- 22 Temmuz 2018
- 85
- 119
- 8
- 39
Bence güçlü ve cesaretlisin maşaallah hiç kötü şeylerdüşünmüyorduk ama demi sen demiyormuydun Rahime güzel düşünceler gönderelimNe bilim kuzum yaaa olmazsa korkusu da olmasa
Keşke transfer olsa ertesi gün deseler hamilesin yada degilsin diye
Beklemek strese sokuyor valla
Oda az gelir sabah öğle akşam kafiDemi kiz bi sabah bi akşam
Bence güçlü ve cesaretlisin maşaallah hiç kötü şeylerdüşünmüyorduk ama demi sen demiyormuydun Rahime güzel düşünceler gönderelim
Insallah canim cok kotuyum agla agla helak oldum Allah razi olsun senden umudum oldun rabbim evladini sag salim kucagina almani nasip etsinCanım belki yeni tutunuyordur değerin artma ihtimali var Allahtan ümit kesilmez.
Farklı bi topikte okudum 10.gün 0 12.gün 65 değeriyle ikizlere hamile bir arkadaşı
Hahahahaha ayyyuyy 3 ögüm diosunOda az gelir sabah öğle akşam kafi
Doktoruna haber ver canım idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun sanırım birisi yazmıştı sonda takılınca oluyor diyeKızlar transferden sonra idrarı boşaltmak için sonda attılar
Çok fena tahriş etti sanırım
Acayip ağrıyor ve hep çişim varmış gibi hissediyorum
Geçer mi acaba bu durum
Aslında antibiyotik de alıyorum opudan bu yana yarın sonDoktoruna haber ver canım idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun sanırım birisi yazmıştı sonda takılınca oluyor diye
Amin amin hic uzulme Alllah tan umut kesilmez bikac gun sonra tekrar yap bakalim insallah guzel sonuçlarını aliriz inaniyorum insallah yarabbimInsallah canim cok kotuyum agla agla helak oldum Allah razi olsun senden umudum oldun rabbim evladini sag salim kucagina almani nasip etsin
hatice-yakup sana umutsuz olmak hic yakismiyor forumda okuduklarimda adet olacak gbi hisseden ama pozitif gören coktu ben senden cok umutluyum insallah pozitifi de goreceksin keseyi de goreceksin kalp atisini da duyacaksin insallahh saglikla da dogacak buyuyecek insallah yarabbim
Tabiki o korku dogana kadar hep olacak sen gonlunu ferah tut pozitif düşün dua yerine gecerAy canlarim benim iyiki varsınız hepiniz
Korkularıma arada yeni düşüyorum malesef
Rabbim nasip ederse elbette olacak ama
Transfer sonrasi korkmucam desem de öyle olmadi malesef
geçmiş olsun canım bence çarşambayı bekle. 3. Gün embriyosu muydu? Eğer 3 ise yeni tutunmuş olabilir. 5 ise artma ihtimali düşük ama belli olmaz. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah hakkında hayırlısı olurKizlar bugun transferimin 8. Gunu idrar testi hassas negatif cikti diger gebeligimde 7. Gun silik cizgi cikmisti esim kan verelim dedi ozel hastanenin acilinde verdim 1 saat sonra alirsiniz dedi o bir saat oldu bin saat 3.32 cikti 5 alti oldugu icin negatif yaziyor agla agla bir hal oldum test gunum carsamba artar mi kizlar bana bisey den icim parcalaniyor
canım 7’de su içmeye başla diyecektim 8 geç olurKozlar yarın 9 da transferim vartavsiyeniz nedir ? Hastanede bi saat yatırıp göndereceklermiş . Sonrasında hemen otele gidip dinleneyim mi yoksa avm ye gitsem olur mu ? 9 dam sonra tüm gün sıkılırım diye düşündüm bi de normal gebelik de ayağa kalkıyorsun sonuçta Aynı mantık mı acaba ?
evet canım :)Pozitif alan arkideşler :) size bi sorum olucak kasıklarınızda gerilme bi doluluk hissi var mıydı
Aaa hayırdır canım neden nereden biliyorsun? Kanaman mı var? Kaçtı değerin?Yine düşüyor
Aaa hayırdır canım neden nereden biliyorsun? Kanaman mı var? Kaçtı değerin?
Canım benimmm üzülme lütfen yaa allahım yüzümüze baksa keşke yarabbim gerçekten hüznünü şuan bende yaşadım700 küsürdü
Yine 1 aylık oldu düştü
700 küsürdü
Yine 1 aylık oldu düştü
Kız bende bir bir sene önce iğne tedavisiyle kimyasal gebelik geçirmiştim orda bile elime geldi koskoca bir et parçası o yüzden anlıyorum düşük yapanın halini zor ama sınavımız bu bizim kızlar inşallah hayırlısıyla geçicez bu sınavdanCanimmm ne ara oldu 700 küsür ne ara düştü
Offffff
Canım benimmm üzülme lütfen yaa allahım yüzümüze baksa keşke yarabbim gerçekten hüznünü şuan bende yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?