- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
- #55.501
Emiyor ama gelmeyince bırakıyor malesef. Promalt alırım ne gerekiyosa yapcm. Suyu içmeye korkuyorum midemde ağırlık yapıyor iç organlarım ağrıyo resmen ama birden çok içmek yerine az az ama sık sık içerek çoğaltmam lazım miktarını... duşa girip masaja başlıyorum daha pansuman yapacağız birde beni acaip derece öksürük tutuyor. Amelıyat yerimden dolayı yanlara doğru yatamıyorum ağırlık yapıyo acıyo Dün sırt üstü yattm gece boğazımdaki gıcıklığa uyandım öksüremiyorum dikişten dolayı. Öksüremeyince fena gıcık tutuyo. Deminde oyle yatıyodum bi gıcık geldi ehhe ehhe yapıyorum yok yutkundukça daha çok öksüresim geliyo karnımı tuta tuta bi hal oldm annem narkozu atamadın hem ayaklarına vurdu şişirdi hemde böyle öksürük yaptı diyor ilgisi varmı bilmiyorum valla bu günler bi geçsin sağ salimBebek aktif olarak emiyorsa o açar zaten kanallarını diye düşünüyorum ama gücü az tam ememiyor falan diyorsan sağım yap bebek emdikten sonra. Humananin çayı var ondan al. Bir de benim arkadaşımda promalt içeceği fosur fosur süt getirmişti. Bol bol su iç vakit kalmıyor deme en az 3 litre. Sıcak duş al ve masaj yap. Başka da yapılacak pek bişey yok. Ama ilk hafta ahım şahım süt bekleme. Kolostrum geçiş sütü falan çok gelmez. Bebeğe yetecek kadar anca olur