- 20 Ocak 2013
- 4.049
- 9.201
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
- #19.501
Greyfurt ye canim bendede vardi gecti Bose olmaz kendini cok zorlama
Greyfurtu normal yiyemiyorum canım ya, suyunu sıksam işe yarar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Greyfurt ye canim bendede vardi gecti Bose olmaz kendini cok zorlama
Zorlama cnm kan gel ediyse bişey olmaz ama zorlamak tehlikeli diorlar.. bağırsaklarını hareketlendircek şeyler tüketKızlar affınıza sığınarak bi şey sormak istiyorum.
Ben son zamanlarda kabızlık yaşıyorum, katı beslendim malesef. Bi kaç gündür lavaboda zorlanıyorum ve zorluyorum biraz. Karnım, alt karnımın oralara da zorlarken hafif ağrı giriyor gibi.
Kötü bi şey olabilir mi?
Canim posaliya cok dilimlerinin kabugunu soysanda mi yiyemezsinGreyfurtu normal yiyemiyorum canım ya, suyunu sıksam işe yarar mı?
Greyfurt tehlikeli olabilir sanırım herkesin tüketmesiGreyfurt ye canim bendede vardi gecti Bose olmaz kendini cok zorlama
Alerjik reaksiyonu reflusu olmadigi surece sıkıntı olmazmis canimGreyfurt tehlikeli olabilir sanırım herkesin tüketmesi![]()
Canim posaliya cok dilimlerinin kabugunu soysanda mi yiyemezsin
Zorlama cnm kan gel ediyse bişey olmaz ama zorlamak tehlikeli diorlar.. bağırsaklarını hareketlendircek şeyler tüket
Ay hamileyken kabız olmak gerçekten çok kötü bişey canım ben çocuğu dusurcem sanmıştım o kadar kötü olmuştum. Ama bişey olmaz dedi doktor yine de kabızlık giderici ilaç yazmıştı. İlaç işe yaramadı tabii sonra kendiliğinden düzene girdi. Kuru kayısı karnımı çok şişirse de iyi gelmişti.Kızlar affınıza sığınarak bi şey sormak istiyorum.
Ben son zamanlarda kabızlık yaşıyorum, katı beslendim malesef. Bi kaç gündür lavaboda zorlanıyorum ve zorluyorum biraz. Karnım, alt karnımın oralara da zorlarken hafif ağrı giriyor gibi.
Kötü bi şey olabilir mi?
Kızlar affınıza sığınarak bi şey sormak istiyorum.
Kötü bi şey olabilir mi?
Ac karna kayisi suyu kuru kayisida kaynatip yiyeblirsin canim iyi gelir bunlar hepAyy bilmiyorum çok ekşi ya, zorda kalırsam yerim artık
Ay hamileyken kabız olmak gerçekten çok kötü bişey canım ben çocuğu dusurcem sanmıştım o kadar kötü olmuştum. Ama bişey olmaz dedi doktor yine de kabızlık giderici ilaç yazmıştı. İlaç işe yaramadı tabii sonra kendiliğinden düzene girdi. Kuru kayısı karnımı çok şişirse de iyi gelmişti.
Geçmiş olsunsonsuzzz , her gün 1 tane elma ye muhakkak tuvalete çıkartıyor. Ben bazen unutuyorum yemeyi , ertesi gün aklıma gelince yediğimin hemen sonrası tuvalete çıkarıyor. En azından bir deneyin derim.
Geçmiş olsun bende hamileliğin başında oluyordum kan bile gelmişti allahtan geçtiAslında her akşam elma yiyorum canım ya, yeşil elma yada kırmızı elma. Hatta bugün işterinden çıkarken yeşil elma yiyordum. Ama akşam yine aynıyım![]()
Aslında her akşam elma yiyorum canım ya, yeşil elma yada kırmızı elma. Hatta bugün işterinden çıkarken yeşil elma yiyordum. Ama akşam yine aynıyım![]()

10 subatta tekrar gidicm o zaman net bisey soyler diye umuyorum Yok canm izmir
Kızlar idrar testim bakterili çıkmış
Kültür aldılar . 3 gün sonra çıkıcak
Antibiyotik verckmis ona gore.. üzüldüm ya.
Erken doğuma sebep olabilirmis
Kızlar yarın randevum var inş cinsiyetini kesin ogrenirim![]()
Selam guzel anne adaylari 1 haftadr internete giremiyorum ev tasidim fena yoruldum
Cinsiyetler ogrenilmis Allah hayirli evlat eylesin hepimiznkinibende gecen hafta gittim erkege benzetti ama net degil dedi
ayprensesii listeye ekleyelimmi bilemedm
10 subatta tekrar gidicm o zaman net bisey soyler diye umuyorum
![]()
Cinsiyeti netleşen anneler isimler şekillenmeye başladı mı ? Önerileriniz , fikirleriniz var mı![]()
Geçmiş olsun bende hamileliğin başında oluyordum kan bile gelmişti allahtan geçti