- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
- #53.041
Sancıdan çok karışıktı canım, bigün önce suyym geldi stres oldum. Suni sancı verdiler tam 3 saat dayandım doğar yakında diyordm bebeğin kalp atışları hızla düşmeye başladı. Hemen sancıyı kesip başka serum bağladılar ama gelen sancılar geri gitmedi :) bide süreç uzun sürdü benim. Doğumhanede 17-18 saat kaldım açılmasıydı,sancısıydı derken. Yoksa diğer zorluklar herkesin yaşadıklarıyla aynı şeyler. Tavsiyem ise oluruna bırakın çok araştırıp herşeyi bilmekde iyi değil hiçbişey bilmemekte bide ıkınırken ıkınma gelmeden ıkınmayın boşuna kendinizi yorarsınız:)Çok sancılı mıydı doğumun ? Bu ay Okadar kişi doğurdu ki kim naptı karıştırıyorum kusura bakma :) inşallah ağrın acın kalmaz çabucak kaynayıp eskisi gbi olsun canım, amin.
verebileceğin tavsiye var mı ?
Yaa kıyamam son gece, şimdi ben karnındaki hareketleri özlüyorum, yakında sende özlersin :) güzel haberlerini bekliyoruz canım.Aynen öyle canım benden uzak allaha yakın olsunlar. Amaaan olumlu düşünelim napalım en azından geçici süre buralardalar idare edip sabretcez bebişlerimizin keyfini çıkaracağız:) anne oluyoruz bir bir hepimiz :) kimse üzenez şuan beni. Sabah sezeryanım var evde herkes uyudu. Ben uyuyamıyorum oğluşumu da şuan hıçkırık tuttu içerde. İkimiz sessizce büyük aşk yaşıyoruz son kez analı oğlanlı bir iken:) yarın kucağımda hıçkırır artık son hıçkırık bükücülerden kim kaldı :)
Amin canım inşallah. Iyi tabi masallah cani icinde olsun da :)