Canimmm ne ara oldu 700 küsür ne ara düştü
Offffff
Bugün gördüm keseyi
herşey iyiydi
Yine düştü
Zor olmaz mi ben bebegimi ellerimde tuttum kafasını sevdim beni neden bıraktın dedimKız bende bir bir sene önce iğne tedavisiyle kimyasal gebelik geçirmiştim orda bile elime geldi koskoca bir et parçası o yüzden anlıyorum düşük yapanın halini zor ama sınavımız bu bizim kızlar inşallah hayırlısıyla geçicez bu sınavdan
Ah canım benim ahhh ne desem acını dindirmez biliyorum
Her seferinde aynı durumu yasamak Cok zor Rabbim sana sabir versin
Bu durum çok ii araştırılmalı
Hep aynı zamanda mi düşüyo?
Evet hep aynı 1 aylık oluyor
Kalp görmeye gidecekken düşüyor
Keseyi görüyorum
Allah Allah yaaa yani bebek hic gelişmeden düşüyor
Doktorların iyice araştırsın
Her seferinde aynı acıya katlanmak çok zor
Ben 1 düşükte darma duman oldum
Ah canım benim lütfen güçlü olmaya calis
Nasıl yani kuzum? Kanaman mı oldu, değerin mi düştü? Nerden anladın? Allah korktuğunu yaşatmasın inşallah..Yine düşüyor
Nasıl yani kuzum? Kanaman mı oldu, değerin mi düştü? Nerden anladın? Allah korktuğunu yaşatmasın inşallah..
Kan pihtisina bakıldı mıydı sneinDenemeyi düşünmüyorum artık
Çok yoruldum
Çok kötü bir deneyim olmuş sizin için.. Allah bir daha yaşatmasın inşallah ..Zor olmaz mi ben bebegimi ellerimde tuttum kafasını sevdim beni neden bıraktın dedim
Ömrümde daha ağır bi acı çekmedim
Bakılmadı ama yapıyordum önlem için hibor 3.500 göbeğim mosmorKan pihtisina bakıldı mıydı snein
Amin kimselere yaşatmasın minicikte olsalar çok agirÇok kötü bir deneyim olmuş sizin için.. Allah bir daha yaşatmasın inşallah ..
Tüp bebekle mi hanile kalabiliyorsunBakılmadı ama yapıyordum önlem için hibor 3.500 göbeğim mosmor
Allah sabır versin, okudum bi yorumunu, bir daha denemeyi düşünmüyorum demişsin.. şuanda acı çok yeni, acını yaşa, vücudun toparlansın , kafan dağılsın , sonra düşünürsün onları.. kuzenim 4 düşük yapmıştı peşpeşe, şimdi birisi 4, diğeri 1 yaşında iki kuzusu var , olmaz diye düşünme.. doktorlar sebebini bulsunlar yeter ki..Bu 3.düşüğüm
Düştüğünü gördüm ve doğum yapmış gibi kanamam var şuan
Tüp bebekle mi hanile kalabiliyorsun
Allah sabır versin, okudum bi yorumunu, bir daha denemeyi düşünmüyorum demişsin.. şuanda acı çok yeni, acını yaşa, vücudun toparlansın , kafan dağılsın , sonra düşünürsün onları.. kuzenim 4 düşük yapmıştı peşpeşe, şimdi birisi 4, diğeri 1 yaşında iki kuzusu var , olmaz diye düşünme.. doktorlar sebebini bulsunlar yeter ki..
Sen şimdi önce kendini , kendi sağlığını düşün canım, sağlık olmayınca hiiiçç birşeyin önemi olmuyor.. Allah sabır versin, biran önce toparlan..Artık bir doktorum bile yok
Deneyecek gücüm de
Noldu ? Sen gebe miydin??Yine düşüyor
Canim dusmemistir belki? Her kanama oldugunda dusmez ki? Hemen kadin dogum acile bi gitsen?Evet
bugüne kadar gebelik yoktu
Şimdi de düşükle derdim var
Hemen acile gidin bence düşük değil de kanamadır belki sadece igne yaparlar hemen gidin lutfenBu 3.düşüğüm
Düştüğünü gördüm ve doğum yapmış gibi kanamam var şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?