2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Arkadaşlar 5. Gun embriyo transferi yaptırıp 7. Gunde idrardan gebelik tetinde pozitif cikan var mi ben yaptim hayalet cizgi çıkmadı

Arkadaşlar 5. Gun embriyo transferi yaptırıp 7. Gunde idrardan gebelik tetinde pozitif cikan var mi ben yaptim hayalet cizgi çıkmadı

Canım benim ilk tedavimde 6. Gün hayalet çıkmıştı
Ama her bunye aynı üretmez hcg hormonunu
Sabırlı ol bi kac gune tekrarla yada 2 gün sonra kan ver kan da belli olur

Ay bal akıyor ağzından tatlim
Ilki tuttu ya bu kesin tutmaz diyorum ya hayırlısı artık
Ben bi tanıdığın vesilesi ile bu doktora başladım . Onun ikizleri var . 3. Denemede tutmuş . Hep hayırlısı ise olsun diyordum transfer sonrası bunu diyordum iki kere düştü üçüncü de çok rahat hamilelik geçirdim dedi. Bazen akısına bırakmak lazım belki de

İnşallah benim bebeğimde tutunur sen de vaktinde sağlıkla al kucağına inşaAllah canım

Aynen öyle tatlim benimde ilki tuttu ama 11. Hafta da kaybettim
Gebe kalmaklada bitmiyor bazen
Allahım bi tane saglikli bebek versin diye uğraşıyoruz

Canım benim ilk tedavimde 6. Gün hayalet çıkmıştı
Ama her bunye aynı üretmez hcg hormonunu
Sabırlı ol bi kac gune tekrarla yada 2 gün sonra kan ver kan da belli olur
Ben ilk gebeligimde idrar testi yapmamistim sabirla kani beklemistim simdi meraktan yaptim ama hicbirsey cikmadisali gunu kan vericez artik rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize

Ben ilk gebeligimde idrar testi yapmamistim sabirla kani beklemistim simdi meraktan yaptim ama hicbirsey cikmadisali gunu kan vericez artik rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize

Canim şuan çok erken olabilir sen bekle biraz daha
7. Gün görmeyip 10. Gün görenler var
Belki idrar testinde bi sıkıntı var
O yuzden hemen saliverme

Ayy neden öyle diyorsun senin bilgilerin güçlü konuşmaların bana bize destek oldu diye düşünüyorum ben veee hep birincisi tuttu buda tutacak diye düşündüm ben hep nedense

Ne bilim kuzum yaaa olmazsa korkusu da olmasa
Keşke transfer olsa ertesi gün deseler hamilesin yada degilsin diye
Beklemek strese sokuyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…