- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
çok geçmiş olsun.kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun?rahimde bi sıkıntı olabilr.histereskopi yapıldımı? Acaba senin doktorunmu iyi seni iyice araştırmıyorBu 3.düşüğüm
Düştüğünü gördüm ve doğum yapmış gibi kanamam var şuan
Günaydın herkese!!! Pazartesi kan verecekler kimler? Ben de ikinci testimi yaptıracağım. İnşallah sonunda rahatlayıp mutlu olurum. Görümcen geldi. Hiç dikkat etmiyorsun, böyle çocuğu kaldırır, uzanırsan tutunamaz dedi. Zaten gergindim iyice gerildim :)
Amin canım inşallah inşallah.Insallah canim cok kotuyum agla agla helak oldum Allah razi olsun senden umudum oldun rabbim evladini sag salim kucagina almani nasip etsin
Bizim imtihanımızda bu canım Allahın verdiğide vermediğide bizim için imtihan.Artık bir doktorum bile yok
Deneyecek gücüm de
Benimde adet öncesi bacaklarım sızlar ayak bileklerim ağrır bendeki durumda aynı sizinki gibiKızlar son günlerde çok sancım var bacaklarım sızlıyor adet öncesi ağrılarımı yaşıyorum bugün 6.günüm normal mi Acaba geceleri nefesim daralıyor ateş basıyor yastıkları üst üste koyup öyle yatıyorum çok korkmaya başladım tahlil günü yaklaştıkça
Ben varım canım ama tutmadığına emin oldum bugünGünaydın herkese!!! Pazartesi kan verecekler kimler? Ben de ikinci testimi yaptıracağım. İnşallah sonunda rahatlayıp mutlu olurum. Görümcen geldi. Hiç dikkat etmiyorsun, böyle çocuğu kaldırır, uzanırsan tutunamaz dedi. Zaten gergindim iyice gerildim :)
Ne zaman test yapıcam cnm neden tutmadığını düşünüyorsun cnm ağrılardan dolayı mıBenimde adet öncesi bacaklarım sızlar ayak bileklerim ağrır bendeki durumda aynı sizinki gibi
Canım dediklerinin hepsi gebelik belirtisi de olabilirKızlar son günlerde çok sancım var bacaklarım sızlıyor adet öncesi ağrılarımı yaşıyorum bugün 6.günüm normal mi Acaba geceleri nefesim daralıyor ateş basıyor yastıkları üst üste koyup öyle yatıyorum çok korkmaya başladım tahlil günü yaklaştıkça
Nerden emin oldun canimmBen varım canım ama tutmadığına emin oldum bugünyoruldum
Canım rabbim sana dayanma gücü versinYine düşüyor
Oyy canım hepimiz aynı emel için çabalıyoruz ve sonuç hüsran oluyorGünaydın bugün benimde kanamam başladı artık hiç umudum filan kalmadı olacağına hep bı yanım eksik olcak bundan böyle rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasn kızlar rabbim kimseyi evladiyla sınamasın
Sen test yaptinki.kuzumOyy canım hepimiz aynı emel için çabalıyoruz ve sonuç hüsran oluyor
Gebe kalıyoruz yine hüsran oluyor
Veren de Alanda Allah buna inanıp tevekkül edip
Sabırla bekleyeceğiz
Bida denersin canım pes etme ne sorun vardı da tutmadı doktorların ne dio ben henüz tedaviye başlamadım bidaki aya kaldı rahim filmi için ama başındayken sizlerden öğrenmeye çalışıyorum amacım acini tekrarlamak degil asla...Rabbbim nasip eder inşallah hepimzieGünaydın bugün benimde kanamam başladı artık hiç umudum filan kalmadı olacağına hep bı yanım eksik olcak bundan böyle rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasn kızlar rabbim kimseyi evladiyla sınamasın
Yok kiz daha 4. Günümdeyim var test gününeSen test yaptinki.kuzum
Insanin kendine zaman gecmiyo ama seninki bana gore cok hizli geciyor kizYok kiz daha 4. Günümdeyim var test gününe
Ahh bide bana geçse o zaman ahhhhhhhInsanin kendine zaman gecmiyo ama seninki bana gore cok hizli geciyor kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?