yani bilemeyiz kordonla da karistirabiliyoruz bazen dedi ilki kafayı yedirtecekler bana ya
Ben dün sonucumu aldım. 3ü de negatif çıktı çok şükür! Dilerim bekleyen herkes güzel haberler alır!Sende güzel haberler inşallah canım. Bekleyen herkes inşallah. Ben kötü çıkacağını düşünmüyorum.Keşke baştan ikili test yapma gafleti yerine bunu yapsaydım. İkili test çok hata genelde hata veriyormuş.
Kacla kac hafta arasi 3lu test canimBen dün sonucumu aldım. 3ü de negatif çıktı çok şükür! Dilerim bekleyen herkes güzel haberler alır!
Kızlar hep yeni bir cinsiyet hesaplama takvimi buldum japon takvimi ama biraz zor çok kafam karıştı linkini atıyorum bakın bakalım anlaya bilecek misiniz ben kendiminkini hesapladim ama yine de doğru mu yanlış mı emin olamadım.
http://yeni-kimlik.com/japon-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html
Ya benimkine de bakarmisin ben bakamadım benim 02 eşim 12 en son adet 10 ama hamile kaldığım ay 11 hangisi geçerliyse :)JAPON TAKVİMİNE GÖRE BEBEK CİNSİYET İHTİMALLERİ:
%34 İhtimal Erkek, %66 İhtimal Kız
diyo canım... sende ne çıktı
Ben demedim %50 erkek %50 kız çıktıKızlar hep yeni bir cinsiyet hesaplama takvimi buldum japon takvimi ama biraz zor çok kafam karıştı linkini atıyorum bakın bakalım anlaya bilecek misiniz ben kendiminkini hesapladim ama yine de doğru mu yanlış mı emin olamadım.
http://yeni-kimlik.com/japon-takvimi-cinsiyet-hesaplama.html
sanırım sende %50 çıkıyo bendeki gibi bir yüzde vermiyor canımYa benimkine de bakarmisin ben bakamadım benim 02 eşim 12 en son adet 10 ama hamile kaldığım ay 11 hangisi geçerliyse :)
Yanı %50 kız %50 erkek :)) yeminle tahminler bilr kafayı yedirteceksanırım sende %50 çıkıyo bendeki gibi bir yüzde vermiyor canım
Ainn bende baktim sana esit ikiside :)Yanı %50 kız %50 erkek :)) yeminle tahminler bilr kafayı yedirtecek
Benim.. Sırt ustu yağınca yayılıyordu dümdüz birşey yok. Ayaktayken mini bi gobus oluyoKarni buyuyen var mi :)
Hayırlı haberler inşallah gönlündeki olsun cnmGunaydin kizlaar bende bugun 16+6 yim doktora gidicem 11de randevum var cinsiyeti ins soyler. Cok merak ediyoruzz :)