2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Bu 3.düşüğüm
Düştüğünü gördüm ve doğum yapmış gibi kanamam var şuan
çok geçmiş olsun.kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun?rahimde bi sıkıntı olabilr.histereskopi yapıldımı? Acaba senin doktorunmu iyi seni iyice araştırmıyor

Günaydın herkese!!! Pazartesi kan verecekler kimler? Ben de ikinci testimi yaptıracağım. İnşallah sonunda rahatlayıp mutlu olurum. Görümcen geldi. Hiç dikkat etmiyorsun, böyle çocuğu kaldırır, uzanırsan tutunamaz dedi. Zaten gergindim iyice gerildim :)

Senin adını gergin hatun koydum
Lafını verseydin Rabbim verir vermez sen nerden biliyorsun diye

Kızlar son günlerde çok sancım var bacaklarım sızlıyor adet öncesi ağrılarımı yaşıyorum bugün 6.günüm normal mi Acaba geceleri nefesim daralıyor ateş basıyor yastıkları üst üste koyup öyle yatıyorum çok korkmaya başladım tahlil günü yaklaştıkça

Artık bir doktorum bile yok
Deneyecek gücüm de
Bizim imtihanımızda bu canım Allahın verdiğide vermediğide bizim için imtihan.
Senin 3.düşük 6 bebek dile kolay her birinin acısı ayrı
Allah sabrını arttırsın derdine şifa olsun

Benimde adet öncesi bacaklarım sızlar ayak bileklerim ağrır bendeki durumda aynı sizinki gibi

Ben varım canım ama tutmadığına emin oldum bugün yoruldum

Canım dediklerinin hepsi gebelik belirtisi de olabilir
Biliyorum çok geriliyoruz ama sakın olmaya çalış lütfen inş herşey güzel olacak
Gece ateş basmaları ilaçların yan etkisi bende suyun icinde uyanıyorum
Pozitif olan tedavimde de öyleydi

Günaydın bugün benimde kanamam başladı artık hiç umudum filan kalmadı olacağına hep bı yanım eksik olcak bundan böyle rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasn kızlar rabbim kimseyi evladiyla sınamasın

Oyy canım hepimiz aynı emel için çabalıyoruz ve sonuç hüsran oluyor
Gebe kalıyoruz yine hüsran oluyor
Veren de Alanda Allah buna inanıp tevekkül edip
Sabırla bekleyeceğiz

Bida denersin canım pes etme ne sorun vardı da tutmadı doktorların ne dio ben henüz tedaviye başlamadım bidaki aya kaldı rahim filmi için ama başındayken sizlerden öğrenmeye çalışıyorum amacım acini tekrarlamak degil asla...Rabbbim nasip eder inşallah hepimzie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…