- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
- #53.581
Yaa biz de esimle kalcaktik .Sonra vazgectik gecen hafta dogum yapan arkadasim da senin gibi söyledi .Ben de annem kalsin madem dedim. Esim de oyle yapsın olmazsa .Ne refakatçi parasi istiyorlar anlamiyorum zaten sen o oda icin para vermissin.Ee sizin verdiğiniz yemekten yemiyor .Cok fenalar .Ben de surekli cagircam hemsire yardimci olsun.O kadar para veriyoruz her seyi biz bilemeyiz demi .Sormak lazim .Bir de müdür katlarda cok dolasiyormus.O varken el ustunde tutuyorlar demisti .inşallah canım sende bir önce sağlıkla kavuş yavruna ameliyathanedekiler ilgiliydi başımdaki anestezi uzmanı dk dk herşeyi anlattı başladılar bebek doğdu getirecekler birazdan falan dedi iyimisin diye falan kontrol ediyor konuşturuyor seni sadece gece ki hemşire ekibini pek beğenmedik emzirme konusunda falan bilgi vermediler hiç biz biraz laf soktuk öyle anlattılar gece eşimde kaldı annemde eşimide çıkaracaklarlardı ziyaret saati bitince eşiyim ben durucam dedi oradaki yine çıkarmaya çalışınca neyse refakatçi parasını çıkarken veririz diyince tamam dedi çıktı.Aslında eşimle tek kalmayı düşünüyorduk ama Allahtan öyle bir hata yapmamışız çocuk mahvolurdu annem bebekle ilgilenirken eşim benle ilgilendi 2side lazım bence. Akşam 5te doğum yaptım ertesi gün 4te taburcu oldum. Zaten doğuma girerken ücreti peşin almışlar 1700 normal sezeryan farketmiyor demişler. Taburcu olurken refakatçi parasında istemediler unuttular heralde.
Alacaktim sonra almadim. Belki yeterli gelir diye.Daha ben bitiremedim ama faydasını çok gördüm hele ilk zamanlar canım. Kabuk üstüne kabuk yaptı iyileşti sabahtan akşama...bir tane yeter gibi (40ml)
burnum akıyo boğazım yanıyo ve çok halsiz hissediyorum. temmuz sıcağında hasta olmayı nasıl becerebildim acaba