• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın ben dün başka dr a gittim 13+5 dr çıkıntıyı gösterdi ama bu klitoriste olabilir dedi pipi de ama ben oyumu erkekten yana kullanıyorum dedi sizce pipi mi bu bu haftada bu kadar net belli olur mu bilenler bir baksa
Canım şu an için kesin erkek diyorum ama ilerki haftalarda o çıkıntı toparlanır da kız olur mu ondan emin değilim ama bir dahaki randevunda kesin belli olur inşallah

Canım şu an için kesin erkek diyorum ama ilerki haftalarda o çıkıntı toparlanır da kız olur mu ondan emin değilim ama bir dahaki randevunda kesin belli olur inşallah
2.gittiğim dr da öyle dedi kesin erkek diyemem dedi ama ilk gittiğin dr %99 erkek bu dedi hanı 16.hafta falan olsam böyle görsem ben de net derim ama bu haftada böyleyse bu doğunca düşünemiyorum :oha:

Evet netten baktım 16 24 haftalık erkek bebek cinsiyet organı bile bu kadar değil kafam karıştı
Banada 13+1de bacak arasinda kordon var ama erkege benzior dedi yani nezior desede kaptirio insan kendini oyuzden iki gun sora gittigimde bakti erkek dedi 13+3 filandi erkek dedi degisir mi dedim yok kesin erkek dedi yani anliolar benimkide senin bebisinki gibiydi canim

Banada 13+1de bacak arasinda kordon var ama erkege benzior dedi yani nezior desede kaptirio insan kendini oyuzden iki gun sora gittigimde bakti erkek dedi 13+3 filandi erkek dedi degisir mi dedim yok kesin erkek dedi yani anliolar benimkide senin bebisinki gibiydi canim
Eşim sordu kesin mi değişir mi dedi yani bilemeyiz kordonla da karistirabiliyoruz bazen dedi ilki kafayı yedirtecekler bana ya

2.gittiğim dr da öyle dedi kesin erkek diyemem dedi ama ilk gittiğin dr %99 erkek bu dedi hanı 16.hafta falan olsam böyle görsem ben de net derim ama bu haftada böyleyse bu doğunca düşünemiyorum :oha:
Erkekte de kızda da toparlanma oluyor canım sadece erkekte birazcık toparlanır kızda tamamen toparlanır :)

Ayyy ne guzel darisi basima. Oglum var ve heyecanla bunun kiz olmasini bekliyorum. En basindan beri oyle hissettim. Bana bakan herkes kizin olacak dedi. Doktor 13. Haftada once erkek dedi sonra vazgectim kiz dedi. Saka gibi hangisine inanacan. Benim hayaller 3 hafta sonraya otelendi. Sen kizi ne zaman ogrendin
İnşallah gönlünüze göre olur :) ben 14+3 te öğrendim kız olacağını

Eşim sordu kesin mi değişir mi dedi yani bilemeyiz kordonla da karistirabiliyoruz bazen dedi ilki kafayı yedirtecekler bana ya
Yaaa ainn sormaaa kesin demeyince kafa takilio benimde esin ozaman kesin mi kesinmi deyip durdu artik dedim ben tekrar gidicem ikilemde kalmak sinir edio insani

Sende güzel haberler inşallah canım. Bekleyen herkes inşallah. Ben kötü çıkacağını düşünmüyorum.Keşke baştan ikili test yapma gafleti yerine bunu yapsaydım. İkili test çok hata genelde hata veriyormuş.
Ben dün sonucumu aldım. 3ü de negatif çıktı çok şükür! Dilerim bekleyen herkes güzel haberler alır!

Back
X