2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Canım belki yeni tutunuyordur değerin artma ihtimali var Allahtan ümit kesilmez.
Farklı bi topikte okudum 10.gün 0 12.gün 65 değeriyle ikizlere hamile bir arkadaşı
Insallah canim cok kotuyum agla agla helak oldum Allah razi olsun senden umudum oldun rabbim evladini sag salim kucagina almani nasip etsin

Kızlar transferden sonra idrarı boşaltmak için sonda attılar
Çok fena tahriş etti sanırım
Acayip ağrıyor ve hep çişim varmış gibi hissediyorum
Geçer mi acaba bu durum

Kızlar transferden sonra idrarı boşaltmak için sonda attılar
Çok fena tahriş etti sanırım
Acayip ağrıyor ve hep çişim varmış gibi hissediyorum
Geçer mi acaba bu durum
Doktoruna haber ver canım idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun sanırım birisi yazmıştı sonda takılınca oluyor diye

Doktoruna haber ver canım idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun sanırım birisi yazmıştı sonda takılınca oluyor diye
Aslında antibiyotik de alıyorum opudan bu yana yarın son
Arayayım yarın
Bende söyledim çok hassasım kesin enfeksiyon olurum dedim
Hemşire steril sonda attık için rahat olsun dedi
Ancak şuan epey rahatsızlık veriyor

Insallah canim cok kotuyum agla agla helak oldum Allah razi olsun senden umudum oldun rabbim evladini sag salim kucagina almani nasip etsin
Amin amin hic uzulme Alllah tan umut kesilmez bikac gun sonra tekrar yap bakalim insallah guzel sonuçlarını aliriz inaniyorum insallah yarabbim

Ay canlarim benim iyiki varsınız hepiniz
Korkularıma arada yeni düşüyorum malesef
Rabbim nasip ederse elbette olacak ama
Transfer sonrasi korkmucam desem de öyle olmadi malesef

Kızlar ya gelip buraya negatif elektrik yaymak istemiyorum ama tedirginim ve başka paylaşacak yerim yok. Kimse anlamaz çünkü. Karnımda hassasiyet ve adet öncesi olan ağırlaşma hissi var. Hamile olunca huzursuz bacak sendromum başlıyor o vardı günlerdir geçti. Karnımdaki şişlik indi. Zaten değerim bana çok cesaret vermemişti. Çok moralim bozuk

geçmiş olsun canım bence çarşambayı bekle. 3. Gün embriyosu muydu? Eğer 3 ise yeni tutunmuş olabilir. 5 ise artma ihtimali düşük ama belli olmaz. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah hakkında hayırlısı olur

canım 7’de su içmeye başla diyecektim 8 geç olur

Pozitif alan arkideşler :) size bi sorum olucak kasıklarınızda gerilme bi doluluk hissi var mıydı
evet canım :)

Canimmm ne ara oldu 700 küsür ne ara düştü
Offffff
Kız bende bir bir sene önce iğne tedavisiyle kimyasal gebelik geçirmiştim orda bile elime geldi koskoca bir et parçası o yüzden anlıyorum düşük yapanın halini zor ama sınavımız bu bizim kızlar inşallah hayırlısıyla geçicez bu sınavdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…