- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Iyı yapmissin canimTransfer oldum geldim inşallah bebisimi almışımdırdoktor iki tane transfere edelim garanti olsun dddi ama istemedim . İlk denemem ayrıca çalışıyorum ikiz gebelik beni yorar . Allah korusun tutmazsa sonraki denemeyi öyle yaparız dedim
Hadi hayirli olsun canim insallahTransfer oldum geldim inşallah bebisimi almışımdırdoktor iki tane transfere edelim garanti olsun dddi ama istemedim . İlk denemem ayrıca çalışıyorum ikiz gebelik beni yorar . Allah korusun tutmazsa sonraki denemeyi öyle yaparız dedim
Maalesef sonuç negatif çok üzüldüm kendimi toparlamaya çalışıyorum.Canım naptın test verdin mi
Maalesef sonuç negatif çok üzüldüm kendimi toparlamaya çalışıyorum.
Bidaha denersn canim kuvvetli olmaya calisMaalesef sonuç negatif çok üzüldüm kendimi toparlamaya çalışıyorum.
Heyecan yapmisim:))Yok kiz daha 4. Günümdeyim var test gününe
Kaç yaşındasın canım ben olsam isterdim iki tane:)Transfer oldum geldim inşallah bebisimi almışımdırdoktor iki tane transfere edelim garanti olsun dddi ama istemedim . İlk denemem ayrıca çalışıyorum ikiz gebelik beni yorar . Allah korusun tutmazsa sonraki denemeyi öyle yaparız dedim
Üzülme cnn Rabbimin vardır bi bildigiMaalesef sonuç negatif çok üzüldüm kendimi toparlamaya çalışıyorum.
28 ama hiç hamile kalmadımKaç yaşındasın canım ben olsam isterdim iki tane:)
Yarın canım test günüm.Ne zaman test yapıcam cnm neden tutmadığını düşünüyorsun cnm ağrılardan dolayı mı
Rahim ağzı gebelikte yumuşar ama benimki sert diğer 2sindede böyle anlamıştım tutmadığınıNerden emin oldun canimm
Rahim agzinin sertligini nasil anliyorsun canim doktor bile spektrumla bakiyor dokunmuyor orasi cok hassas dokunma bence umudunu yitirme bir dahakine olurRahim ağzı gebelikte yumuşar ama benimki sert diğer 2sindede böyle anlamıştım tutmadığını
Sende bendensin galiba tutmadı tutmadı diyip pozitif alıp dönersen şaşırma :)Ben varım canım ama tutmadığına emin oldum bugünyoruldum
Çok geçmiş olsun canım. Şu an zor gibi geliyor ama gerçekten geçiyor. Umudunu sakın yitirmeMaalesef sonuç negatif çok üzüldüm kendimi toparlamaya çalışıyorum.
Benim 5. gün oldu sanırım o gün iyice tutundularKızlar 3. Günde adet olacak hissi oldu mu sizde de
Ilk tedavim de nasıldı hic hatırlamıyorum
Canım aynı şeyi sana da söyleyeceğim. Çok zor biliyorum ama umudunu sakın kaybetme. Benim 6.da oldu.Günaydın bugün benimde kanamam başladı artık hiç umudum filan kalmadı olacağına hep bı yanım eksik olcak bundan böyle rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasn kızlar rabbim kimseyi evladiyla sınamasın
Rabbim yardımcın olsun cnm İnş olacak birgün bu günlerde gececekMaalesef sonuç negatif çok üzüldüm kendimi toparlamaya çalışıyorum.
Amin inşallahBizim imtihanımızda bu canım Allahın verdiğide vermediğide bizim için imtihan.
Senin 3.düşük 6 bebek dile kolay her birinin acısı ayrı
Allah sabrını arttırsın derdine şifa olsun
Hibor 3.500 yapıyorumçok geçmiş olsun.kan sulandırıcı iğne kullanıyor musun?rahimde bi sıkıntı olabilr.histereskopi yapıldımı? Acaba senin doktorunmu iyi seni iyice araştırmıyor
Canım rabbim sana dayanma gücü versin
Tekrar denediğinde tedavini ol inşallah
Bizlere de sana da bir daha bu acıyı yaşatmasın
Aradın mı doktorunu
Hemen acile gidin bence düşük değil de kanamadır belki sadece igne yaparlar hemen gidin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?