Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 de güzel bence ama her iki cinsede uyması açısından en sondakini alırdım sanırım.. benim küçük oğluşum 3 yıldır park yatakta yatıyor.. gayet memnunum.. hiçbir aksilik yaşamadım da çok şükür.... bir süre daha yatacak inşallah
Ben de park yatak ne kadar kullanılır diye merak ediyordum, oğlum 5 aydan itibaren odasında yatağında yatmaya başladı. Ama şimdilik kızıma o kadar erken sürede oda yapmayacağım. 1,5 yaşına kadar park yatak idare eder mi dersiniz? Max. Kilo limiti sorun olmuyor mu?
ben başlarda kayot için gittiğimde 2li testi yaptırınca grl ona göre aşı vs yapcaz dedi iki tame dandik hemşire.2li testi ve diğer testlerimin hepsini yaptırıp götürdüm yazdı dosyaya.ayrıntılıya ne zaman gitcen dedi 20 dedim o zamanki sonuçları al gel ona göre aşı yapcaz dedi.saf saf not alıp yolluolar.drla muhattap bile olmadık gebelik için.iki hemşire yazıo anca
Banada aşı için 20.haftada doktoruna sor gel dedi aslında yaptıkları pek birsey yok kalp atışını dinledikleri alet çok komik ama işte gitmeyincede arayıp duruyorlar sonuçta bebek dogunca aşıya oraya gidecegiz