• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ya yicem seni ve benzetmelerini 😅 ben tekil gebelik aşko şükür iyiyim rahatım karnım büyüyor zorlamaya başladı artık ufak ufak eğilirken falan. Ama hala hamile olduğumu unutuyorum sonra oğlum kasıklarımı ağrıtarak hissettiriyor 😅 25+1 im bugün hareketler de daha son 2 haftadır net diyebilirim ama yine çok çok değil. En son geçen hafta 860 gr 32 cm idi her sey olağan su an için.. Veeee erken doğum korkusu bende de var yalnız değilsin 😅
😅😅 oh maşallah tombiş bir bebek olcak gibi biz ne kadar olduk acaba bilmiyorum bikaç gün sonra kontrole gidicem bakalım idrar kültürü sonucumun çıkmasını bekliyorum. Erken gelmesinler lütfen amiiin :)

Benim tek gebelik 72 ile başlamıştık 84-85 ile devam ediyoruz 😂 o kadar yağ kullanıyorum yine de bütün karnım çatladı valla saldım ben de bi yerden sonra 😂 gece uykumu alamıyorum artık yarım saatte bir uyandığım için en çok o zorluyo 😂
çatlakların kırmızı damar gibi miii benim öyle karnımın altında var ben göremiyorum kardeşim fark etmişti 😅 sanırım kalıcıymış çatlaklar lazer ile geçiyormuş bir tek napcazz

Yanlız değilsin 😂
çok tanıdık bir görüntü 😅 evet çorap nasıl giyiyorsun yatarken soldan sağa nasıl dönüyorsun sırt üstü kalınca napıyorsun 😅😅 karın kaslarımızı yırtmamamız lazım bu arada o da kalıcı oluyormuş yataktan nasıl kalkılır videoları var karnımızdan destek almadan falan onları deniyorum ben debelene debelene 😅😅😅

😅😅 oh maşallah tombiş bir bebek olcak gibi biz ne kadar olduk acaba bilmiyorum bikaç gün sonra kontrole gidicem bakalım idrar kültürü sonucumun çıkmasını bekliyorum. Erken gelmesinler lütfen amiiin :)
Bu kadar yemeye ben tombiş oldum zahmet olmazsa oğlum da olsun en azından yaradı der avunurum 😅😅 Allah hepimize vaktinde doğum nasip etsin aşkom en büyük korkum o benim de 🥹

Bende böyleyim geçen gün biri daha yüksekte diğeri alçak karnım yamuk oldu o kadar korktumki artık evdede biraz fazla hareket edince ağrım oluyor
yamuk oluyor mu senin de ya bunun adı kasılma mı acaba birine sordum bunlar doğuma hazırlık dedi günde kaç tane olduğu önemli dedi ödüm koptu doktora mı gitsem bugün. Tam böyle soluma yatarken sağımda görüyorum arada toplaşmış yumruk kadar yuvarlak sert bir şey.

çatlakların kırmızı damar gibi miii benim öyle karnımın altında var ben göremiyorum kardeşim fark etmişti 😅 sanırım kalıcıymış çatlaklar lazer ile geçiyormuş bir tek napcazz
Buraya ekleyince hafif gibi görünmüş çatlaklar ama baya kırmızı ve damar gibi evet bütün alt karnım böyle 🫣 valla kocama son çare 360 derece vücut yenilemeye giricem dedim estetik lazer lipo ne varsa yaptırıp çıkıcam galiba 😂 ya bi de benim kız hep göbeğimin alt tarafında takılıyo normal mi acaba onu takmaya başladım kafama bu ara 😂

Eklentiler

• IMG_0679.webp
    IMG_0679.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 113
Buraya ekleyince hafif gibi görünmüş çatlaklar ama baya kırmızı ve damar gibi evet bütün alt karnım böyle 🫣 valla kocama son çare 360 derece vücut yenilemeye giricem dedim estetik lazer lipo ne varsa yaptırıp çıkıcam galiba 😂 ya bi de benim kız hep göbeğimin alt tarafında takılıyo normal mi acaba onu takmaya başladım kafama bu ara 😂
tamamen aynı çatlaklarım birebir ortada yok sağ altta ve sol altta. Valla sağ salim bir doğurayım lazer mazer ne varsa tüm tuşlara basıcam ben de 😅😅 benim bebeklerden biri baş aşağı ve onun tekmeleri kaburgamınn orada dışardan gözle görülür şekilde. Dİğer bebek tam tersi ve tekmeleri neredeyse bikini bölgemde hissediyorum.

benimde üst bacağımın iç tarafları böyle aynı daha da belirgin ve kalın damarlar ilkte şok geççirdim tabi ama alıstım artık coğalıyor günden güne sanki,doğumdan sonra geçer diye ümitlenerek :anneadayı:

çok tanıdık bir görüntü 😅 evet çorap nasıl giyiyorsun yatarken soldan sağa nasıl dönüyorsun sırt üstü kalınca napıyorsun 😅😅 karın kaslarımızı yırtmamamız lazım bu arada o da kalıcı oluyormuş yataktan nasıl kalkılır videoları var karnımızdan destek almadan falan onları deniyorum ben debelene debelene 😅😅😅
Çok komik kalkıyorum ben önce sağa sonra sola dönüyorum eşim yittiriyor yoksa mümkünü yok kalkmanın 🤣 bir kere düz yatıyordum öyle kalkmayı denedim bir daha tövbe ettim

ay benimde böyle hattta bu kadarda yok bazen :D bide böyle yayvan gibi ya benim karnım ileri dopru gitmiyor üzücü ahahahah kimse anlamıyor bile hamile olduğumu çok dar gyimediğim sürece
Benim de aynıııı ahahaha bakalım en son detaylıya gittiğimde doktor bu zamandan sonra hızla büyür demişti beklemedeyim 😅

Bir ikiz göbeği de bizden gelsin😊😊Kızımı karnım bu kadarkenn doğurmuştum daha iki ay var ne kadar büyüyecegiz bakalım 🙃🙃 Hepiniz gibi yataktan zor kalkıyorum vr namazları oturarak kılmaya başladım😔 Ama çok şükür kasık ve bacak ağrılarım azaldı biraz daha iyi hissediyorum 🌸🌸🌸🌸

Eklentiler

• 1000017878.webp
    1000017878.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 95
Back
X